Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Συλλαλητήρια και συλλ(αλητήρια)

Τσούζει το άτιμο.
   Χτές σε 60 πόλεις και με την συμμετοχή 700 συνδικαλιστικών οργανώσεων, μαζικών φορέων και συλλόγων ... έγιναν τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και των διεθνών και ντόπιων καπιταλιστών ... με πεντακάθαρα ταξικά μηνύματα οργάνωσης και αντεπίθεσης. Οι συγκεντρώσεις ήταν μεγάλες ... για την ράθυμη αναμονή και ανοχή της εποχής στην “αριστερή” κυβέρνηση ... και μικρές για τις απαιτήσεις των καιρών. Είναι σίγουρα σκανδάλη γιά άλλα.
    
   Ο μήνας του μέλιτος με τις συγκεντρώσεις ανακούφισης και αισιοδοξίας ... μας έχει τελειώσει και όπως μας “διδάσκει” η ουρολογία ... τέτοιοι μήνες τελειώνουν με βασανιστικό τσούξιμο. Τα πρώτα τέτοια συμπτώματα άρχισαν να εκδηλώνονται ήδη με κορυφαίο ... την χτεσινή αντίδραση του ΣΕΒ !!! 
 
   Φυσιολογικό θα έλεγε κανείς ... τα ίδια λένε όλα τα αφεντικά σ΄όλο τον κόσμο. Την δουλειά τους κάνουν. Μάλιστα ... διαθέτουν και όραμα ... την ανασυγκρότηση της χώρας εντός της Ευρωπαικής Ενωσης και της Ευρωζώνης.

   Μας δηλώνουν δηλαδή ... ξεκάθαρα την επιλογή τους. Την δουλειά τους κάνουν.

   Χωριό που φαίνεται ... κολαούζο δεν θέλει. Το ίδιο ακριβώς όραμα έχει και η αριστερή κυβερνησή μας.

    Ναι ρε παιδάκι μου ... αλλά η κυβέρνηση χτές άνοιξε την ΕΡΤ ... θα σπάσει η κυριαρχία των ιδιωτικών ... θα ενημερώνεται ο λαός αντικειμενικά ... αναπνεύσαμε δημοκρατία ... τουλάχιστον μιά ανάσα, όπως ακριβώς ο παρουσιαστής της ΕΡΤ μας ενημέρωσε για τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ... κόντεψε να μπλαβιάσει το παλληκάρι ... 35 ολόκληρα δευτερόλεπτα κρατήθηκε !!!

  Οσο νάναι ένα μικρό τσούξιμο το έννοιωσαν.




   Ετσουξε επίσης ... με ύφος πικρά μετανοημένης μα διακορευμένης κορασίδας ... και μιά άλλη ψυχή. Σήμερα (πρωί-πρωί) ... αφού μας είπε για την εκφύλιση της δημοκρατίας, για τα λάθη της διαπραγμάτευσης, για τον αγώνα του χρέους, για τους παράλυτους στην κυβέρνηση, για την παλινόρθωση των γενίτσαρων ... 

... δείτε πως κατέληξε !!!
   Πρέπει μάλλον κάποιος να πεί στην “ατιμασμένη” κορασίδα ... πως όταν η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την αντίδραση του λαού ... το ΠΑΜΕ (της πλάκας) θα είναι με τον λαό. Αυτό είναι το σίγουρο. Το αβέβαιο είναι ... σε ποιά τρύπα θα κρυφτούν οι κορασίδες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι