Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Απο φιλελές ξεκινάς ... για να καταντήσεις νεοφιλελές.


# Βλέποντας αυτή την φωτογραφία ... μόνο ένας αμνήμονας δεν βλέπει ... μιά πρώην πιονέρο του DDR κομμουνισμού (και μάλιστα μια αγκίτπροπ της νεολαίας), έναν απόγονο-κλώνο του ιστορικού PCI και έναν πρώην Κνίτη ... να διαχειρίζονται μία απο τις πιό κρίσιμες στιγμές της Ευρωπαικής Ενωσης. 
 
# Επειδή όμως η μνήμη εκδικείται στην ίδια φωτογραφία ... βλέπεις τους σύγχρονους γενίτσαρους της αστικής εξουσίας. Και καλά οι άλλοι έχουν ξεβρακωθεί προ πολλού ... αλλά ο δικός μας τώρα ξεβρακώνεται.
# Ο προεκλογικός καραοπορτουνιστής που έταζε 12 δισ. ανακούφιση στον λαό (εντός ευρώ παρακαλώ) ... σε χρόνο dt μεταμορφώθηκε σε γενίτσαρο του κεφαλαίου που διαπραγματεύεται αν θα μας τσακίσει με 8, 10 ή 12 δισ. και βλέπουμε στην συνέχεια.
# Η πολιτική του έχει συγχωνευτεί απόλυτα με την αστική πολιτική !! Σαπίλα !!

# Οταν λοιπόν τα βρίσκεις με την νεοφιλελεύθερη Ευρωπαική Ενωση ... έχεις αρχίσει να καταντάς ένας απο αυτούς. Οταν το τέρας το συνηθίζεις ... αρχίζεις να του μοιάζεις. 

# Και εκεί που αρχίζεις να νομίζεις πως το τέρας θα το “φέρεις βόλτα” και θα συμφωνήσεις μαζί του ... διαπιστώνεις για άλλη μιά φορά οτι το τέρας δεν ξεχνά ποτέ το ιμπεριαλιστικό του DNA.

# Θα σε πατήσει σαν σκουλήκι που εκπροσωπεί μιά αστική εξουσία απέναντι σε άλλες εξουσίες ισχυρότερες ... με βάση τον συσχετισμό δύναμης και τίποτα άλλο. Πάντα ο λαός θα είναι το μεγάλο θύμα. Πάνε λοιπόν περίπατο και εξαφανίζονται σαν φούσκες οι περήφανες διαπραγματεύσεις και οι έντιμοι διαπραγματευτές. Η αποκάλυψη είναι πλήρης.

# Και τότε τι ??? ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!! Βγήκε ο μορφονιός στο γυαλί και μας κάλεσε να αποφασίσουμε εαν θέλουμε την αισχρή πρόταση των “θεσμών” !!! Χωρίς να μας την έχει δείξει και κυρίως χωρίς να μας δείξει την δική του πρόταση.

# Σε ρωτάνε δηλαδή εαν θέλεις ... έναν καρκίνο 4ου σταδίου !!!

# Και αν πώ όχι ρε παιδιά θα σωθώ ???

# Εεεεεεε ... όχι ακριβώς ... ο καρκίνος σου θα είναι 3ου σταδίου !!!  Σκύλλα ή Χάρυβδη !!! Σωστός εκβιασμός.

# Εαν πώ οχι στο “σφαγείο” της τρόικας ... σημαίνει οτι λέω ναι στην “εκτέλεση” Τσίπρα !! Εεεεε ... μάλλον ναί. Ρε ούστ.

# Μήπως εαν πώ οχι στην τρόικα ... υπάρχει ελπίδα να βγούμε απ΄την φιδοφωλιά και να αρχίσουν άλλες εξελίξεις ?? Οχι μου είπε ο μορφονιός χτές το βράδυ. Ολα γίνονται για να μείνουμε σε μιά Ευρώπη δημοκρατική ... όπως μας αξίζει !! Το χαβά του αυτός. Ρε ούστ και πάλι ούστ.

# Δηλαδή μορφονιέ μήπως εαν πώ όχι ... χρεοκοπήσει το κράτος ... μου ξημερώσει καμμιά εθνική ελλάδος (φιλελεπασοκοποταμοπαπαδημούληδων μπρρρρρ) και εγώ θα βρεθώ (εκτός ή εντός ΕΕ δεν έχει πραγματική σημασία για τον λαό) ... εξαθλιωμένος που θα πρέπει να πληρώνει το χρέος σε δραχμή ?? Εεεεε πολύ πιθανόν. Ρε ούστ και πάλι ούστ.

# Και γιατί ρε μορφονιέ δεν βάζεις στο δημοψήφισμα ... την δική σου πρόταση ?? Τζίζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Ρε ούστ και πάλι ούστ.

# Και στο κάτω κάτω ρε μορφονιέ οι “εταίροι μας” ... και την προηγούμενη εντολή του λαού ... πάλι στ΄αρχίδια τους την έγραψαν – έτσι δεν μας λές ?? Την καινούργια γιατί θα την σεβαστούν ??

# Μήπως το όχι ... είναι πατριωτικό καθήκον ... όπως τότε που ο Ζαχαριάδης κάλεσε τον λαό και το κουκουέδικο να πολεμήσει στην Αλβανία ?? Θα είναι εξαιρετικά παράξενο να μην το ακούσουμε αυτό το επιχείρημα απο τους συριζαίους !! Μπορεί να είναι πατριωτικό καθήκον ... ο ένας ή ο άλλος τρόπος σφαγής ?? Ρε ούστ και πάλι ούστ !!!
# Μήπως πρέπει να ψηφίσουμε όχι ... για να μην πέσει η "αριστερή" μας κυβέρνηση ... και έλθουν οι άλλοι, οι κακοί ?? Ρε ούστ και πάλι ούστ !!!

# Δεν υπάρχει κάλπη ... με τρύπα στα μέτρα μας !!!


Υ.Γ. Μου φαίνεται εξαιρετικά χλωμό να γίνει αυτό το δημοψήφισμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι