Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πρός Συριζαίους (του μόχθου και της εργασίας) # 7 (17-10-2017)

Τα  δυό  σκουλήκια ... και άλλα τέρατα.

Κάποτε ήσουνα αριστερός ... με την ιδεολογία σου, την δράση σου, τα σέα σου, τα μέα σου ... μα και τις αμφιβολίες σου.

Σκεφτόσουνα, μιλούσες, αντιδρούσες ... σε υπολογίζανε.

Είχες πρόσωπο ... με κούτελο. Απεχθανόσουνα τον γλύφτη, το τσιράκι, τον παρατρεχάμενο της εξουσίας ... το παράσιτο ... οχι γιατί δεν μπορούσες να γίνεις τοιούτος, αλλά επειδή κατάφερες να μην γίνεις.

Και αν η ανάγκη σε ανάγκασε ... όλο και κάτι θα είχε μείνει μέσα σου ... για να σου ενοχλεί την ηρεμία σου. Ενα μικρό σκουλήκι ... που τά άφηνες να ζεί, που ήθελες να υπάρχει ... έτσι για τα μάτια της συνείδησης.

Ε ... τι διάολο ... αριστερός άνθρωπος.

Και με τη ζωή σου καλά τα κατάφερνες. Το σπιτάκι, το αμαξάκι, η δουλίτσα, η παρεούλα, η οικογένεια ... το έννοιωθες και το άλλο, το μεγάλο σκουλήκι που κατοικοεδρεύει μέσα σου. Εγώ με την αξία μου κι΄όχι με ξένες πλάτες ... όλα θα τ΄αβγατίσω και θα γενώ μεγάλος. Δύσκολο σκουλήκι αυτό.

Αλλά ... πίστευες στις πλάτες σου ... παρότι κάποιοι σού ΄λεγαν πως δεν πρόκειτε να γένεις μεγάλος αν δεν ξεζουμίσεις άλλους.

Δεν ήθελες όμως να τους πιστέψεις. Ομως αριστεροί ήταν και αυτοί.

Κάποτε ήρθε η καταστροφή ... και άρχισες να καταλαβαίνεις και να ζείς στο πετσί σου την έννοια του αναλώσιμου ανθρώπου.

Σκιάχτηκες ... θέλησες να κρυφτείς. Να σωθείς. Απο κάπου να πιαστείς.

Να σου δώσω μιά να σπάσεις αχ βρέ κόσμε γυάλινε και να φτιάξω μια καινούρια κοινωνία άλληνε. Αιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς. Δεν μπορεί ... σου περάσαν απ΄το μυαλό όλα αυτά.

Τότε τρομοκρατήθηκες ... μήπως χάσεις, όχι εκείνα που είχες ... μα εκείνα που θάθελες ν΄άχεις. Σε σκιάξαν τα ονειρά σου τα παλιά. Τα ψεύτικα. Κοπήκαν τα ποδάρια σου.

Αριστερέ ... έκανες πίσω. Κόλωσες. Το ξέρεις πως άφησες το μεγάλο σκουλήκι να σε σιγοτρώει. Το μικρό ... το τσαλαπάτησες ... το μίσησες.

Αριστεροί ... δίχως το μικρό σκουλήκι !!! Το καταλαβαίνετε ... κατά βάθος δεν γουστάρετε τον εαυτό σας κι΄αυτό σας κάνει παράξενους, στριφνούς, κακότροπους. Αποστρέφεστε αυτό που δεν καταφέρατε να είστε ... τον άλλο σας εαυτό ... και ότι του μοιάζει.

Αριστερέ πιάστηκες τελικά από κάπου. Μαζί με άλλους, πολλούς. Ναι μάλιστα ... αριστερό φωνάζατε (κι΄ ακόμα φωνάζετε) ο ένας τον άλλον ... για να νοιώθεται καλύτερα.

Δεν το πήρες το πράμα στα χέρια σου. Ανάθεσες την δουλειά σε άλλους. Σε εκείνους που σού ΄ταξαν ... τα ψεύτικα ονειρά σου ... και πάλι και εύκολα και απλά. Ο εύκολος ο δρόμος ... που δεν είχε ποτέ καμμία ιστορία.

Οταν ο εργολάβος των ονείρων σου άρχισε να πετσοκόβει τα ταξίματα ... σάστισες ... έκανες ένα βήμα πίσω, ακόμα. Ετσι είναι η ζωή ... είπες. Ας είναι και λιγότερα.

Το μεγάλο σκουλήκι ... χόντραινε μέσα σου. Σε τύφλωνε.

Οταν ο εργολάβος των ονείρων ... σου εμφάνισε στην θέση αυτών που σου έταξε ... ένα τέρας, το δέχτηκες. Εκανες κι΄άλλο βήμα πίσω γιατί σου δειξε κι΄άλλο αγριώτερο που σε απειλεί. Και όπως έλεγε ένας Μάνος ... όταν συνηθίζεις το τέρας ... αρχίζεις να του μοιάζεις.

Ετσι είναι η ζωή. Δεν τελειώνουν τα τέρατα. Εχει κι΄ άλλα.

Αριστερέ ... άφησες ένα σκουλήκι να σε ρίξει στο στόμα ενός τέρατος. Αριστερέ ... τσαλαπάτησες το λάθος σκουλήκι.

Ετσι είναι η ζωή. Και όπως έλεγε ένας Μίκης που έχει φάει την ζωή με την κουτάλα ... κάποιος πηγαίνει πίσω, πίσω, πίσω… κι όταν θα ακουμπήσει τον τοίχο ...
... γίνεται ή προδότης ή ήρωας.

Εκεί ακριβώς βρίσκεσαι τώρα αριστερέ. 


23-7-2015 
Αριστερέ ... οι ηγέτες σου τόχουν διαβεί οριστικά το όριο και κανένας δεν βλέπει πουθενά ... τους ήρωες.

Μόνο βλέπει τους ηγέτες σου ... να δηλώνουν πως "δεν πιστεύουν" σε αυτό που θα σου κάνουν ... αλλά την έχουν υπογράψει την θυσία σου, για το "καλό" της "πατρίδας" !!!
Μιάς "πατρίδας" ... με σακάτη λαό ... της "πατρίδας" των άλλων !!!
Μόνο βλέπει κάποιους άλλους απ΄τους ηγέτες σου ... να δηλώνουν πως "διαφωνούν" με αυτούς που σε θυσιάζουν ... αλλά τους στηρίζουν για το καλό της ίδιας "πατρίδας" ... των άλλων !!!
Μόνο βλέπει ηγέτες ... που θα σε σώσουν ή θα σ΄έσωζαν ... με τα σχέδια των εχθρών σου !!!
Μόνο βλέπει ηγέτες ... ταμπουρωμένους στ΄οχυρό τους ... να πυροβολούν μόνο τον λαό και να κοκορεύονται πως κανείς δεν είναι πιό αριστερός απο αυτούς !!!
Μόνο βλέπει τους ηγέτες που σε κορόιδεψαν αισχρά ... να τολμούν ακόμα να σου δίνουν "εγγυήσεις" πως θα παλέψουν για το συμφέρον σου !!!
Μόνο βλέπει ηγέτες ... να ξευτιλίζουν μπροστά στα μάτια σου ... την αριστερή σου ύπαρξη.

Μόνο βλέπει τους ηγέτες ... να "μετανοιώνουν" που συνυπογράφουν την σφαγή σου με τους εκβιαστές, με τους πραξικοπηματίες !!!
Δεν μετανοιώνουν αριστερέ ... την λεία μοιράζουν !!!

Μόνο βλέπει ηγέτες ακόμα και την ύστατη ώρα να σε τρομάζουν ... πως αν αυτοί αποτύχουν ... σειρά θα έχουν τα άλλα τέρατα της ιστορίας ... τα μαύρα τα φοβερά !!! Και το κάνουν την ίδια στιγμή ... που συνυπογράφουν συμβόλαια με τους εκτροφείς αυτών των τεράτων.

Αριστερέ οι ηγέτες σου ... τα έχουν "βρεί" με τους θηριοδαμαστές των μαύρων τεράτων. Οταν τα ξαμολύσουν θα είναι συνυπεύθυνοι !!! Η ιστορία αυτό μας δείχνει !!!
Δεν θέλουν μόνο να σε φοβίσουν !!! Δεν θέλουν μόνο να συνηθίσεις άλλο ένα τέρας !!!
Να σε τυφλώσουν θέλουν !!! Να μην δείς το δικό σου δρόμο.
Να σε κάνουν συνένοχο θέλουν !!!

Μόνο ένα πράμα τους τρομάζει. Να δείς τον πραγματικό στόχο.
Τώρα ... όσο είναι νωρίς ... πριν προλάβουν να σε γονατίσουν, να σε εξαθλιώσουν.
Το έχουν μάθει καλά το κόλπο. Αν σε καταφέρουν να σκύψεις ... ξέρουν πως το έχουν κερδίσει το παιχνίδι.

Ξέρουν πως τότε θα έχουν να κάνουν ... ή με ένα λαό παραλυμένο ... ή με ένα λαό που θα αντιδράσει "αρρωστημένα" !!!
Αριστερέ οι ηγέτες σου ... έχουν κάνει τα πάντα ... και για τα δυό σενάρια.
Να και το plan A ... να και το Plan B !!!
Ολα τα σχέδια έτοιμα ... σε περιμένουν.


23-7-2016
Αριστερέ πέρασε ένας χρόνος ακόμα της αριστερής κυβέρνησης, της δικιά σου κυβέρνησης, εκείνης που ένα απο τα εκατό που έλεγε ... να έκανε, πάλι θα ήσουν ευχαριστημένος. Κι΄όμως αυτό το ένα απο τα εκατό ... δεν υπάρχει πουθενά αριστερέ.

Αντί γι΄αυτό ... σου φόρτωσαν στο κεφάλι καμμιά κατοστή ακόμα ξυράφια που σκίζουν τη ζωή σου αδιάκοπα. Προχτές μάλιστα, στη Βαρσοβία, σχεδόν υπέγραψαν την θανατική πλήν ένδοξη καταδίκη του παιδιού σου και ας το έκρυψαν τα κανάλια της διαπλοκής παρεούλα με τους ηγέτες σου ...
... και σύ ακόμα περιμένεις το ένα απο τα εκατό !!!

Το ξέρουν οτι το περιμένεις ... σε ξέρουν καλά επειδή καθοδηγούν το μυαλό σου ... και φρόντισαν να στο προσφέρουν, να το κατασκευάσουν ... ειδικά για σένα. Απλή αναλογική το βάφτισαν και ας ξέρουμε όλοι πως δεν είναι.

Παρόλα αυτά εσύ ... τσιμπάς και πάλι ... "έστω κάτι είναι κι΄αυτό" μας λές ... χωρίς να βλέπεις πως απο τον παλιό αγωνιστή έχεις μεταμορφωθεί σε ένα άβουλο άνθρωπο μειωμένων απαιτήσεων. Απ΄τον παλιό σου καλό εαυτό έχει μείνει μόνο ... ένας ηλίθιος εγωισμός που σε κρατάει καθηλωμένο ... στην καταστροφή σου.

Αριστερέ τρίβουν τα χέρια τους με την περιπτωσή σου. Πέτυχαν ... αυτό που επιδίωκαν. Να σε κάνουν να αντιδράς αρρωστημένα. Δεν τους φτάνει να μην τους ενοχλείς και να μην τους εμποδίζεις, τώρα πιά δεν τους αρκεί να σε παραλύσουν ... σε έχουν κάνει ήδη συνένοχο. Συνένοχο στον κατήφορο με τα μαύρα τέρατα !!!

Εκεί ακριβώς βρίσκεσαι τώρα "ένδοξε αντιφασίστα"

Ξύπνα ... πριν σε καταπιεί ο εφιάλτης.


15-2-2017
Αριστερέ επιμένεις να κοιμάσαι και ας ονειρεύεσαι πως ... κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Τον ύπνο του συνένοχου κοιμάσαι.

Όμως τα μαύρα τέρατα συνεχίζουν την σιχαμένη δουλειά τους ... ανενόχλητα ... και απο σένα τον παραλυμένο και απ´ τους ηγέτες σου που πάντα βολεύονται μαζί τους. Δεν το βλέπεις ??

Δεν απορείς που η αριστερή σου κυβέρνηση ... συνεχίζει ακόμα δυό χρόνια τώρα να δικάζει τους ναζί δολοφόνους ... την ίδια ώρα που αυτοί χωρίς να νοιώθουν τον παραμικρό φόβο ... αποθρασύνονται εντελώς ??

Δεν απορείς που δυό χρόνια τώρα οι ηγέτες σου ... σε κάθε ευκαιρία δίνουν βήμα ("δημοκρατία" το λένε) ... στα φίδια ?? Αλήθεια δεν σιχαίνεσαι τα χέρια των ηγετών σου ... ύστερα απο τις χαιρετούρες με τα φίδια ?? Δεν νοιώθεις πως θέλουν να αφήνουν τα φίδια να χύνουν δηλητήριο ??

Αποθρασύνονται ... οταν σέρνεται στα αριστερά δικαστήρια ο κομμουνιστής Πελετίδης ... επειδή δεν το έπαιξε καθώς πρέπει "δημοκράτης" με τα θρασύδειλα φίδια ... επειδή τόλμησε να αντισταθεί στα φίδια ... όπως όφειλε να κάνει καθε δημοκράτης.

Που ειναι οι "δημοκράτες" ηγέτες τούτη την ώρα αριστερέ ?? Αντιστέκονται στα φίδια ?? ... ή τα αφήνουν να ξαμοληθούν κατά πάνω σου ??

Δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια σου αριστερέ !!!
Δεν μπορείς ... επειδή ακόμα αρνείσαι να παραδεχτείς το αυτονόητο ...

Πως οι "δημοκράτες" ηγέτες σου ... ειναι απλά υπηρέτες ... αυτών που εκτρέφουν τα μαύρα φίδια. Και ας κρύβονται πίσω απο τον τίτλο του δημοκράτη.

Αριστερέ ... αυτά τα μαύρα φίδια έχουν πάντα δυό κεφάλια. Ενα που σέρνεται στη βρώμα και ένα στα ψηλά σαλόνια. Ενα βρώμικο και ένα καθώς πρέπει ... "καθαρό"

Και όπως λέει μια Λιάνα που το μούτρο της δοκίμασε το δειλό χέρι του φασισμού ... "Αν το δημοκρατικό σας τόξο δεν έχει βέλη να σταματήσει τον φασισμό ... ούτε τόξο είναι, ούτε δημοκρατικό"

"Που ειναι ο Παύλος σου τώρα;" ... φώναζαν τα θρασίμια μπροστά στο δικαστήριο της αριστεράς σου κακομοίρη ... στην μάνα του θύματός τους !!!

Χωρίς κανένα φόβο !!!

Δεν σε φοβίζει αριστερέ ... ο θρασύδειλος που αποθρασύνεται ??
Ούτε σε ξυπνάει ??

Και οταν το θρασύδειλο φίδι δεν νοιώθει φόβο ... θα σε καρφώσει.

Μην σου περάσει απο το μυαλό οτι θα σε λυπηθεί ... επειδή είσαι αμέτοχος ή ακόμα και συνένοχος.

Θα σε καρφώσει ... μόνο και μόνο επειδή είσαι αδύναμος

Θα σε καρφώσει αν δεν βρεις την δύναμη να του συντρίψεις το κρανίο ... και το βρώμικο και το "καθαρό" !!!

Δεν θα σε σώσει απο το τέρας κανένας. Μόνος σου θα σωθείς αριστερέ. Μόνος σου ... αν ξυπνήσεις και ενώσεις την δύναμη σου με τους πραγματικούς συμμάχους σου. Εκείνους που δεν έχουν καμμία ανοιγμένη παρτίδα ... με κανένα απ´ τα κεφάλια του φιδιού

Μόνο έτσι αφοπλίζεται το φίδι ... μόνο έτσι τσακίζεται ...
... δεν εξημερώνεται 
Αριστερέ ... κοιμάσαι ??


18-10-2017 
Αριστερέ ... κοιμάσαι ??
Τα φίδια ... τα μαύρα φίδια ... ακόμα "δικάζονται" και όλο αποθρασύνονται ελεύθερα κάθε μέρα στα απόμερα σοκάκια. 
Έτοιμοι είναι να βγούμε πάλι στις πλατείες, σαν τότε που «αγωνιστήκατε» παρέα. 
Οι ηγέτες της δεξιάς κάθε ώρα ... εκφασίζουν συνειδητά κόσμο και κοσμάκη ... 
... αριστερέ οι ηγέτες σου τους ακολουθούν κατά πόδα. Και μια αθώα Ηριάννα είναι μήνες μέσα ... επειδή οι αρχηγοί σου αριστερέ δεν τολμούν να αγγίξουν τους τρομονόμους made in USA. 
Αλήθεια αριστερέ ... μπορείς ακόμα και ξεχωρίζεις τους ηγέτες σου ... απ´τους ηγέτες της δεξιάς ??
Κοιτάξου γελοίε στον καθρέφτη σου.

Ολοι αυτοί σου τάζουν τώρα ... την ανάπτυξη ... για να βρουν δουλειά οι άνεργοι λένε. Δουλειά λάστιχο, 300€ !!! και πολλά είναι. Και πολλά είναι, λέμε. Αλήθεια ... και εσύ που έχεις ακόμα δουλειά ... πόσα είπαμε οτι παίρνεις ? Πόσα ? ... πολλά, πάρα πολλά !!! Απο σένα κινδυνεύει η ανάπτυξη παιδάκι μου ... δεν το καταλαβαίνεις ? Θα φύγουν παιδί μου οι επενδυταί !!! Θα πάνε αλλού. Πάρε και σύ 300 !!! Και πολλά είναι. Ναι αριστερέ ... τα ματσωμένα αφεντικά των αρχηγών σου ... σε έπεισαν εν τέλει οτι η κοινωνία κινδυνεύει απο αυτόν που παίρνει πέντε-έξι καταοστάρικα ευρώ !!! 
Κοιτάξου γελοίε στον καθρέφτη σου. 

Και είπαμε ... τα μαύρα φίδια έχουν δυο κεφάλια. Ενα βρώμικο και ένα καθώς πρέπει ... «καθαρό». Με ένα τέτοιο κεφάλι χαριεντίζεται αυτές τις μέρες ο αρχηγός σου ... στο Αμέρικα. Μάγο αρχηγό έχεις αριστερέ που μεταμορφώνει τους φονιάδες των λαών ... σε ευεργέτες !!! Και εσύ καμαρώνεις το ηγετικό βεληνεκές του αρχηγού ... γελοίε !!! Και φουσκώνεις σαν παγώνι απο εθνική υπερηφάνεια ... για το «έθνος» αυτουνών. Ξέρεις ... πουλώντας κοψοχρονιά ... οτι έχει απομείνει απ´το «έθνος» το δικό μας
Κοιτάξου γελοίε στον καθρέφτη σου ... και φτύστον.
  
 

 

14 σχόλια:

  1. Εκδήλωση για την Οκτωβριανή Επανάσταση απο την Πανελήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού του ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Νταλακογεώργου Συνασπισμός Σύριζα Λαε και στην πορεία βλέπουμε για να τιμήσει τάχα τους Μπολσεβίκους ενω το 1991 μας έλεγε οτι όλα τελείωσαν. Παραβρέθηκε και μίλησε ο Κανιάρης απο την Χαφιεδοσελίδα του Αραβανή. Σερβίρισμα με καλιτεχνικό τρόπο του Αντικομμουνισμού διαστρέβλωση του ΛΕΝΙΝ ...σταδια..... εξαρτήσεις..... όλα στην υπηρεσία του Καπιταλισμού που βρίσκεται εδω και δεκαετίες στο Ιμπεριαλοιστικό Στάδιο παγκόσμια. Αφου αναγκάζονται ΤΑΞΙΚΑ ΝΑΥΑΓΙΑ να παίζουνε θέατρο το ΚΚΕ είναι σε σωστό δρόμο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλεσμένοι στο Σότσι της Ρωσίας Ανταρσύα και Λαφαζάνης απο τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗ Πούτιν για να κάνουν .....αντιιμπεριαλιστικό αγώνα χοχοχοχοχοχοχοχοχο. Η Κατρακύλα στον Καπιταλιστικό βούρκο δεν έχει τέλος απο τα Οπορτουνιστικά Σκυλιά. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Αρθρο του Τόλιου της ΛΑΕ σε Αναδημοσίευση στην Χαφιεδοσελίδα των ....σταλινικών..... Αραβανή Πετρόπουλο. Θέμα η ΝΕΠ που εφάρμοσαν οι Μπολσεβίκοι σε μια ειδική περίοδο αμέσως μετά την ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ Επέμβαση που στο πλευρό της είχε σύσωμη την ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Βαφτίζει θεωρία αυτή την ειδική περίοδο για να μας σερβίρει τα ΣΤΑΔΙΑ..... Συνεχίζει με την ....καταστροφή.... που έφερε ο ΣΤΑΛΙΝ που την κατήργησε και κακώς γίνανε οι δίκες της Μόσχας. Προφανώς έπρεπε να τους παρασημοφορήσουν. Και συνεχίζει οτι ΝΕΠ εφάρμοζε ο Χρουτσόφ που καταργήθηκε τάχα με τον Μπρεζνιεφ και ξανα ήρθε με τον Γκορμπατσόφ. Μιλάμε περίπου για 500 στάδια...... χοχοχοχοχο. Και όλα αυτά στην Σελίδα των .....σταλινικών....... ντάξει μωρέ όλοι στην φΑΣΙΣΤΕΡΆ ΑΝΉΚΟΥΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γειά σου Γεράσιμε .....σταλινικέ....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Το αφήνω εδω γιατί στο Λαφαζαναίικο πέφτει μεγάλο ψαλίδι. Σε σημερινό λιβελογράφημα ο Τροτσκιστής Μαράκης της ΛΑΕ κατηγορεί το Κ.Κ των λαών της Ισπανίας για την θέση για αποχή που πήρε στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας τον Ριζοσπάστή και το ΚΚΕ επειδή τάχα διαφωνούμε με τον ΛΕΝΙΝ και την Αυτοδιάθεση των Εθνων που έλεγε το 1905 επι ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ. Να ενημερωσουμε λοιπόν τα Ταξικά ναυάγια του Λαφαζάνη οτι ο Καπιταλισμός είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Παγκόσμια και αυτό ισχύει και για τις Αστικές τάξεις Ισπανίας και Καταλονίας. Το να έλεγε το Κ.Κ ΝΑΙ έμπαινε κάτω απο την Σημαία της Καταλανικής αστικής τάξης εθνικιστών και φασιστών. Αυτό βεβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό για τους Οπορτουνιστές ολόκληρου του ΒΟΘΡΟΥ όχι όμως για τους Κομμουνιστές και τον ΛΕΝΙΝ. Τιμή λοιπόν στο ΚΚ των Λαών της Ισπανίας που δεν εγκλωβίζει τον λαό κάτω απο την Σημαία της Αστικής Τάξης όπως και το ΚΚΕ. Αφήνουμε τα Βοθρολύματα του Οπορτουνισμού στην μοίρα τους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Στο 5ο τεύχος της ΚΟΜΕΠ έχει αφιέρωμα στην Οκτωβριανή Επανάσταση των Μπολσεβίκων το 1917 του σ.Παπαδόπουλου. Το αφιέρωμα είναι εξαιρετικό απο την στιγμή που ΕΤΣΟΥΞΕ ήδη τους Χαφιέδες Αραβανή και Πετρόπουλο που με Σεντονιάδα ακατάσχετης Μπουρδολογίας οι Φουκαριάρηδες άθελά τους το δικαιώνουν. Εξηγεί οτι ο Μοναδικός δρόμος είναι αυτός του ΛΕΝΙΝ που με τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ είπε τελειώσαμε με την Φεουδαρχία έχουμε Καπιταλισμό δεν μπήκε ποτέ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΕΡΕΝΣΚΙ και την ανέτρεψε. Εξηγεί πως στην πορεία αγνοήθηκε αυτή η Εμπειρία με την Επικράτηση του Οπορτουνισμού στην Κ.Δ το 1935 την καταστροφική αλλαγή του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ με τα Πολιτικά Μέτωπα με την Σοσιαλδημοκρατία και τον Οπορτουνισμό που αποτελούν την 5η Φάλαγγα του Καπιταλισμού. Χωρίς στόχο τον Σοσιαλισμό τα Κ.Κ στον 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δεν πήραν πουθενά την Εξουσία την στιγμή που αποχωρούσαν οι Γερμανοί. Το παράδειγμα της χώρας μας τα λέει όλα. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με ....λαοκρατία..... ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ο λαός δεμένος χειροπόδαρα δεν πήρε την Εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 εκμεταλευόμενος τον Συντριπτικό Συσχετισμό στα Βαλκάνια. Πράγμα που μπορούσε να γίνει μόνο με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σύμφωνα με τα ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ για τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο απο την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα Θάβει. Αυτά τα πολύτιμα Συμπεράσματα που έχουμε βγάλει οι κομμουνιστές και βαδίζουμε σύμφωνα με αυτά έχουν φέρει σε Απόγνωση Οπορτουνιστικά Σκυλιά τύπου Αραβανή Πετρόπουλο Καλαματιανό και σια..... Ας Σκούζουν όσο θέλουν. Είναι η πυξίδα μας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. Ο Αντικομμουνιστής Πετρόπουλος σε καινούργια κατορθώματα αυτογελιοποίησης του προκειμένου να στηρίξει τον Καπιταλισμό που τόσο αγαπάει. Γράφει για την 6η Ολομέλεια 1η Ιουλη του 1941 που έβαλε τις βάσεις για την Καταστροφή του λαού που ακολούθησε και την διάλυση της ΟΚΝΕ το 1943 με μετατροπή του ΚΚΕ σε ....ομόσπονδο.... στις 20 Απρίλη του 1945 μετά το Εγκλημα στην Βάρκιζα και την Αποκύρηξη του ΑΡΗ. Η 6η ολομέλεια λοιπόν του 1941 αγνόησε τα ΤΡΙΑ γράμματα του ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ απο την ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ για τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ στο 2ο και 3ο ΑΝΟΙΧΤΑ με τον Μανιαδάκη να τα θάβει. Διαστρεβλώσανε λοιπόν το 1ο και κάλεσαν Σοσιαλδημοκρατία και Οπορτουνισμό σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και δημιουργία .....ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...... Βούτυρο στο ψωμί της Αστικής τάξης ο Εγκλωβισμός του ΚΚΕ με την 5η Φάλαγγα που το 1918 20 έπνιξε τις Επαναστάσεις στο αίμα. Και αυτή η Κουστωδία του Αραβανή το παίζουν και ....κομμουνιστές..... ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Μαζεύτηκαν στην Λευκάδα.... να τιμήσουν τάχα μου την Επανάσταση των Μπολσεβίκων οι Τροτσκιστές των ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι ....σταλινικοί..... απο την Χαφιεδοσελίδα των Αραβανή Πετροπουλο. Το Αντικομμουνιστικό παραλήρημα αναμενόμενο απο την Κυρία Μόσχου της Χαφιεδοσελίδας. Απόλυτα λογικό απο την στιγμή που οι Κομμουνιστές τους Ξεβράκωσαν. Συμφωνεί τάχα μου οτι ο Σοσιαλισμός Ανατράπηκε και πρέπει λέει να το βρούμε. Να την ενημερώσουμε οτι ο Σοσιαλισμός ανατράπηκε δολοφονημένος απο μέσα σε μια ΣΤΑΔΙΑΚΗ πορεία με αφετηρία το 1956 που μετέτρεψε τα ΚΚ σε όχημα της Οπορτουνιστικής Αντεπανάστασης. Δεν υπάρχει ΚΚΕ αν και το 1991 σώθηκε. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την πίκρα της αλλά ΚΚΕ υπάρχει. Απλά οι Κομμουνιστές απο το 15ο Συνέδριο του 1996 καταργώντας ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ξεκινήσαν το ξεβράκωμα τους. Είναι λάθος λέει που το ΚΚΕ ασκεί κριτική στην Εξωτερική πολιτική της ΕΣΣΔ μετά το 1956 και οτι δεν ήταν λάθος η συνεχείς υποχωρήσεις απέναντι στον Καπιταλισμό. Να την ενημερώσουμε οτι είναι Πασιφισμός να πιστεύεις οτι θα υπάρχει Καπιταλισμός και θα σταματήσει ο πόλεμος. Επίσης να συγχαρούμε όλους αυτούς του ....σταλινικούς της Βοθροσελίδας για τις Κολεγιές τους Με Τροτσκιστές. Απο το ....τροτσκιστικό....... ΚΚΕ που τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    7. Είναι πραγματικά δραματικό αυτό που ζούνε τα ...παιδιά..... Θέλανε να υπάρχει το ΚΚΕ μετά το 1991 χωρίς να αλλάξει τίποτα. Να συνεχίσουμε στο ....ντάξει μωρέ ολοι αριστεροί είμαστε..... που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί του οπορτουνισμού. Κάθε 20 χρόνια να φεύγει μια παρτίδα δεξιού οπορτουνισμού και μέσα στην επόμενη 20ετία να φτιάχνετε άλλη μια απο την στιγμή που δεν έχει ξεριζωθεί ο Κεντρισμός....... Αυτό πάθανε τα .....παιδιά...... που μας καλούσαν το 2012 να φτιάξουμε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τον Σύριζα. Το τι σημαίνει ΑΡΙΣΤΕΡΑ το βλέπουμε. Και σήμερα που ο Καπιταλισμός θέλει νεο Ανάχωμα και τα ..παιδιά.... δεν μπορέσανε να διαλύσουν το ΚΚΕ το 2012 τώρα ο Καπιταλισμός τους έβαλε Νεύτη...... Κουράγιο Γεράσιμε στο Τσούξιμο χοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ας πάμε λιγο πίσω στην ιστορία να θυμήσουμε σε όσους δεν τα είχανε ζήσει το 1989 1991 τα γεγονότα. Το 1986 το ...εσωρερικό έγινε ΕΑΡ. Το ΚΚΕ χρηματοδότησε την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ για να προβάλει τις ίδέες της ....αριστεράς..... Το 1987 στο 12ο Συνέδριο επικρατούν οι απόψεις του Δεξιού Οπορτουνισμου Φαράκος Λαφαζάνης και σία. Το 1988 υπογράφηκε το Κοινό πόρισμα ΚΚΕ ΕΑΡ που δημοσιεύθηκε χωρίς να περάσει απο την Κ.Ε. Με βάση αυτό φτιάχτηκε ο Συνασπισμός που το 1989 συμμετείχε σε δυο κυβερνήσεις στο έδαφος του Καπιταλισμού. Εκει ακριβώς χτύπησε η Τροτσκιστική Φράξια του ΝΑΡ τάχα οτι διαφωνούσε με όλα αυτά. Αραβανής Καλαματιανός και σία σαν ...κεντριστές ήταν δήθεν με την σωτηρία του Κόμματος. Σχεδόν τρεις Δεκαετίες μετά Αγκαλιασμένοι για το ΝΕΟ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΧΩΜΑ. Με ένα Εμπόδιο αναπάντεχο για αυτούς. Το ΚΚΕ να έχει ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ. Είμαι δίπλα στο ΚΚΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΒΕΡ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπες στο Λαφαζαναίικο στην Σελίδα Απόψεις 11.11 διάβασε τι γράφει γα το 1ο Γράμμα του Ζαχαριαδη και σε περιμένω να τα πούμε. Τα λίγα μαλιά που έχω παραλίγο να μου φύγουμε. Πρεπει να έχει πέσει μεγάλο ζόρι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδα πολύ γρήγορα. Οποιος προσπαθεί να κρίνει τον Ζαχαριάδη με όρους τάχα λενινισμού ... και δεν λέει κουβέντα για τις θέσεις του Λένιν περί "καλόπιστου αμυνιτισμού των μαζών" ... και διαβάζει το 1ο γράμμα Ζαχαριάδη χωρίς το 2ο (γράφτηκε 26 μέρες μετά)... τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς

      Διαγραφή
    2. Είναι ο ανθρωπος πραγματικό περιβόλι. Ξεκόβει το 1ο Γράμμα απο το 2ο τον βγάζει Σωβινιστή στην συνέχεια διαχωρίζει τον ΛΕΝΙΝ απο τον ΣΤΑΛΙΝ χρεώνει στον 2ο τα Πολιτικά μέτωπα τα οποία δήθεν θεωρεί λάθος το ΕΑΜ όμως σωστά το φτιάξανε η Βαρκιζα όμως έγινε λόγω του 1ου Γράμματος. Τέτοιο συγχρονισμό τρικυμίας..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Και η αποθέωση της Γελιοποίησης για τον Πετρόπουλο. Στο Λαφαζαναίκο στην ίδια σελίδα με την ανάρτηση του Τροτσκιστή Μαράκη και όλα αυτά που γραφω στο προηγούμενο σχόλιο έχει ανάρτηση σήμερα του Πετρόπουλου που προσπαθεί να κάνει ...κριτική..... ο Φουκαριάρης σε άρθρο της ΚΟΜΕΠ για την Οκτωβριανή Επανάσταση και οτι το ΚΚΕ είναι ....τροτσκιστικό..... με τον Τρτσκιστή δίπλα να βρίζει τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ και το ΚΚΕ για Σταλινικούς. Γιωργάκη καταλαβαίνουμε οτι σε ταίζει ο τΣύριζα και το σκίσιμο που έπαθες απο τους Κομμουνιστές σε Τσούζει. Απο να Γελιοποιήσε περισσότερο καλύτερα θα σε βοηθήση η Βαζελίνη Γιωργάκη χοχοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Αποδεχόμαστε το ...κομμουνιστικό... μας παρελθόν σε κάθε εκδοχή του γράφει ο Πετρόπουλος στην Χαφιεδοσελίδα. Αλλαξε πλευρό και χέρι Γιωργάκη πιάστηκες. ΟΙ Κομμουνιστές αποδέχονται το παρελθόν τους απαλλαγμένο απο όλη την ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ που όταν επικράτησε στην 3η Κ.Δ το 1935 και στην ΕΣΣΔ το 1956 κατέστρεψε ΣΤΑΔΙΑΚΑ σε μια πορεία τα πάντα ....Γιωργάκη..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι