Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Γιατρέ μου ... πεθαίνω ... παθαίνω ανυπόφορο κομμουνισμό !!! (Ενας φασιστονεοφιλελέ μονόλογος)

   Κλειστές τράπεζες, κλειστά σύνορα, κλειστά κανάλια !!! ... Μα αυτό είναι ... ο κομμουνισμός !!! 

   Οι κρίσιμες θέσεις του κράτους ... στους ημέτερους !!! Διαλύουν το κράτος ... χτίζουν κομματική γραφειοκρατία !!! Μα αυτό δεν είναι ο κομμουνισμός, ο σταλινισμός ... γιατρέ μου ?? Αμα έχεις παππού στο ΕΑΜ ... σε διορίζουν !!! Τι άλλο πρέπει να κάνουν ??
   Χτυπάνε λένε την διαπλοκή ... και πήραν το μέγαρο μουσικής στο κράτος !!! Κρατισμός ... γιατρέ αναβιώνει η σοβιετία ... ανησυχώ γιατρέ !!! Τα έλεγε ο Ράμφος αλλά δεν ακούγαμε.
   Γιατρέ μου ... αυτή η εκπρόσωπος η Ολγα Γεροβασίλη ... δεν σας θυμίζει κάτι απο Βόρεια Κορέα ??
   Καταστρέφουν την ελεύθερη αγορά ... που είναι η ανάπτυξη γιατρέ, γιατί δεν έρχεται ?? Γκρέμισαν και το χρηματιστήριο !!! Σοβιετία γιατρέ ... καταστρέφουν τον καπιταλισμό λίγο-λίγο δεν το βλέπεις ??
   Και εκεί που μας είχε σχεδόν σώσει ο Σαμαράς ... ήρθαν αυτοί με σχέδιο ύπουλο γιατρέ μου ... να τα καταστρέψουν όλα. Τι και αν υπέγραψαν μνημόνιο ... τώρα είναι έτοιμοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα με τους εταίρους !!! Χανόμαστε ... το είπε κι΄ο Μπογδάνος γιατρέ μου !!! 
   Το κράτος γιατρέ ... πληρώνουμε όλοι το κράτος και αυτοί το διαλύουν ... για να το κάνουν δικό τους. Το είπε και ο Λένιν γιατρέ.    
   Το ΚΚΕ γιατρέ ... δεν το βλέπεις πως πάει να πουλήσει τον αγώνα των αγροτών ?? Πλακάκια τάχουν κάνει γιατρέ με τους ερυθρούς της κυβέρνησης ... το είπε ο Γκουτζά(μα)νης από το Πρώτο Θέμα, το Μακελειό του Χίου και ο Εργατικός Αγώνας !!! 
   Η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου γιατρέ μου ξεσκεπάζει την κόκκινη χούντα ... δεν το είδες ?? Τι του κάναν του κοριτσιού οι αλήτες !!! Το φάγαν οι σταλινικοί.
   Και ο άλλος ο πονηρός ... αυτό το φίιιιιδι ο Βαρουφάκης ... έχει βαλθεί να γκρεμίσει τον καπιταλισμό !!! Περικύκλωση γιατρέ μου ... χανόμαστε. Δεν πρόλαβε να πάει στο Βερολίνο το φίδι ... και τρίζουν τα θεμέλια της Deutsche bank !!! Είμαι υπερβολικός γιατρέ ??

   Τα ταλαίπωρα τα κανάλια γιατρέ μου ... ένα χρόνο τώρα υποφέρουν απο την κόκκινη χούντα. Τους κρατάνε σε αγωνία τρομερή ... η Ολγα τρέμει γιατρέ ... ψυχολογικός πόλεμος, ξέρουν οι κομμουνιστές απο αυτά ... ή θα τα κλείσουν ή θα τα αναγκάσουν να τους υποστηρίζουν !!! Συντέλεια ... γιατρέ ... καταστρέφεται ο ελεύθερος κόσμος, πάνε περίπατο οι αξίες μας ... ο Κουρής, ο τούρκος και εκείνο το άλλο το φίδι το κολοβό ο Χαντζηνικολάου θα μας κυβερνάνε. Οχι κομμουνισμός γιατρέ μου ... καρακομμουνισμός !!!
   Γιατρέ μου αυτοί είναι τρομερά επικίνδυνοι ... μας λένε πως ιδιωτικοποιούν τα λιμάνια αλλά τα δίνουν ... που γιατρέ ?? Σε κομμουνιστικό κράτος ... στην Κίνα γιατρέ ... είναι σαν να τα δίνουν στον ίδιο τον Κίμ !!! Κομμουνιστική συνωμοσία.  Τον θυμάσε γιατρέ εκείνον τον άλλον το Λαφαζάνη κάτι υποκλίσεις που έριχνε στους Ρώσους και στον Πούτιν ?? 
   Αν δεν μας είχε σώσει αυτό το παλληκάρι ... ο Στουρνάρας ... θα μας τα είχαν φάει τα λεφτουδάκια μας οι κόκκινοι στο Νομισματοκοπείο !!! Τα ξέχασες γιατρέ ?? Ευτυχώς που ο Στουρνάρας - μεγάλη η χάρη του - είναι ακόμα τραπεζίτης ... αλλά εγώ το ξέρω ... τον κρατάνε εκεί για να τον ξεφτυλίζουν.
   Πάνε οι αξίες μας ... θα μας βγάλουν απο την Σένγκεν, μας γέμισαν μαυριδερούς, μας κλείνουν τα σύνορα, μας παγιδεύουν σαν τα ποντίκια στην φάκα ... ύπουλο σχέδιο ... κάνουν ακριβώς οτι τους σφυρίζουν οι σταλινικοί !!! Προετοιμάζουν την επανάσταση ... μόνο εγώ το βλέπω ?? Το είπε και ο γέροντας Παΐσιος !!!
   Και τι έγινε που ξεσκίζουν τους αγρότες και τους μικρομεσαίους !!! Δεν με κοροιδεύουν εμένα ... προλεταριοποιούν την μεσαία τάξη ... ετοιμάζουν την επανάσταση ... καημένε γιατρέεεεε !!! Μαρτυράνε μόνοι τους ... είναι λέει ο Τσίπρας ... ο σύγχρονος Αλλιέντε !!! Τι άλλο να μας πούν για να καταλάβουμε που το πάνε.
   Αμ το άλλο !!! Υπάρχει σκληρότερος κομμουνιστής απο τον Κοντζιά ??? Τον στέλνουν να χορεύει στο ΝΑΤΟ ... We are the world ... για τα μάτια του κόσμου και απο την άλλη βάζει τα πολεμικά του ΝΑΤΟ να φυλάνε τα συνορά μας ... γιατρέ !!! Εχουν σχέδιο να μας μπλέξουν σε πόλεμο με τους τούρκους ... για να διαλύσουν το ΝΑΤΟ. Αυτό δεν θέλουν ?? Και τα χαζοαμερικανάκια το χάφτουν.

   Ο Τσίπρας θα μοιράσει το Αιγαίο με τους ρώσους, τους τούρκους, τους αιγύπτιους, τους εβραίους ... ακόμα και με τους πέρσες ... τον είδατε προχτές στο Ιράν να διαλέγει ιπτάμενο χαλί ... έχει σχέδιο ... θα αφήσει στην απ΄έξω τους φίλους μας τους αμερικάνους και τους ευρωπαίους !!! Καταστρεφόμαστε, φεύγουμε απο την Δύση ... εκτοξευόμαστε στην Ανατολή ... γαμώ τον κομμουνισμό σας !!! Γιατρέ δεν μιλάς ... μήπως είσαι απ΄αυτούς ?? 
   Σήμερα το βράδυ έπεσε ένα ελικόπτερο ... οι τούρκοι λένε πως οι έλληνες δεν μπορούν να το μαζέψουν και ο Τσίπρας κάθεται και τους κοιτάει !!! Φώς φανάρι ... θέλει να ξεφτυλίσει στα μάτια μας το ΝΑΤΟ και τους συμμάχους ... έρχεται η συντέλεια και εμείς καθόμαστε κι΄ακούμε τα κομμούνια να λένε πως μιά τέτοια κρίση τελειώνει με πόλεμο !!! Ποιός ... τα κομμούνια !!! Ιδια είναι όλα ... ρόζ, πράσινα, κόκκινα ... σαπούνια γιατρέ σαπούνια.
   Ομως οι καιροί είναι δύσκολοι ... πρέπει να προσέχουμε ... καλά τον έχουμε στριμώξει τον Τσίπρα το κομμούνι. Κάνε τώρα μαλακοπίτουρα αυτά που δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς !! Συμφωνείς γιατρέ ?? Ωραία το πάει ο Κυριάκος ... αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφική, αλλά εμείς δεν θέλουμε εκλογές !!! Να δείς γιατρέ το αποπαίδι του Στάλιν τελικά ... θα τα περάσει όλα τα μέτρα της τρόικας, θα φέρει τον αμερικάνικο στόλο στον Πειραιά, θα ξεπλύνει εκείνα τα καλά παιδιά τα ταλαιπωρημένα χρυσαύγουλα ... και τότε ο μαλάκας θα πέσει ... για νάρθουμε εμείς με την ανάπτυξη. Εκτός απο κομμούνια ... είναι και πολύ μαλάκες τελικά.
   Καλά το πάει ο Κυριάκος ... αλλά δεν μπορώ να ησυχάσω ρε γιατρέ. Εσύ τι βλέπεις γιατρέ ?? Πως θα πάνε τα πράματα ?? Θα σωθούμε ή θα βρεθούμε στα κολχόζ και στα γκούλαγκ ?? Είναι κι΄αυτά τα δύο άκρα ... ξέρεις γιατρέ το ένα ... το άλλο δεν το φαβάμαι είναι πατριωτάκια. Θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμενα ?? Οχι ... θα τους στείλουμε στα ξερονήσια εμείς ... πριν μας στείλουν στα γκούλαγκ αυτοί. Εχω άδικο ρε γιατρέ ??       
   Αυτοί οι αλήτες δεν φωνάζουν ... ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ... γιατρέ μου ?? Και τώρα που έρχεται ο στόλος ο καλός ... να πνίξει καμμιά κατοστή χιλιάδες βρωμιάρηδες να σωθούμε απο την ανεργία ... να εκμεταλλευτούμε μαζί με τους συμμάχους το Αιγαίο ... να ανοίξει η Τρούμπα να δουλέψουμε ... θα αρχίσουν πάλι οι αλήτες να φωνάζουνε. 
   Δεν μπορώ γιατρέ μου να ζήσω χωρίς ... δημοκρατία !!! Πνίγομαι.
   Γιατρέεε ... πως αισθάνομαι ??

            
   
   
   
  
   
  

  
   
   
   
      
  
     
    

2 σχόλια:

  1. Χαχα! Η φωτογραφία με τον Στάλιν και τον Αλέξη όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου θυμίζει ΟΑΚΕ, το τραγικό είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.
    Narcos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι