Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Διαφθορά ... διεφθαρμένοι και διαφθορείς

   Μπράβο !!! Φοβερό το επίτευγμα της αριστεράς !!! Η διαλεχτική ανάλυση σ΄όλο της το μεγαλείο ... ζωγραφίζει ... και πάλι παπάδες. 
   Πιό συγκεκριμένα το συριζοπόρισμα της επιτροπής της βουλής που διερευνούσε τόσους μήνες ... τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων και των ΜΜΕ κατέληξε σε αυτό το τρομερό συμπέρασμα ...
   ... διαπιστώθηκε "πλοκή τραπεζών, κομμάτων και ΜΜΕ η οποία έχει αναδειχτεί ως το τρίγωνο της διαπλοκής" ... αλλά "η βουλή αποφαίνεται και αποφασίζει προανακριτική μόνο για ευθύνες πολιτικών προσώπων, όμως αυτή την στιγμή δεν προκύπτουν τέτοιες ευθύνες" !!!

   Τρομερό ... οι συριζαίοι στο πόρισμα βλέπουν ... τρίγωνα διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και κομμάτων (φοβερή ανακάλυψη κάνανε) ... αλλά δεν βλέπουν ευθύνες πολιτικών προσώπων !!!
   Και είναι κάποιος να απορεί ... Τα κόμματα που συμμετέχουν στα τρίγωνα της διαπλοκής, πως ακριβώς συμμετέχουν ?? Εεεεε πως ?? Αυλα, πνευματικά, υπερβατικά, απρόσωπα ?? 

   Υπάρχει απάντηση ??
   Ναι βεβαίως ... 
   Ωραίο μου πλυντήριο ... Σύριζα ... ξεπλένει όλους τους λεκέδες ... λακέδες του συστήματος !!!

   Και ο Γιάννης ο Στουρνάρας καθαρός ?? Ωιμέ !!! 
   Και τι είναι αυτό που βρωμάει ??

   Δεν βρήκαν - μας λένε - ευθύνες πολιτικών προσώπων για την διαφθορά !!! Μεγαλειώδες !!! Ηρθε η κυβερνώσα αριστερά να μας πεί ... οτι υπάρχει διαφθορά ... αλλά δεν μπορεί να βρεί τους διεφθαρμένους πολιτικούς !!! 
   
   Και για τον διαφθορέα ?? Κουβέντα δεν βγήκε απ΄τα χειλάκια της κυβερνώσας αριστεράς. 
   Ομως ο Τσίπρας είναι μάγος ... θα πατάξει αλύπητα την διαφθορά ... χωρίς να ακουμπήσει κανέναν διεφθαρμένο και κανέναν διαφθορέα !!! Δεν θα χυθεί σταγόνα αίμα ... στο "σφαγείο". Αγριεύομαι.

   Ο Τσίπρας τα κάνει όλα και συμφέρει. Ολοι το ξέρουν αυτό. Ακόμα και οι γάτες των Ιμαλαίων ... καλά μου τά λεγε ... πέρσυ τέτοια εποχή ο δικός μου κεραμιδόγατος  

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι