Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

YO SOY FIDEL !!!


   Πάει και ο Φιντέλ. "Εξήντα χρόνια είχε να κάνει εκλογές ο ελεεινός Κάστρο, δεν πειράζει ... ένας δικτάτορας λιγότερος ... καλά πάμε !!!"  Ανακουφίστηκαν βρε οι "δημοκράτες" όλου του πλανήτη.



   Αλλά ο Αλέξης σταθερός ... εκεί πάνω ... στο επαναστατικό του ύψος. Αφού ξερακώθηκε το παλληκάρι γλείφοντας τον Ομπάμα (το θυμόμαστε πως στέγνωσε η γλώσσα του απο την μιά στιγμή στην άλλη και ξαφνικά άρχισε να μιλάει στον πλανητάρχη ελληνικά αλά Αστόρια) ... παίρνει το αεροπλάνο ... πάει στην Αβάνα ... αποτίει φόρο τιμής στον Φιντέλ στην πλατεία της Επανάστασης ... ξαναμπαίνει στο αεροπλάνο και πάει να συνεχίσει το επαναστατικό προτσές στις δημοκρατίες του κόλπου !!! 

   Αααα όλα κι΄όλα ... εκεί στον κόλπο δεν ενοχλούν κανέναν οι δικτάτορες. Ούτε τα φασιστοφιλελέδια, ούτε τα συριζοσοσιαλφασισταριά στύλ Χρυσόγονου που βλέπουν και αυτά τον Φιντέλ σαν δικτάτορα !!! Οι δικτάτορες του κόλπου είναι άλλο πράμα ... 

   Φριάξανε όλοι οι "δημοκράτες" με τον Φιντέλ. Με τον επαναστάτη που ξώκυλε λένε και έγινε δικτάτορας. Το πιάσατε το υπονοούμενο ?!?! ... άλλο επαναστάτης και άλλο δικτάτορας !!! Ναι, ναι μάλιστα ... ο Φιντέλ ήταν επαναστάτης μέχρι να σουτάρει τον δικτάτορα των αμερικανών ... καλά το πήγε ως εκεί ... αλλά να μην θέλει μετά να σκύψει το κεφάλι στους αμερικάνους, στην "δημοκρατία" τους και στις μπίζνες τους ?? Ανήκουστο !!! Δικτάτορας !!!

   Μα να επιβάλει κομμουνιστική δικτατορία στα μούτρα της μαμάς Αμερικής ?? Αυτό πάει πολύ ... και χωρίς εκλογές ?? Να μην μπορεί δηλαδή η CIA να φτιάξει δύο, τρία ... πέντε, δέκα κόμματα στο νησί ?? Να μην μπορεί να λειτουργήσει η "δημοκρατία" ?? Απαπα 

   Τα συριζοσοσιαλφασισταριά βέβαια το λένε διαφορετικά ... το λένε με όρους επανάστασης και αναρωτιούνται ... "Ο Φιντέλ ήταν επαναστάτης ή κομμουνιστής ??" Τα μαλακισμένα παρότι έχουν ακόμα κρεμασμένες τις αφίσες του Τσέ (και τώρα θα μοστράρουν και τον Φιντέλ δίπλα στον Αρη) ... ακόμα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

   Αν υποψιαστούν όλοι αυτοί ότι στην Κούβα ... που έχει να δεί εκλογές σαν τις δικές μας, τις "δημοκρατικές" ντέ, εξήντα χρόνια ... όλοι εκλέγονται και ανά πάσα στιγμή ανακαλούνται και όλα αποφασίζονται άμεσα απο τον λαό ... θα εκραγεί ο εγκεφαλός τους πριν να καταλάβουν γιατί εκατομμύρια κουβανοί φωνάζουν YO SOY FIDEL (Εγώ είμαι ο Φιντέλ !!!) στον στυγνό δικτάτορα. Θυμάστε και άλλες τέτοιες δικτατορίες ??

   Θυμάστε εσείς κανέναν δικτάτορα που ανέδειξαν οι "δημοκρατίες" με τον δικό τους μοναδικό τρόπο (είναι γεμάτη η ιστορία με τέτοιους δημοκρατικογέννητους δικτάτορες) ... που στο τέλος να μην άκουσαν το μεγαλόπρεπο λαικό ... "σκατά στο λάκκο του" ?? 

   Υπάρχουν άστεγοι Κουβανοί ?? Ναι ... στο Μαιάμι

   Τι δεν μπορούν στην Κούβα ούτε ένα δημοψήφισμα να κάνουν ... και να βγεί μετά ο ηγέτης και να το γυρίσει τούμπα ?? Πόσο πίσω είναι !!! Κρίμα.

   - Στην Κούβα αδέρφια, στην Κούβα ... πηδάς με ένα δεκάευρο την καλύτερη χορεύτρια !!! Τώρα λέμε πριν πέσει ο κομμουνισμός ... αααα γιατί μετά θα ανέβουν οι τιμές
   - Ελα ρε πές μου. Εχεις πάει ??
   - Οχι ρε !!! Μου τα λέει ένας ξάδερφος ναυτικός. Με ένα παλιό i-phone πήδηξε ένα ολόκληρο μπαλλέτο !!!
   - Πεινάνε ρε μαλάκα αυτοί. Αφού να φανταστείς το όνειρο των μικρών παιδιών είναι να γίνουν αχθοφόροι στα ξενοδοχεία !!!
   - Αυτό ρε μόνο. Απο τότε που έχασαν τη μαμά Ρωσία προτιμάνε να τρώνε ποντίκια παρά να γυρίσουν στην δημοκρατία 
   - Καλά εδώ που τα λέμε δεν τους βλέπω και πολύ αδύνατους
   - Εχεις δεί ρε μαλάκα τα ποντίκια στην Κούβα ... σα βόδια είναι
   - Ναι ναι ρε ... και οι κατσαρίδες σαν γάτες
   Δεν μπορεί κάτι έχει το μέρος ... εκεί κοντά δεν είναι το τρίγωνο των Βερμούδων ?? Να ρε γιατί δεν πεθαίνουν τα νεογέννητα
   - Με φοβίζεις ρε μαλάκα
   - Τι σε φοβίζω ρε μαλάκα ?? Αυτοί ξεσκίζονται στο κάπνισμα απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν λένε να πεθάνουν πριν τα 80 !!!
   - Και δεν μου λές ?? Αυτό με τον εμβόλιο για τον καρκίνο τι είναι ?? Προπαγάνδα εεε ??
   - Μαλακίες !!! Εκεί με το εμπάργκο δεν έχουν ούτε Depon ... εμβόλιο για τον καρκίνο θα φτιάξουν ??
   - Ρε τελικά μαλακία κάνουν με το εμπάργκο οι δημοκρατίες !!! Πούλα τους ρε μαλάκα αμερικάνε ναρκωτικά και θα τους καταπιεί η μαφία στο άψε-σβήσε. Θα σου πω εγώ αν θα ξαναπατήσουν όλοι στο σχολείο ... όταν κυνηγάνε την πρέζα
   - Χα χα χα ... έχεις δίκιο ... αντί να γίνονται γιατροί ... θα γίνονται "χημικοί" και "γεωπόνοι" όπως εκεί γύρω στην Κολομβία και στην Τζαμάικα 
   - Ρε γίγαντα τι είπες τώρα ??
   - Αμ πως ... έχει κόστος η δημοκρατία ρεεεε !!! Τι νομίζεις ρε κύριε πως θα σου φέρουμε την δημοκρατία και δεν θα πεινάει κανείς και δεν θα είναι άστεγος κανένας !!! Και οι άριστοι, οι ικανοί πως θα αναδειχτούν ?? Τι νομίζεις δηλαδή ... μπορεί να έχουμε όλοι i-phone ??
   - Ελα ντέ. Καλά το πήγαινε ο Ομπάμα ... θα τους αγόραζε για πλάκα. Αλλά φοβάμαι με αυτόν τον Τράμπ ... δεν θέλει εξαγωγές στην Κούβα. Θα συνεχίσει το εμπάργκο.
   - Ξέρω και γώ ρε παιδί μου !!! Τι να πώ !!! Μπορεί και να έχει δίκιο αυτός ο Τράμπ. Εδώ ολόκληρος πλανητάρχης πήγε στην Κούβα και λίγο μετά που πέθανε ο δικτάτορας ... δεν γκρέμισαν την χούντα αλλά κάθονται εκατομμύρια και χειροκροτάνε το "τασάκι" με τις στάχτες !!!
   - Ρε γίγαντα στο είπα ?? Ζωγραφίζεις σήμερα. Εμπάργκο ρε και πάλι εμπάργκο. Να ψοφήσουν στην πείνα ... να βάλουν μυαλό ... να παρακαλάνε γονατιστοί για δημοκρατία !!!
   - Ναι ρε εμπάργο ... αλλοιώς δεν κερδάει η δημοκρατία !!! Και εμείς εδώ τι καταλάβαμε χωρίς εμπάργκο ?? Να δες και μόνος σου ... κινδυνεύει η δημοκρατία. 
   - Να μου το θυμηθείς ... θα σηκώσουν κεφάλι τα δύο άκρα
   - Και καλά να σηκώσει κεφάλι το ένα άκρο. Πάει στο διάολο ... αν είναι να σώσει την δημοκρατία ... αλλά να γίνουμε Κούβα στα καλά καθούμενα ??
   - Εμπάργκο και σε μας ρε μαλάκα ... και τρόικα ρε ... και ΔΝΤ ρε ... και Σόιμπλε ρε ... να λυσάξουνε μέχρι να βάλουν μυαλό ρέ 
   - Γι΄αυτό σου λέω ρε ... καλά το πάει ο Τσίπρας ... άστον να πηγαίνει στην Κούβα για επικήδειους ... αρκεί μετά να έρχεται και να υπερασπίζεται την δημοκρατία !!!
   - Ρε γίγαντα ... τι έγινε ρε γίγαντα ?? Με κομμουνιστή μιλάω ??
   - ... 
   - Αααα τώρα κατάλαβα γίγαντα !!! Είσαι γίγαντας !!!

   Αν υποψιαστούν όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" οτι στην Κούβα των 11.250.000 κατοίκων ... και της "κομμουνιστικής δικτατορίας" των 670.000 μελών του ΚΚ (PCC) ... τα μέλη των ενόπλων Επιτροπών Υπεράσπισης της Επανάστασης (ΕΥΕ)(CDR) είναι σχεδόν 8.000.000 (ολογράφως: οχτώ εκατομμύρια) ... θα εκραγεί το φυστίκι που έχουν στο κρανίο τους.
Ρε ούτε ένας δεν βρέθηκε να "φάει" τον "δικτάτορα" ??
   Ενοπλος λαός !!! Κορόιδα ... ένοπλος λαός που έχει ότι σύνταγμα γουστάρει, όποιον ηγέτη γουστάρει ... όποιο σύστημα του καυλώσει. Και οι κουβανοί καυλώνουν με την επαναστασή τους ... κορόιδα. Καυλώνουν με τις επιτυχίες τους. Και αν φτάνει αυτός ο ένοπλος λαός στα όρια της φυσικής του αντοχής ... ένεκα του σκατόψυχου, "δημοκρατικού" σας εμπάργο ... ακόμα και τότε αυτοί συνεχίζουν να καυλώνουν ... και αυτό σας τρελλαίνει κορόιδα.

   Εξάλλου το ότι ο Φιντέλ ήταν στυγνός δικτάτορας ... το είπε και ο Τράμπ ρε παιδιά !!! 

   Μας το είπε και ο Ομπάμας ... όταν στην Αθήνα τις προάλλες μας ανέλυσε την σημερινή δημοκρατία ... που έλκει την ένδοξη καταγωγή της απο την αρχαία αθηναική δημοκρατία !!! Ξέρετε εκείνη την δημοκρατία των 50.000 ελεύθερων του δήμου που εφάρμοζαν ολημερίς και ολονυχτίς την δημοκρατία ... με την ευγενική χορηγία ... 150.000 δούλων. Να σου φτιάξω εγώ τέτοια δημοκρατία ... να τρίβεις τα μάτια σου. Αλλά ακόμα και αυτή η αρχαία δουλοκτητική δημοκρατία ... δείχνει την υποκριτική βρωμιά και το μέγεθος της ξεφτίλας των σημερινών "δημοκρατών". Εκείνη η αρχαία δημοκρατία ... ήταν ΑΜΕΣΗ και όχι το καραγκιοζιλίκι της σημερινής αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής τσιρκοδημοκρατίας του δικομματισμού που παίζει πίνγκ-πόνγκ τους λαούς ... ΔΕΝ είχε οργανωμένα κόμματα συμφερόντων με την σημερινή έννοια ... και όλοι οι παράγοντες της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ και ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ εξουσίας ήταν εκλεγμένοι (ή κληρωτοί) και κυρίως ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ. Καταλαβαίνουμε λοιπόν για ποιό λόγο οι σημερινοί "δημοκράτες" ... που απο εκείνη την αρχαία δημοκρατία κράτησαν ΜΟΝΟ τους δούλους ... έχουν λυσσάξει με τον Φιντέλ που έφτιαξε μιά λαική δημοκρατία που μοιάζει σε πολλά λειτουργικά χαρακτηριστικά με την αρχαία ελληνική ... αλλά δεν "διαθέτει" ... ΔΟΥΛΟΥΣ και ... ΑΡΙΣΤΟΥΣ.

   Λαική δημοκρατία ... σημαίνει ταξική δικτατορία
        Αστική δημοκρατία ... σημαίνει και πάλι ταξική δικαττορία
        Απλά διαλέγεις με ποιούς θα πάς και ποιούς θα αφήσεις.

   Μέρες που είναι (Δεκέμβρης) ας θυμηθούμε πως κάποτε ... έναν άλλον ένοπλο λαό ... τον "επανέφεραν" στον σωστό δρόμο ... τον "δημοκρατικό" ...

   Ευτυχώς που δεν γίναμε Κούβα !!!

   

    

2 σχόλια:

  1. Πάντα άψογος. Ειδικά το τελείωμα μέρα που είναι σήμερα ΟΒΕΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε για όλα Κομμανταντε. Καλό σου ταξίδι. Σε ευχαριστούμε για το φως που μας πρόσφερες τις δύσκολες ώρες του 1991 οταν γκρεμιζόντουσαν τα πάντα και μπορέσαμε να καταλάβουμε οτι ο Σοσιαλισμός δολοφονήθηκε μέσα απο τα ...Κ.Κ... με Αντεπαναστατικό όχημα τον Οπορτουνισμό. ΒΕΝΣΕΡΕΜΟΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι