Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Φεύγει το 2016 ... ευτυχισμένο το 2017

   Το 2016 φεύγει ...
   ... σιδερώνοντας τις ένδοξες πολεμικές σημαίες του έθνους ... αποχωρεί γυαλίζοντας τις κάνες των όπλων και τα ... φασιστικά ματσούκια. Και ...

   ... η δημοκρατία τους ... βάλθηκε να το παίζει ... τυφλή σαν και τη δικαιοσύνη τους. Δεν βλέπει τίποτα απ΄όλα αυτά. Μόνο εύχεται να είναι ευτυχισμένο το 2017 !!!

   Κι΄όμως οι άλλοι, οι άβουλοι χασκογελάνε ... χαζεύοντας τους γυαλιστερούς υπηρέτες, τους φανταχτερούς κλόουν της εξουσίας ... να μοιράζουν τα ψίχουλα που αρπάξαν απο τραπέζια πεινασμένων. Ας φωνάζουν πως τα πήραν απο τα δείπνα των χορτάτων.

   Αλλά και έτσι να ήταν ... απ΄τα τραπέζια των χορτάτων ... ψίχουλα βρήκατε να πάρετε ωρέ για τους φτωχούληδες ??

   Πάλι καλά να λές. Και οι άλλοι, οι μοιραίοι ... κλώτσησαν το γιορταστικό τόπι της φιλανθρωπίας ... με εκείνους που τους άρπαξαν το κεραμίδι πάνω απ΄το κεφάλι.

   Ευτυχισμένο το 2017 ... χωρίς "ακραία φτώχεια" ... εύχονται όλοι οι κλόουν της εξουσίας. Θα μας σώσουν κιόλας λένε. Αρκεί να μην ζητάμε τίποτα παραπάνω απ΄την ... απλή φτώχεια. 

   Και αν το μπόι μας κάποτε θα μπορούσε να σηκωθεί ... λίγο πιό πάνω απο την φτώχεια μας ... μη τυχόν και μας περάσει απ΄το μυαλό να ξαναζήσουμε "πάνω απο τις δυνάμεις μας" !!! 

   Το μόνο που μας αρμόζει να κάνουμε είναι ... φιλανθρωπία !!! Το ξεροκόμματο που περισσεύει να το δώσουμε στους φτωχότερους απο μας. Αυτό πρέπει. "Ολοι μαζί μπορούμε" !!! Αγάπη μωρέ ... σε όλους και κυρίως στους χορτάτους. Μόνο αυτοί θα μπορέσουν να μας σώσουν ...

   ... αρκεί να μπορούν να υπερασπίζονται τη δημοκρατία σε τούτα εδώ τα χώματα, τον πολιτισμό σε τούτη την Ευρώπη ... την ισότητα σε τούτον τον πλανήτη. Το θέλουν πολύ ... αλλά δυσκολεύονται. Εχουν κι΄αυτοί τα προβληματά τους ... μην τους πιέζουμε και εμείς !!!  

   Πάλι καλά να λές. Και οι άλλοι, οι ανήμποροι δειλοί ... βούρκωσαν απο περηφάνια βλέποντας έναν γελοίο βαστάζο να "σταυρώνει" ... όπως η γιαγιά το εγγόνι της ... ένα πολεμικό αεροπλάνο που έβγαινε για μιά ακόμα ... θεατρική υπεράσπιση της πατρίδας ... απ΄τις επιβουλές των συμμάχων που η ίδια έχει διαλέξει.

   Ευτυχισμένο το 2017 ... πάνω απ΄όλα για την πατρίδα και το έθνος !!! Την πατρίδα όλων μας ... κανείς δεν περισσεύει. Ακόμα και τα φασισταριά. Την αγαπάνε κι΄αυτά την πατρίδα ... όπως αγαπάνε και τον φτωχό. 

   Μην σας τρομάζει η αγριάδα τους. Σκυλιά είναι που χρειάζονται την "κατάλληλη" εξημέρωση ... το πρέπον αφεντικό ... που θα τα ξαμολύσει στους άλλους φτωχούς, τους ελεεινούς ... τους ξένους που έχουν βάλει στο μάτι τα ψίχουλα τα δικά μας.

   Πάλι καλά να λές. Σύγκορμοι τρέμουν οι άβουλοι που βλέπουν πως τα ψιχουλάκια τους ... δεν κινδυνεύουν μόνο απο τους άθλιους ξένους φτωχούς ... αλλά και απο έναν σκατόψυχο υπαρχηγό μιάς γερμανίδας. Το είπε και ο δροσερός αρχικλόουν ... "Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης" !!!

   Ευτυχισμένο το 2017 ... 
   ... με καλή ψυχή
   ... με φιλανθρωπία. Κρίμα οι κακομοίρηδες
   ... με ομόνοια όλοι μας
   ... με δημοκρατία ... εεεε
   ... εεε δημοκρατία με έναν ήσυχο και καθώς "πρέπει" φασισμό
   ... το νού σας στους ξένους ψωριάρηδες
   ... και προπαντός ... τίμια φτώχια και καλή ψυχή !!!
   ... φτού σου ξεφτυλισμένε Σόιμπλε ... τι πρέπει να υπογράψω ??
   ... και μη ξεχνάτε ... ψωνίστε και τίποτα να κινηθεί η αγορά. Ψωνίστε ... γεννήθηκε ο χριστούλης.

   Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα

   Και μην ξεχνιόσαστε ... μακρυά απο τους δικούς μας ψωριάρηδες ... τους απομονωμένους ... τους σεχταριστές. Τι θέλουν πάλι κι΄αυτοί ?? Να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας με επαναστάσεις και άλλα τέτοια ξεπερασμένα. Χώρια που εξαγριώνουν ... και τους χορτάτους και τα φασισταριά. Ελεος πγγγιά.

   Αιντε ωρέ ... καλές γιορτές ... απ΄ τις άλλες τις "καλές". 

    

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι