Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Σωθήκαμε αδέρφια ??


# Συριζαίοι για λύπηση στα χτεσινά πάνελ. Ναι βεβαίως είναι βαρειά τα μέτρα αλλά θα τα ισοφαρίσουμε με την ρύθμιση του χρέους ... κάπου εκεί σκάει η παραμύθα της Μέρκελ: το χρέος είναι βιώσιμο. ... Κάγκελο το συριζολόι !!! Ακούνητο, αμίλητο ... κάτι σαν τον Πάκη. Ο Μητρόπουλος στα όρια της κατατονίας.


# Ο Αλέξης θα πρέπει υπογράψει την συμφωνία ... κατόπιν η συμφωνία θα πρέπει να ψηφιστεί στην ελληνική βουλή (Ζωίτσα πλύσου και περίμενε) ... και τότε όλο το εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό της χώρας θα κάτσει στον καναπέ ... και με αγωνία θα πρέπει να περιμένει να δεί σε live εαν η συμφωνία θα εγκριθεί στο γερμανικό κοινοβούλιο !!! Go back κυρία Μέρκελ !!! 



# Στον ίδιο καναπέ θα κάθονται μαζί με το Συριζολόι, οι ανέλληνες, οι βενιζελοφώφηδες, οι φασιστοσαμαράδες, οι καραμανλογιωργάκηδες, οι χαζοποτάμηδες, (ο κύριος Φώτης που είναι), οι πλατφορμολαφαζάνηδες, οι περήφανες συνιστώσες, τα σκεφτόμενα(?) χρυσαύγουλα. Ολος ο καλός ο κόσμος. Κουφαλίτσα Ανταρσύα ... μην κρύβεσαι !!! Για έβγα στην σέντρα.


# Προτάσεις για την γραβάτα που θα φορέσει ο Αλέξης ... δεκτές.

# Το προσέξατε χτες στον star όταν ο Μάκης Παπαδόπουλος έλεγε για την προοπτική της ρήξης που προτείνει το ΚΚΕ ... πετάχτηκε ο σαμαροσταμάτης και του είπε ... “πως θα κάνουμε ρήξη αφού δεν έχουμε παραγωγή !!!”. Το πιάσατε ... ότι ακριβώς λένε και τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής για να δικαιολογήσουν την συμφωνία τους με την συμφωνία. Οι αντισυστημικοί !!!

# Να φανταστείτε πως ο Βαρουφάκης είναι σπουδαγμένος στην θεωρία των παιγνίων !!! Τελικά ούτε 10 € να στα παίξει στην πόκα δεν του δίνεις.


# Ρε γαμώτο ... τελικά εαν ήταν το ΚΚΕ στην κυβέρνηση δεν θα παθαίναμε τέτοιο κακό. Ποιός τους ακούει τώρα.

# Ηθελα νάξερα πως θα μας ... εξηγήσει τώρα την κατάσταση ο Λαζόπουλος.

# Ο Στάθης τo προσπαθεί με την γεωμετρία της τετάρτης δημοτικού. Είτε εντός είτε εκτός, αλλά όχι επι τα αυτά !!!

# Που είσαι ωρε ταλαίπωρε pitsiriko ??

# Ραχήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηλ θα σε σουτάρουν και απ΄τον Σύριζα ... επειδή θα ψηφίσεις το μνημόνιο – το αριστερό.

# Τελικά έπρεπε απ΄την αρχή να ακούμε τον Σταθάκη!!! Ασσο ημίχρονο ... διπλό τελικό, Μνημόνιο over 8 δίς, κούρεμα under (το πολύ 5%). Εχει το καλύτερο χαρτοφυλάκιο το παλληκάρι ... θα ξέρει τι λέει.

# Τελικά ο Γιάνης ήταν απλά ... μπροστινός. Μπροστινός με λαχούρια ... μόνο στο αμέρικα μπορεί να παραπέμπει.

# Ανταρσύα ίσον ρήξη ... του υμένα. Αιντε και καλά gαμήσια μεγαλοκοπέλες.

# Ο Λαφαζάνης πριν την ρήξη ... θα ψηφίσει το mail Χαρδούβελη. Η αριστερή πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί στην εκτόξευση δεξιών μνημονίων ... στα κεφάλια μας. (Κλεμμένο αλλά καλό!)

# Μη φωνάζετε ωρέ ... θα ξυπνήσει ο Βούτσης !!

# Και ο Μανώλης ο Κοτάκης Σύριζα ?? Ρε αυτόν βάλτε ... στο chicken game.

# Κάτι είχε μυριστεί ο Βαρουφάκης και έπεσε στα πατώματα. Ποιός θα αντέξει να δεί τον Πάνο τον Καμμένο στα τέσσερα??

# Οι δημοσκοπήσεις της άλλης βδομάδας λέτε να δείχνουν ... ανακούφιση 123% ... Σύριζα 48,9%  ... Ποτάμι 11% ... Φώφη 8% ... Ανελ 1,1% δεν θα σας χρειαστούμε άλλο ... ΧΑ 9% ... Σαμαράς τι τα θες τα ποσοστά ... καραμανλής διψήφιο% ... ΓΑΠ στήθος με στήθος με τον Γλέτσο ... ΚΚΕ 2,4% κλπ κλπ 

# Ο Taxis Θεοχάρης Ποτάμης μας δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για την δικτατορία του προλεταριάτου τον 21ο αιώνα ... και ο Μπουτάρης Ποτάμης πως είναι απογοητευμένος απο τον Τσίπρα επειδή είναι τελικά ... μπολσεβίκος μεγαλωμένος στην ΚΝΕ κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου. Στο τέλος βέβαια όλοι αυτοί θα ψηφίσουν τα μνημόνια του μπολσεβίκου και με τα δυό χέρια ... αλλά την βρώμικη δουλίτσα τους την έχουν κάνει με συνεργό τον “μπολσεβίκο”.
# Δηλαδή δεν θα τρέχει και τίποτα ωρέ Συριζαίοι ... που θα ψηφίζετε τα ίδια με τον “μνημονιακό” συρφετό ??? Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζ σαν πολλά γίδια κοιμούνται. 
 

# Λοιπόν ... ή ΚΚΕ ... ή να κάτσουμε να τον “πιούμε” αξιοπρεπώς. Το εαν μπορείς να τον “πίνεις” αξιοπρεπώς ... είνα άλλο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι