Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ποιός είπε τα περισσότερα ψέμματα στο πόπολο ??

   Να μιά ψηφοφορία στο twitter για τους ψεύτες πολιτικούς. 
  

   Αρχική τοποθέτηση: Ο Ανδρέας (παπαντζής) και ο Τσίπρας ... είπαν ακριβώς τα ίδια ψέμματα ... αλλά σε άλλη εποχή. Θέλαν και οι δυό να μας "φέρουν τον σοσιαλισμό" !!!



   Και στις δυό εποχές "έπρεπε" να "φύγει" η επάρατη δεξιά τότε και η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα τώρα ... για νά ´ρθει απο την πίσω πόρτα με αριστερό περιτύλιγμα. Back door ... το πιάνεται το υπονοούμενο.



   Με τη διαφορά: Τότε υπήρχε κίνημα. Τώρα "πλατείες". Αυτό και μόνο κάνει το ψέμμα του Τσίπρα ... "πούστικο" (με την κακιά έννοια ... εννοείται)



   Αλλη διαφορά. Τότε ο καπιταλισμός ... έδινε αβέρτα ... ζεστό χρήμα στο ντόπιο κεφάλαιο που με τη σειρά του ... το χρέωνε στο λαό. Τώρα είναι η ώρα της "εξόφλησης". Και τέτοιες ώρες το ίδιο ψέμμα ... καταντάει καραγκιοζιλίκι.



   Το ίδιο ψέμμα και τώρα ... το βαριέσαι ρε παιδί μου. Ούτε λίγη φαντασία !!! Copy paste !!! Ακόμα όταν ακούς τον Τσίπρα στα μπαλκόνια ... σου σηκώνει την τρίχα ... η μνήμη του παπαντζή. Κάτι σαν να σκοράρει ο Βαζέχα το 2017. Τέτοιος βαζελο-πόνος.



   Ανδρέας Παπατζής: ο πρώτος σύγχρονος διδάξας ... θεός

   Τσίπρας: ένας κοινός και βαρετός καραγκιοζόπουστας



   Στην ψηφοφορία ... ο κωστάκης ο εθναρχοανηψιός σημειώνει το μικρότερο ποσοστό ψευτιάς !!! Πολλές οι ερμηνείες του φαινομένου. "Ενας βλάκας δεν μπορεί να πεί ψέμματα" ... "τάχει χαμένα το πόπολο" ... "ο δεξιός δεν τάζει ποτέ σοσιαλισμούς στο πόπολο" ... "ο δεξιός σου λέει πως θα σε ξεσκίσει και το κάνει" ... 
   Αξίωμα (δεν χρειάζεται καμμία απόδειξη): Ποτέ ο δεξιός δεν μπορεί να πεί τέτοια και τόσα ψέμματα στον λαό ... σαν τον σοσιαλδημοκράτη και τον οπορτουνιστή. Ακόμα χειρότερα αν συγκρίνεις τον δεξιό με τον οπορτουνιστή που μεταμορφώνεται σε σοσιαλδημοκράτη ... σαν την πεταλούδα σε σκουλήκι

   Σε αυτό το σημείο πετιούνται σαν πορδές όλοι οι πονεμένοι "αριστεροί" του ντουνιά και τσιρίζουν ... "να οι κομμουνιστές τάχα παλεύουν για το λαό αλλά τελικά είναι δεκανίκια της δεξιάς". Αυτές οι πορδές σε παρόμοιες ψηφοφορίες ... βγάζουν την Αλέκα ... δεύτερη στο ψέμμα (ακόμα πάνω και απο τον παπαντζή) !!! Το θέμα μας όμως δεν είναι αν οι πονεμένοι συριζαίοι θεωρούν πως τους κοροιδεύει το ΚΚΕ ... αλλά γιά ποιό λόγο ... ξαναματαγυρνάνε προς τα δεξιά τώρα που τους την έφερε ο Τσίπρας ?? 

   Κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση ... με τον αρχηγό. Καραγκιοζόπουστες που ... αφού "φτύσουν" το ΚΚΕ σαν δεκανίκι της δεξιάς ... απλά ... πάνε στην δεξιά !!!

   Και όταν μετά τον Αλέξη ... ο Κούλης θα τους "ξαναπεριποιηθεί" δεόντως ... πάλι θα σκούζουν ... και βεβαίως δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να σταματήσουν εκεί. Ξέρουν αυτοί τον δρόμο. Οταν η πολύχρωμη πεταλουδίτσα της πλατείας δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταμορφωθεί σε σκουλήκι των υπουργείων ... τίποτα δεν την σταματάει να γίνει φίδι των υπονόμων.

   Μα γιατί το κάνει αυτό το πόπολο ?? Γιατί κολλάει πάλι και πάλι σαν την μύγα στο μέλι ... σαν τον βλάκα στο ψέμμα των πολιτικών υπηρετών της αστικής εξουσίας που τους ξεσκίζει. 
   Μα ... επειδή φρόντισαν όλοι οι υπηρέτες του αστού και προπαντός οι "αριστεροί" ... να καταξεφτυλίσουν στα μάτια του πόπολου ... την εξουσία του λαού. Καταφέρνουν ακόμα να αποβλακώνουν το πόπολο.

   Αλλοιώς δεν θα ήταν ... πόπολο ... θα ήταν λαός  

    

  

    

24 σχόλια:

  1. 14 τα εκατώ η Αλέκα ντάξει......μετά φταίει το ΚΟΜΜΑ που λέει για τα κοινωνικά δίχτυα.

    ΗΛΕΧΤΡΟΝΙΚΟΙ ΜΙΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ, το λέω στεγνά. Μακριά σφοι μακριά. Εγώ τα κλεισα όλα μόνο σε 2 μπλοκ μπένω κι αυτό με επιφύλαξη.

    Χαηλε Σελασηε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τό ζήτημα πόπολο-λαός, στο γνωστό πέλα τσάο, ο στίχος πάει έως εξής,

    Avanti o popolo, alla riscossa,
    Bandiera rossa, Bandiera rossa.
    Avanti o popolo, alla riscossa,
    Bandiera rossa trionferà.

    Γνωρίζεις μήπως,επειδή δεν ξέρω ισπανικά, αν η λέξη "ποπολο" έχει φορτισμένο αρνητικά χαραχτήρα στο τραγούδι?

    Χαηλε Σελασηε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς στο τραγούδι ... το πόπολο δεν ειναι φορτισμένο αρνητικά. Αρνητικά με την λέξη πόπολο "φορτίζει" τον λαό η ίδια η αστική τάξη. Ετσι αποκαλούν την παρακατιανη μάζα, την ανίκανη να πάρει την τύχη στα χέρια της και προφανώς να αμφισβητήσει την εξουσία του αστου. Με αυτή την έννοια ... παίρνοντας ενα δάνειο απο την αστική "ορολογία" ... αναφερόμαστε σε εκείνες τις λαϊκές μάζες που ο αστός τις άγει και τις φέρει κατα πως βολεύει την εξουσία του

      Διαγραφή
    2. ....ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ....... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Κατάλαβα εφχαριστώ σφε, είναι ζήτημα ποιος φορτίζει ποιον, αν είναι ταξικός ο φορτιστής ή αντιδραστικός.

      Χαηλε Σελασηε

      Διαγραφή
    4. ΟΒΕΡ...........'''''''''''''''' ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. Σύντροφε, σε διαβάζω πάντα με προσοχή αλλά μέχρι σήμερα δεν έτυχε να γράψω κάτι. Θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι τα ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ;

      Klaus Fuchs

      Διαγραφή
    6. ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ.... τι μου θυμησες σφε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ....45 χρονια Μακρόπουλος στίχοι μουσική κ τη φωνή του αξεπέραστου ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ.Το έχει πιεί κι η Φαραντούρη αν θυμάσαι.

      Χαηλε Σελασηε

      Διαγραφή
    7. .......ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄............. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Σε περίπτωση Ιμπεριαλιστικού πολέμου οι Κομμουνιστές μαζί με τον λαό θα παλέψουνε κάτω απο την δική τους ΤΑΞΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ για την υπεράσπιση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ αντιμετωπίζοντας Ντόπια και ξένη Αστική Τάξη σαν Εισβολέα για Εξοδο απο τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο με νίκη της Εργατικής Λαικης Εξουσίας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΦΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και πάλι χρησιμοποιάς τη διατύπωση των ΘΕΣΕΩΝ του 19ου,στις ΘΕΣΕΙΣ του 20ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ του ΚΟΜΜΑΤΟΣ μας, η διατυπίωση έχει έως εξής,

      ΘΕΣΗ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΟ (44)

      44.Καθοριστικό ζήτημα της υλοποίησης της επαναστατικής στρατηγικής αποτελεί η σχέση ανάμεσα στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στην αποσταθεροποίηση της αστικής εξουσίας σε όλες της τις μορφές. Το βάθεμα της οικονομικής κρίσης και η ενδεχόμενη κλιμάκωση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων σε πολεμικές αναμετρήσεις ή ακόμα και σε γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο είναι δυνατό να δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες αποσταθεροποίησης της αστικής εξουσίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες της περιοχής. Σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο και σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, το Κόμμα πρέπει -υπερασπιζόμενο τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του ελληνικού λαού- να ηγηθεί στην οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης για να βγει η Ελλάδα από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Αυτό προϋποθέτει όχι μόνο να ηττηθεί ο όποιος πιθανός ιμπεριαλιστής εισβολέας -είτε είναι προσωρινός «σύμμαχος» είτε είναι προσωρινός «αντίπαλος» της αστικής τάξης της χώρας- αλλά να ηττηθεί ολοκληρωτικά και η ίδια η εγχώρια αστική τάξη. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει εφικτό το πέρασμα της εξουσίας στην εργατική τάξη και η διέξοδος από τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος που, όσο κυριαρχεί και σαπίζει, θα φέρνει εναλλάξ πότε τον πόλεμο, πότε την ιμπεριαλιστική «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο των λαών. Στην περίπτωση ενός τέτοιου πολέμου, η Κεντρική Επιτροπή θα πρέπει με ανάλογη ετοιμότητα να εκτιμά βήμα-βήμα την πορεία του ιμπεριαλιστικού πολέμου, ώστε έγκαιρα κι εύστοχα να παρεμβαίνει, να προετοιμάζει τις εργατικές - λαϊκές δυνάμεις. Μπορεί να υπάρξει μεγάλη χρονική περίοδος συμμετοχής της χώρας σε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, χωρίς εκδήλωση επαναστατικής κατάστασης, ιδιαίτερα σε περίπτωση εισβολής-κατοχής. Απαιτείται οπωσδήποτε ιδιαίτερη δουλειά σε μη επαναστατικές συνθήκες για την επιτυχή δημιουργία των προϋποθέσεων ήττας της εγχώριας και ξένης αστικής τάξης. Πρόκειται για μια δουλειά η οποία έχει ιδιαίτερες δυσκολίες που δε λύνονται απλά με κάποια γενικόλογα συνθήματα καταδίκης ή εξόδου από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενώ περιλαμβάνει και πολύμορφα ζητήματα που πρέπει συνεχώς να μελετά η πολιτική πρωτοπορία.

      ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ διαβάζουν και ΝΕΕΣ Κ ΝΕΟΙ φίλοι του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ας είμαστε όσο πιο ακριβοίς μπορούμε.

      Χαηλε Σελασηε

      ΥΓ Έχουμε που έχουμε τους κολλημένους δήθενε με το 15ο, μην φτιάξουμε μόνοι μας κ φαν κλαπ του 19ου.

      Διαγραφή
    2. Το Γλέντι συνεχίζεται με τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ. Η Αλλαγή προγράμματος στο 15ο Συνέδριο του 1996 με την Κατάργηση Πολιτικών Μετώπων και συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ η παραπέρα μελέτη της Ιστορίας η εξαγωγή συμπερασμάτων και ο Εμπλουτισμός του Προγράμματος απο Ιδεολογικές Στρεβλώσεις δεκαετιών πριν το 1991.... τους έχει φέρει σε απόγνωση. Αφήνουμε τα ΣΚΥΛΙΑ στους υπονόμους να ΣΚΟΥΖΟΥΝ. Συνεχίζουμε Αταλάντευτα μπροστά. Ας απολαύσουμε το Γλέντι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Το ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ μέρχι να εξαλειΦθούν ΟΛΑ τα αποΜηνάρια των ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ, όλες αυτές οι ΑΚΡΙΔΕΣ που σα πιρανΧας κατατρώνε κάθε ανασύσταση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.Νομοτελεία.
      Σε ΚΑΘΕ τους ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ(camo),σε κάθε τους μορΦή και μασκάΡεμα, είτε αυτό λέγεται -δήΘενε πάντα-, 15οσυνεδρίτες(παλιό φρούτο), ΑΑΑΔΜΙΚΟΙ(κι αυτό παλιό φρούτο), 19οσυνεδρίτες (καινούρΓιο φρούτο) ή Μετοπικιστές(παλιό φρούτο και πάλι, που μάλλον σάπισε αλλά ζέχνει). Μόνο τότε θα ΑναΠνεύσουμε και το πώπολο θα γίνει ΛΑΟΣ και πάλι.

      Από το σημείο αυτό και πέρα οι εξελίξεις θα επιταχινιθούν δραματικά, κανένας ΓΥΜΝΟΣΙΑΛΑΓΚΑΣ ΑΣΤΟΣ, καμία ΜΑΙΜΟΥ του Ιμπεριαλισμού, κανένα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ τρωχτικό(Rodentia) δεν θα μπορέσει να αποφύγει το ΣΑΡΩΜΑ του ΛΑΟΥ.

      ΔΟΥΛΙΑ ΔΟΥΛΙΑ και ΠαΛι ΔΟΥΛΙΑ μέρχι το τεΛικό ΑΤΣΑΛΩΜΑ.

      ΒαδίΖουμε στο σωστό ΔΡΟΜΟ.

      Parfums éclos d'une couvée d'aurores
      Qui gît toujours sur la paille des astres,
      Comme le jour dépend de l'innocence
      Le monde entier dépend de tes yeux purs
      Et ton sang coule dans leurs regards.

      Χαηλε Σελασηε

      ΥΓ Επιβάλλλεται Εμπέδωμα των ΘΕΣΕΩΝ μέρχι στιγμής έχω δείγματα οτι δεν μελετούντε.Δεν μπορούμε να βγαίνουμε στα ιντερνετ και να υπερασπηζόμαστε το ΚΟΜΜΑ χωρίς να έχουμε πλήρως εμπεδώσει τις ΘΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    4. Πραγματικό γλέντι. Τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ σε πλήρη απόγνωση..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. Η Αγγλία που έφυγε απο την Ε.Ε βαδίζει προς τον ....σοσιαλισμό....με την Αστική Τάξη ακλόνητη στην εξουσία. Ετσι και στην Ελλάδα θα βαδίσουνε προς τον ....σοσιαλισμό..... αγκαλιασμένοι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ όλων των Αποχρώσεων ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πρώτο πράγμα. ΟΒΕΡ.......... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΝ έχει φύγει απ' την ΕΕ, κι ούτε ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΖΜΟ. Το έχω ξαναγράψει, το μπλόκ το διαβάζουν πολλοί νεοι κ νέες ΣΦΟΙ-ΕΣ,πρέπει να είμαστε πολύ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ Κ ΑΚΡΙΒΟΙΣ στο τι γράφουμε.

      Πριν βγούμε στα ιντερνετς ενημερωνωμαστε επαρκός πρώτα.

      ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΛΕΤΗ.

      Χαηλε Σελασηε

      Διαγραφή
    7. Το γλέντι με τα Σκυλιά του Οπορτουνισμού συνεχίζεται. Η Αγγλία λοιπόν που έφυγε απο την Ε.Ε βαδίζει προς τον .....σοσιαλισμό...... με την Αστική τάξη στην θέση της Ακλόνητη. Ετσι και στην χώρα μας. Θα πάνε προς τον .....σοσιαλισμό...... ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Τμήματα της Αστικής Τάξης και ο ....αντιιμπεριαλιστής Πούτιν. Το γλέντι με τα ΣΚΥΛΙΑ μέσα στους υπονόμους συνεχίζεται. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Σύντροφοι, ζητώ συγγνώμη επειδή ίσως λόγω που νεαρός δεν κατέχω πολλά, αλλά η Αλλαγή στο 15ο Συνέδριο του 1996 ήταν όχι συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ή όχι συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον Καπιταλισμό με την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ; H eίναι ένα και το αυτό;

    Klaus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ.........΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΡΑΙΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΗ σου, ΣΥΡΙΖΑ ψήφισες?

      Χαηλε Σελασηε

      Διαγραφή
    3. Σύντροφε Χαήλε, δεν μπορεί να γράψεις για μένα ότι φήφισα ΣΥΡΙΣΑ! Σε πλοιροφορώ ότι ψ΄γφιζα πάντα το Κώμμα της εργατικής τάξης και δέχτηκα σφοδρές επιθέσεις ακόμα και κοντινά μου πρώσωπα με ακατανόμαστες εκφράσεις που δεν ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν της μόδας!

      Ρώτησα επειδή εχοντας μεγαλώσει στο εξωτερικό προσπαθώ να είμαι μέσα στα πράγματα και γι αυτό χροιάζομαι διευκρινήσεις. ζούμε σε πονυρούς καιρούς και όπως πολύ σωστά γράφει ο σύντροφος Παναγιώτης τα βαρίδια ουρλιάζουν και πρέπει να ξέρω όπως όλοι μας τι απαντάμε σε κάθε περίπτωση και όχι να εκτίθετε το κώμμα από λάθος κουβέντες...

      Αυτά και ζητώ συγγνώμη αν κούρασα, ομώς έχω δικαίωμα νομίζω να κάνω μια ερώτηση.

      Klaus

      Και κατι ακόμα, σύντροφε Χαήλε αν είσαι θερμοϋδραβλικός όπως νομίζω να ξέρεις ότι είμαστε σχεδόν και σηνάδελφοι και μπορεί να έχουμε συναντηθεί μερικές φορές.

      Διαγραφή
    4. ......φαρμακοποιός..... αμα λάχει να ....ουμε..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Ζώα είταν όλοι όσοι γύρισαν την πλάτη τούς στο ΚΚΕ για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ
    Μπίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λαός που εγκλωβίστηκε στα Δόκανα του Καπιταλισμού δεν είναι ζώα. Ζώα και Σκυλιά είναι οι Οπορτουνιστές που τους ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝΕ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι