Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ενας χρόνος Σύριζα. Σημειολογία.

   # Εντάξει το καταλαβαίνω. Στηρίζεις την "αριστερή" κυβέρνηση. Κουβαλάς στο dna σου ισχυρή δόση προσωποκαψούρας απο την εποχή του Ανδρέα. Παιδούλα ήταν τότε ... αλλά το ύφος της πόζας δείχνει ... προετοιμασία και αποφασιστικότητα στον ξαναζεσταμένο έρωτα. Αλέξη σε αγαπάμε αποφασιστικά !!! Δεν έχει καμμιά σημασία ... αυτό που μας κάνεις αγόρι μου !!! Σημασία έχει η αγάπη που σούχουμε. Πως αλλοιώς να μας το πεί το κορίτσι ... Αλήτη απόψε είναι η βραδιά σου, αλήτη απόψε κάνε με ό,τι θες ??? Το κορίτσι δηλώνει ... παραδομένο. Στην γοητεία του επιβήτορα !!! Παραδομένο ... αλλά και ανήσυχο. Ανησυχεί ... μη και σκύψει το κεφάλι ο επιβήτορας. Κάτι ψυχανεμίζεται ... αυτό το βλέμμα. Κούλα μου ... ούτε στον χειρότερο εχθρό σου ... μη τύχει αγχωμένος επιβήτορας. Η οπαδός του Αλέξη ... έχει περάσει πιά σε ένα ανώτερο επίπεδο. Εχει αφήσει πίσω της την πολιτική ... η πολιτική είναι μόνο μιά αφορμή. Δηλώνει έτοιμη να δεχτεί πόνο, πολύ πόνο ... αρκεί να καταλήξει στην ηδονή. Γι΄αυτό ανησυχεί !!! Αμα σε καβαλήσει Κούλα μου ... να εύχεσαι να΄ναι ντούρος. Σε τέτοιες τοποθετήσεις προφανώς δεν έχει καμμιά σημασία η ορθογραφία. Το "ψιλά το κεφάλι" αντί για ... "ψηλά το κεφάλι" ... είναι ένα μικρό πταίσμα μπροστά στο μέγεθος της τοποθέτησης. Εκείνο το οποίο ακόμα παραμένει στο πεδίο του ανερμήνευτου είναι ... αυτό το χοντρό "Ο" ... σαν κουλούρι. Κάθε προσπάθεια ερμηνείας ... φοβάμαι πως οδηγεί στην κακοήθεια.


    # Να πως κατέφτασε στο πάρτυ γενεθλίων του Σύριζα ένας ακόμα κύριος. Mercedemos αδέρφια !!! ... θα το φάμε το κατεστημένο !!! Μα είναι ο μπαμπάς του μαλακισμένου συριζονεολαιογραμματέα ... που διορίζει στο όνομα του ΕΑΜ. Οι κακές γλώσσες λένε ... πως η "μερσεντέ" αντιστοιχεί στο ... άγριο μαοϊκό-ΠΠΣΠ παρελθόν του πατέρα. Εν τω μεταξύ, μέσα ... το κέφι είχε ανάψει ... 
Θα θεωρηθεί υπερβολική η λεζάντα ..."o stupid και ο πανstupid"??
    # Είναι κάτι στιγμές που η σημειολογία μπορεί να γίνεται ... χωρίς λόγια !!!


   ... ή με μιά λεζάντα 
Τελικά εκεί μέσα μόνο ο Κοτσακάς είναι ένα πραγματικό πασοκο-κομμάντο (με την καλή έννοια). Τα άλλα γατάκια κοιτάνε αλλού !!!
    #
Ρε μαλάκες εκεί στην ΕΡΤ μην δείχνετε τον Κουρουμπλή !!! Αυτός δεν υπογράφει ποτέ δυό συνεχόμενα μνημόνια !!! Στο δεύτερο ... πάντα φεύγει.

   # Τελικά εκεί στην ΕΡΤ προπαγανδίζουν για τον Τσίπρα ... ή απλά τον τρολλάρουν άγρια ?? Δεν εξηγείται διαφορετικά πως την ώρα που ο Τσίπρας περιέγραφε ένα ακόμα γκρέμισμα του κομματικού κράτους ... αυτοί να μοστράρουν πρώτη μούρη ... τον Κοτσακά !!! 


   # Είναι τρομερός κωλοπαιδισμός ... να μιλάει για έντιμο διάλογο με την κοινωνία ... μόλις 3 μέρες αφ΄ότου πήγε και παρέλαβε τις οδηγίες στο Davos !!! 

   # Ο Αλέξης δήλωσε ευχαριστημένος που οι εργοδοτικές οργανώσεις ... δέχτηκαν μιά "μικρή" αύξηση των εργοδοτικών εισφορών. Τι είναι τελικά πιο ξεφτίλα ?? Το "ευχαριστώ τις ΗΠΑ" ... ή το "ευχαριστώ τον ΣΕΒ" ??

   # Ακόμα ο Τσίπρας μας είπε πως ... χαίρεται να βλέπει τον κόσμο να διαδηλώνει !!! Δεν μας είπε βέβαια αν τα ΜΑΤ τα στέλνει ... για να ενωθούν με τον λαό !!! 

   # Εφαγε ο μορφονιός όλη την ομιλία του σχεδόν για να μας εξηγήσει ... τι θα (μας) έκανε η πασοκονεοδημοκρατία ... εαν δεν είχε βγεί αυτός στην κυβέρνηση. Αναρωτήθηκε μάλιστα μιά στιγμή ... είναι αυτό που θα (σας) έκανε ο Βρούτσης ... ίδιο με αυτό που (σας) κάνει ο Κατρούγκαλος ?? Υπο αυτή την έννοια ... το παρακάτω στιγμιότυπο ... αποκτά άλλες διαστάσεις 
  
   # Εν τω μεταξύ παρά το γενέθλιο πάρτυ ... οι γνωστοί μηχανισμοί συνεχίζουν το παμπάλαιο παιχνιδάκι τους ... στην υπηρεσία του μορφονιού αυτή την φορά. Αυριανή με τα όλα της. Δηλαδή σαν τότε ... που τα πασόκια έσκουζαν πως ο Φλωράκης συνεργάσθηκε με τον Μητσοτάκη για να ... φάνε τον σοσιαλι(η)στή ... Ανδρέα. Στην θέση του δράκουλα τώρα είναι ο Κυριάκος και στην θέση του Χαρίλαου βάζουν τον Μήτσο. Τι μας μένει ?? Η θέση του παπαντζή Ανδρέα. Υπάρχει καλύτερη αυτο-ομολογία για τον ρόλο του νέου πασόκ ?? Με την διαφορά οτι στον Ανδρέα ο λαός τούδινε με πάθος 48%, οι ευρωπαίοι και οι αμερικάνοι αβέρτα δάνεια να τα σκορπάει στα νέα τζάκια και κυρίως δεν τον αποκάλεσε ποτέ κανένας κατάμουτρα και live ... ηλίθιο. Ετούτος σήμερα που βάλθηκε να το παίξει κλώνος εκείνου του παπαντζή ... δεν έχει καταλάβει πως ο λαός τον έχει για αναλώσιμο, μισοκαμμένο χαρτί και οι σύμμαχοι ... σαν τον ηλίθιο που θα τους μαζέψει το χρήμα για το ξεχρέωμα εκείνων που έδωσαν στον παπαντζή για να τους κάνει τότε την δουλειά.       

   # Οπως πριν απο λίγο καιρό όταν ο Τσίπρας έλεγε ... "δεν θα πειράξουμε τις συντάξεις" ... εννοούσε θα ξεσκίσουμε αγρότες και επαγγελματίες ... τώρα που γύρισε απο το Davos τι να σημαίνει άραγε το ... "πρέπει να βρούμε λύσεις για τους πιο αδύναμους" ??

   # Ο πρωθυπουργος έπιασε στο στόμα του ... τον Βάρναλη και τον Οδηγητή. Φάτε ρε ένα ... τέκνο(ό) της οργής !!! Η "αριστερά" της οργής ... ο πλαστουργός της νιάς ζωής κάνει θαύματα ... δίνει φτερά ... σαν ένα μοντέρνο πολιτικό red bull !!! 

   # Ενας χρόνος αριστερά και τα φασισταριά ... δεν έτσουξαν μιά στάλα !!! Σα να μην υπάρχουν.

   # Ενας χρόνος αριστερά ... ήταν αρκετός να βγουν απο τις τρύπες τους όλα τα νεοφιλελέ υποκείμενα του ντουνιά και να αρθρώνουν λόγο. Ωραίο μου πλυντήριο ... Σύριζα. Πλυντήριο όμως ... οχι σαν όλα τα άλλα. Πλυντήριο ... με ηθικό πλεονέκτημα !!! 
    - Τι κάνεις εκεί ρε με το δάχτυλο στο μέλι ??
    - Βάζω πλάτη στον ταξικό αγώνα !!

   # Οταν την ίδια στιγμή που ξεσκίζεις τον λαό με δυό παλιά (σύν το δικό σου ... σούμα τρία) μνημόνια ... σκούζεις οτι η πολιτική σου έχει ταξικό πρόσημο υπέρ του λαού ... αυτό αποτελεί τον ορισμό του βλακώδους θράσους. Αυτό δεν μπορεί να σε οδηγήσει πουθενά αλλού ... παρά να διοργανώνεις φιέστες και γιορτές για το αριστερό μνημόνιο. Ωραία το έθεσε ο Μήτσος ... 
   










2 σχόλια:

  1. «αυτό το χοντρό "Ο" ... σαν κουλούρι. Κάθε προσπάθεια ερμηνείας ... φοβάμαι πως οδηγεί στην κακοήθεια.»

    Είναι καταστάσεις που λες: «Κρατιέμαι να μην το πω, αλλά βοήθα με κι εσύ λίγο.» Πάντως, όταν η μορφή αλώνει το περιεχόμενο, έχεις σταρ σύστεμ. Γι' αυτό μας την έλεγαν ότι ο ΓΓ είναι χοντρός. Ε, και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι