Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

D-Day


# Δεν υπάρχει πιό απλή και ουσιαστική θέση: Οσες ποικιλίες και ρεύματα να έχει η αριστερά ... ένα πράγμα πρέπει να τα διαπερνά όλα σαν κόκκινη γραμμή. Η αριστερά πάντα είναι αντίθετη στις βασικές επιλογές της αστικής τάξης. Αλλοιώς δεν είναι αριστερά. Και οι βασικές επιλογές της αστικής τάξης στις μέρες μας ... είναι Ευρώπη και ΝΑΤΟ. 

 

# Θέλουμε δεν θέλουμε έτσι ορίζεται η αριστερά. Διαφορετικά ... απλά ξευτιλίζεται.

# Ο Σύριζα λοιπόν έχει κάνει τις ίδιες επιλογές με την αστική τάξη της χώρας.

# Εχει μουρλάνει τον λαό με τον ευρωνατοικό μονόδρομο (θα μας φάνε οι λύκοι όξω απ΄το μαντρί) ... κοκορεύτηκε πως αυτός θα κάνει περήφανη και μάγκικη διαπραγμάτευση (επειδή αυτόν δεν τον έχουν στο χέρι όπως τους άλλους) ... τάζοντας στο κοσμάκη πως θα σκίσει τα παλιά μνημόνια (που τρώνε κάθε μέρα τα συκώτια του λαού) και θα του μοιράσει επιπλέον και 11 δίσ ... και όλα αυτά μέσα στο ευρώ. Και πίτες ολόκληρες και σκύλοι χορτάτοι και οι ιπποπόταμοι να ρεύονται.

# Ο γνωστός λαός “τσίμπησε” ... εεεε αριστερός αυτός, και ένα απ΄όσα λέει να κάνει ... πάλι καλά. Ούτε υποταγή ούτε ρήξη. Τό φαγε το παραμύθι !!!

# Και μετά ξυπνήσαμε ... και εκεί που θα σκίζανε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο ... θα μας φορέσουν άλλο ένα ... με ένα νόμο και ένα άρθρο. Ναι αλλά ο λαός τόχει φάει το παραμύθι. Και τι του λένε τώρα ??? 
Μα αυτή είναι η λαική εντολή !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Δηλαδή πρώτα του πουλάς ανύπαρκτο οικοπεδάκι ... και μετά του δείχνεις την υπογραφή του. Δηλαδή τον λές ... μαλάκα. Και καλά να σε πεί μαλάκα ο αστός ... αλλά ο αριστερός ??

# Παρόλα αυτά ακόμα ονειρεύονται ... πως θα καταλάβουν την Ευρώπη με έφοδο !!! Θράσος, βλακεία ή πανικός ?? Μάλλον όλα μαζί.

# Αλλά δεν σταματούν εκεί. Το παίζουν και ήρωες. Οι κακοί ... λέει εξυφαίνουν σχέδια για να ταπεινώσουν τον λαό και να ανατρέψουν την αριστερή κυβερνησή τους ... αλλά αυτοί αντιστέκονται σθεναρά !!! Ομως δεν θα περάσει των κακών το σχέδιο.
 # Εμείς θα υπογράψουμε ... για να μην πέσει η προοδευτική αριστερή κυβέρνηση. Δεν θα τους περάσει. Μπουκάλα θα μείνουν οι κακοί. 
Μέγιστη αντιστασιακή πράξη το μνημόνιο ... νέο ΕΑΜ !!!
 
# Ο χαζοποτάμης Θεοδωράκης μας είπε ... να ψηφίσουμε την συμφωνία και μετά ... να την βελτιώσουμε !?!?!? Να το φάμε το αγγούρι και μετά να το ισιώσουμε. Εχει εμπιστοσύνη στις ικανοτητές του το παλουκάρι. Δεν μας κάνει την πρόταση μόνο ευθέως ... αλλά και πλαγίως. Είναι μονόδρομος μας λέει η κατάσταση και κυρίως ... δεν είναι εποχή για ήρωες !!! Ωπατις. Τι πάει να πεί αυτό ?? Ρε Θεοδωράκη εσύ που θα σώσεις την χώρρρρρρρα ... δεν θα είσαι ήρωας ?? Τι θα είσαι ??
# Μάλλον το μόμολο προσπαθεί να απαντήσει στον άλλο Θεοδωράκη ... τον Μίκη ... που λέει πως όσο πας πίσω και πίσω κάποτε θα συναντήσεις τον τοίχο !!! Τότε θα γίνεις ή προδότης ή ήρωας.

# Μέγα λάθος διαπράξαμε όλοι προ μηνών που χλευάσαμε τον Πάνο τον Καμμένο όταν νομίσαμε πως μπέρδεψε τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες !!! Οχι. Με τον Φίλη ήταν συνεννοημένος και εννοούσε (απο τότε) τους υδατάνθρακες ... τα μακαρόνια ντέ.

# Αίντε βαρέθηκα να περιμένω ... τους καπνούς απ΄τις Βρυξέλλες για να κλείσω την ανάρτηση.
# Συμφωνία τώρα ... η μετά απο ένα capital control αλά Κύπρο ... για να σφίξουν οι κώλοι ??
# Με Σύριζα και ποτάμια κλπ κλπ ... ή με νέο Παπαδήμο ??
# Κλεμμένο αλλά καλό: Ρε μαλάκες, τον Παπαδήμο τον έχει φορτίσει κανείς? 

# Αύριο συγκέντρωση ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι