Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Αλλαγές τακτικών: "Φίλιος" γκεμπελισμός

   Δεν μπορεί ... εκεί στον Σύριζα και στην Αυγιανή ... τους έχουν καρφωθεί παράξενες ιδέες.

Η κεντρική ιδέα : Επίθεση φιλίας στο ΚΚΕ ... με την ελπίδα να ρίξουμε πάνω του λίγες σταγόνες απ´ την μπόχα μας !!! Πες - πες κάποιοι θα τσιμπήσουν (Γκεμπελισμός)

Για να τσιμπήσουν κάποιοι όμως ... πρέπει να γίνει η απαραίτητη ... κοπτοραπτική-διαστρέβλωση (Γκεμπελισμός και πάλι)

Να το πρώτο δείγμα ...
   Κάποιος ΘΑΝ.ΠΑΝ. ... κακοποιεί ασύστολα το ΚΚΕ ... ρίχνοντάς του την βαρειά μομφή της ... εντιμότητας και της υπευθυνότητας !!! Το να σε λέει ο ρυπαρός ... καθαρό ... αν δεν είναι γκεμπελισμός, τότε τι είναι γκεμπελισμός ??
   Ο κύριος αυτός μας δηλώνει οτι το ΚΚΕ ... έχει εγκαταλήψει την λανθασμένη ρητορική χρόνων οτι ... "Είτε με ευρώ, είτε με δραχμή, σε μια καπιταλιστική Ελλάδα, το μάρμαρο θα το πληρώσει ο λαος."

   Αφού λοιπόν το ΚΚΕ - κατά τον κύριο ΘΑΝ.ΠΑΝ - καταδικάζει απερίφραστα την γραμμή υπέρ της καπιταλιστικής δραχμής ... βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα οτι το ΚΚΕ ... είναι σαφώς υπέρ του καπιταλιστικού ευρώ !!! Και ολοκληρώνει ο ανεκδιήγητος ... αυτό το μεγαλειώδες συμπέρασμα στην επόμενη παράγραφο.

   Αυτός ο γελοίος χρησιμοποιώντας τα βρωμερά μέτρα του ... κατηγορεί το ΚΚΕ για γενναιότητα (ο σκελετός του Γκέμπελς θα σήκωσε τα χέρια ψηλά) επειδή παραδέχεται (το ΚΚΕ) οτι ... "ορθώς, ορθότατα απέφυγε η κυβέρνηση του Σύριζα την ρήξη το καλοκαίρι του 2015, καθώς η αποπομπή της χώρας απο το ευρώ, που επιδίωκε και ο Β.Σόιμπλε, θα έκανε, σύμφωνα με την ανάλυση του ΚΚΕ, τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους." !!!!!!!

   Για να αποδειχθεί το μέγεθος του συριζογκεμπελισμού ... πρέπει να παρατεθεί αυτούσιο το τμήμα εκείνο της εισήγησης της ΚΕ προς το σώμα του 20ου συνεδρίου.

"Από τη μετάβαση, είτε σ’ ένα "διπλό νόμισμα" (ένα για την εσωτερική κυκλοφορία και ένα για τις διεθνείς συναλλαγές) και -στη συνέχεια- σ’ ένα αμιγώς εθνικό νόμισμα είτε στη σύνδεση με οποιαδήποτε μορφή με νόμισμα άλλης ισχυρής καπιταλιστικής δύναμης, μεγάλος χαμένος θα είναι και πάλι ο λαός, κάτι που ισχύει φυσικά και στην περίπτωση της υπογραφής μιας νέας δανειακής Συμφωνίας-Μνημονίου με σκληρά αντιλαϊκά μέτρα."

   Την τελευταία πρόταση ... "κάτι που ισχύει φυσικά και στην περίπτωση της υπογραφής μιας νέας δανειακής Συμφωνίας-Μνημονίου με σκληρά αντιλαϊκά μέτρα." ... οι συριζογκέμπελς δεν την είδαν ??, δεν την κατάλαβαν ?? ... πάντως την έκοψαν ... για να φτάσουν άνετα στο συμπέρασμα που τους βολεύει.

   Μιλάμε για ουρανομήκη διαλεκτικό τρόπο εξαγωγής πολιτικών συμπερασμάτων. Σήμερα δεν χρειάζεται να βρεις έναν τρελλό Ολλανδό για να πεις οτι οι κομμουνιστές έκαψαν το Ράιχσταγκ, ούτε μερικούς χιτλερικούς ιατροδικαστές για να πεις οτι οι Σοβιετικοί έσφαζαν στο Κατίν ... σήμερα αρκεί να πετσοκόψεις ένα απόσπασμα απο ένα ντοκουμέντο ... και τότε να κατηγορήσεις το ΚΚΕ για υπευθυνότητα, ρεαλισμό και γενναιότητα !!! Έτσι νομίζουν οτι δένει το γλυκό τους ... πράγμα που αποδείχνει μόνο ... την απύθμενη βλακεία τους.



   Βέβαια στην Αυγή ... υπάρχουν και λίγο πιο "πούστηδες" (με την κακιά την έννοια) απο τους απλούς βλάκες. Υπάρχουν εκείνοι που ξαφνικά αποφάσισαν να υμνήσουν το ΚΚΕ ... χωρίς να προβούν άμεσα σε γκεμπελική κοπτοραπτική. Ο πολύς Καρτερός ... εκθειάζει το ΚΚΕ ... "σαν τον γεννήτορα της μεγάλης παράταξης της αριστεράς". Μάλιστα παραδέχεται πως η αριστερά δεν ταυτίζεται με το ΚΚΕ ... "αλλά χρειάζεται κανείς ιστορικό χασαπομάχαιρο για να διαχωρίσει την αριστερά απο το ΚΚΕ !!!" 
   Για να στηρίξει βέβαια τον ισχυρισμό του στο σήμερα ... επικαλείται το ΕΑΜ και την ΕΔΑ !!! Το μέγεθος της "πουστιάς" έγκειται στο οτι ... εσύ ο Καρτερός "τιμάς" (μακρυά απο μας) το ΚΚΕ για το ΕΑΜ και την ΕΔΑ ... την ίδια ώρα που έχουν ξαμοληθεί όλα τα έμμισθα παπαγαλάκια να μας πείσουν πως το ΚΚΕ τελικα ... "μένει Ευρώπη" ... καταπατώντας τα οράματα του ΕΑΜ και της ΕΔΑ !!! Η "πουστιά" αποκτά δυσθεώρητα μεγέθη ... όταν "τιμάς" το ΚΚΕ για το ΕΑΜ και την ΕΔΑ ... γράφοντας στ´αρχίδια σου τα συμπεράσματα που έχει βγάλει το ίδιο το ΚΚΕ απο την δράση του στο ΕΑΜ και στην ΕΔΑ !!! Τα γράφεις στα αρχίδια σου επειδή δεν σε βολεύουν σήμερα. Οποιος θέλει να τιμήσει το ΚΚΕ ... να τιμήσει το ΚΚΕ σαν ένα ενιαίο και αδιάσπαστο σύνολο. Όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα άλλο ... παρά γκεμπελισμός.

   Αλλά ενα πράγμα ... κανένας δεν μπορεί να γράψει στα αρχίδια του. Οτι κάθε φυσιολογική μήτρα ... πάντα θα μπορεί να γεννάει και εκτρώματα. Ετσι είναι η ζωή. Αργά η γρήγορα όμως ... το ιστορικό χασαπομάχαιρο κόβει το ομφάλιο λώρο της μήτρας με το έκτρωμα. Και συ φτωχε Καρτερέ όταν έπεσε αυτό το χασαπομάχαιρο ... έτρεξες στην μεριά του εκτρώματος. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος ... την επικονίαση ιδεών που ξεκινούν απο το ΚΚΕ !!! Οι ιδέες του ΚΚΕ θα επικονιάσουν φυσιολογικούς κοινωνικούς οργανισμούς ... όχι εκτρώματα. Όση κοκκινόσκονη του ΚΚΕ και να πέσει πάνω σας ... χαμένη πάει ελεεινοί.



   Υ.Γ. Είναι πραγματικά θλιβεροί και κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται στα fb και στα twitter σαν "επαναστάτες κομμουνιστές" ... και καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα για το ΚΚΕ ... με τους Συριζαίους ή απο την άλλη τάχα πλευρά ... με τους Λαφαζάνο-ανταρσύες !!!

   Είναι δυνατόν ποτέ να "σώσουν" το κομμουνιστικό κίνημα ... τα πιό κουτά θύματα του πιο φτηνού γκεμπελισμού ??

11 σχόλια:

  1. Ας γίνει λοιπόν το θέλημα του Αθλιου Καρτερού θα μιλήσουμε για το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑ και για την καταστροφή που φέρανε στο ΚΚΕ. Ηδη απο το 1935 η 3η Κ.Δ των ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ πέρασε στον Οπορτουνισμό με την κατάργηση του Σοσιαλφασισμού με τα πολιτικά μέτωπα με την 5η Φάλαγγα η οποία στην ΕΣΣΔ συνομώτησε για την ανατροπή των Μπολσεβίκων σε Συνεργασία με τον Χίτλερ. Με Μειοψηφία λοιπόν τους Μπολσεβίκους στην Κ.Δ χαλάρωσε η ενιαία καθοδήγση και διαλύθηκε το 1943 λόγω ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. Στην χώρα μας ο Ζαχαριάδης στο 2ο και 3ο Γράμμα μιλάει για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο δίνοντας τις σωστές κατευθύνσεις στους Κομμουνιστές για το τι πρέπει να κάνουνε. Το 3ο Γράμμα στην 2η ΚΟΜΕΠ του 1942 μαζί με άρθρο του ....σιάντου... που το βγάζει ...σεχταριστικό.... με τραγικό αποτέλεσμα την δημιουργία του ΕΑΜ σαν Πολιτικό μέτωπο και όχι ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ αποτέλεσμα ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ και ο λαός δεμένος χειροπόδαρα δεν πήρε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 δώσανε 50 μέρες χρόνο στην Αστική Τάξη και τους Αγγλους συμμάχους της να αλλάξουνε τον συσχετισμό και να σφάξουνε τον λαό σε ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ με τα παραμύθια της .....λαοκρατίας...... και κατόπιν το έγκλημα στην ΒΑΡΚΙΖΑ. Αυτά για αρχή για το ΡΕΤΑΛΙ τον Καρτερό και όλα τα ΣΚΥΛΙΑ του Οπορτουνισμού κάθε Απόχρωσης. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινούργιο Αντικομμουνιστικό παραλήρημα στην Χαφιεδοσελίδα του Μανιαδάκη μετά την απόλυτη επιτυχία του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και τις ομόφωνες αποφάσεις μετα απο 4 μήνες προσυνεδριακή διαδικασία. Είναι τέτοιο το παραλήρημα και η σύγχηση που βρίζουνε πράγματα που υποτίθεται οτι υποστηρίζουνε. 1ο Οταν στο 18ο Συνέδριο το 2009 συζητούσαμε για την ανατροπή του Σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ μας κατηγορούσανε οτι συκοφαντούμε την ΕΣΣΔ και οτι είχε Σοσιαλισμό απο το 1917 μέχρι το 1985. Σήμερα μέσα στον πανικό τους βρίζουνε το ΚΚΣΕ των Χρουτσόφ και Μπρέζνιεφ ότι είχε Αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και οτι υπήρχε καταπίεση μέσα στο κόμμα. Μιλάμε για μέγαλες φουρτούνες οι Μανιαδάκηδες. 2ο Υπάρχει λέει λιγότερη συμμετοχή στον διάλογο και αυτό σημαίνει οτι δεν ενδιαφέρονται οι Κομμουνιστές ΜΑΛΙΣΤΑ.... Να τους ενημερώσουμε λοιπόν στο 19ο Συνέδριο όταν δεχόμαστε συντοσμένα Αντικομμουνιστική επίθεση απο τα μέσα ήτανε απόλυτα φυσιολογικό Περισσότεροι Σύντροφοι να αντιδράσουνε για να υπερασπίσουνε το ΚΚΕ απο ΧΑΦΙΕΔΕΣ σαν αυτούς. Σήμερα δεν χρειάζεται. Ηδη έχει ξεβρωμίσει ο τόπος απο όλα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. τΟ γ΄ΛΈΝΤΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αλλά ενα πράγμα ... κανένας δεν μπορεί να γράψει στα αρχίδια του. Οτι κάθε φυσιολογική μήτρα ... πάντα θα μπορεί να γεννάει και εκτρώματα. Ετσι είναι η ζωή. Αργά η γρήγορα όμως ... το ιστορικό χασαπομάχαιρο κόβει το ομφάλιο λώρο της μήτρας με το έκτρωμα. Και συ φτωχε Καρτερέ όταν έπεσε αυτό το χασαπομάχαιρο ... έτρεξες στην μεριά του εκτρώματος. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος ... την επικονίαση ιδεών που ξεκινούν απο το ΚΚΕ !!! Οι ιδέες του ΚΚΕ θα επικονιάσουν φυσιολογικούς κοινωνικούς οργανισμούς ... όχι εκτρώματα. Όση κοκκινόσκονη του ΚΚΕ και να πέσει πάνω σας ... χαμένη πάει ελεεινοί."


    Ίσως το πιο ποιητικό που έχεις γράψει, λαική ποίηση, αυθεντική, τα συγχαρητήρια μου.Τα σώψυχα του προλετάριου στα ίσα και σταράτα χωρίς "πούστικα" (με την καλή έννοια).

    Μόνη ίσως διαφωνία η λέξη επικονίαση που χρησιμοποιείς διοτι παραπέμπει σε φυτά.Καλύτερα η λέξη γονιμοποίηση είναι πιο γόνιμη. Ασε που με την επικονίαση μπλέκουμε διοτι είναι διαφόρων μορφών (Ανεμογαμία-Υδρογαμία-Εντομογαμία) δλδ γαμία με τη βοήθεια του ανέμου, του νερού και των εντόμων.

    Μελισοκόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μελισοκόμος

      Αν και στο επιστημονικό κομμάτι περί γαμίας συμφωνώ, ωστόσο θεωρώ πολύ εύστοχη την αλληγορία που χρησιμοποιησε ο Αντι-Βάρος.Μη ξεχνάμε οτι και ο Μαρξ στα γραφτά του χρησιμοποιούσε μεταφορές. Αλληγορίες. Δράκους,φραγεστάην κτλ Ειδικά στο Κεφάλαιο έχει πολλές αναφορές . Εδώ η αλληγορία της επικονίασης των μελλισσών είναι ακριβέστατη.


      Οι μέλισσες έχουν ενεργό ρόλο στην γονιμοποίηση των φυτών, καθώς δρουν ως μηχανικοί μεταφορείς της γύρης. ----Εδώ είναι τα ποτάμια των σφων που λιώνουν τις σόλες *φτερά πόρτα πόρτα, εργοστάσιο το εργοστάσιο. γιαπί το γιαπί, για να φτάσουν τον λόγο *γύρη του κόμματος μας σε κάθε φτωχομεσαίο αγρότη, στη λαική γυναίκα*λουλούδι, τον άνεργο, τον εργάτη.Η Κυψέλη είναι το κόμμα μας, η βασίλισα η ΚΕ, σε διαλεχτική πάντα σχέση με τις εργάτριες δηλαδη την βάση του κόμματος.Το μέλι φυσικά η δουλιά και ο βασιλικός πολτός η μορφή αναπαράστασης της ταξικής συνειδητοποίησης.

      Και δείτε πόσο επίκαιρη είναι η αλληγορία των μελλισών.

      Την σημερινή εποχή που παρατηρείται μείωση του πληθυσμού των φυτών παγκοσμίως λόγω πυρκαγιών, δόμησης και άλλων αρνητικών συνεπειών της ανθρώπινης δραστηριότητας( το εργατικό κίνημα σε κάμψη), ο επικονιαστικός ρόλος της μέλισσας είναι πλέον ζωτικής σημασίας(η ανάγκη ανασυγκρότησης,το ατσάλωμα). Χαρακτηριστικό είναι το ότι ο Αλβέρτος Αινστάιν είχε πει ότι "αν κάποτε οι μέλισσες εκλείψουν, το ανθρώπινο είδος δεν θα αργήσει να τις ακολουθήσει"( Πυρηνικός όλεθρος αν δεν επικρατήσει ο σοσιαλισμός).

      Άζαματ Μπάγατοφ

      Διαγραφή
    2. Παιδιά την χρήση της ... επικονίασης ... την κάνω επειδή με την αλληγορία της επικονίασης καταλήγει στο άρθρο του ο θλιβερός Καρτερός.

      Διαγραφή
    3. ....Αν σου πω....οτι δεν άντεξα να διαβάσω τον ΕΜΕΤΟ του ΜΙΝΙΑΔΑΚΗ μέχρι το τέλος...
      ....Δεν αντέχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Συντροφικούς χαιρετισμόυς και στον Μπαγατοφ,είμαστε κ συνάδελφοι απ'οτι κατάλαβα.Στο ίδιο μετερίζι.... φτωχομεσαία αγροτιά κ μάλλον μόνο φτωχό... χωρίς το μεσαία (ΑΜ) πλέον.....πλέχει..

      Μελισοκόμος

      Διαγραφή
    4. Το γλέντι με τα Οπορτουνιστικά ΣΚΥΛΙΑ συνεχίζεται. Απόγνωση και παραλήρημα απο τους ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ. Αρε Γλέντι..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Επίσης τεράστιο δίκιο σε αυτό -----------> "Υ.Γ. Είναι πραγματικά θλιβεροί και κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται στα fb και στα twitter σαν "επαναστάτες κομμουνιστές" ... και καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα για το ΚΚΕ ... με τους Συριζαίους ή απο την άλλη τάχα πλευρά ... με τους Λαφαζάνο-ανταρσύες !!!"

    Για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνεται το ΚΚΕ που συχνά πυκνά αποδείχνει τι ακριβώς είναι τα κοινωνικά δίχτυα.Βούρκος ΥΠΕΡΣΕΣΙΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ. ΠΛΕΧΕΙ.

    Μακριά.

    Μελισοκόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέο έγκλημα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού το πρωί στην Συρία στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο που υπάρχει εδώ και 6 χρόνια. Βομβαρδισμός που πνίγει στο αίμα τον Συριακό λαό τον οποίο και στηρίζουμε στον αγώνα του ενάντια σε ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ και την Συριακή Αστική τάξη που τον σφάζουν για το ποιός θα πάρει μεγαλύτερη λεια βουτηγμένη στο αίμα του. Η Καλύτερη συμπαράσταση είναι το δυνάμωμα του αγώνα μας για την Ενίχυση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΊΑΣ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Συριακό λαό και να χτίσει την δική του Εργατική Λαική Εξουσία. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καινούργιο σημερινό κατάντημα στην Χαφιεδοσελίδα του Μανιαδάκη Αραβανή Πετρόπουλου και σια.... Κατηγορεί το ΚΚΕ γιατί μιλάει ξεκάθαρα στον λαό οτι η μοναδική λύση για τα συμφέροντα του είναι η Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής μέσα απο την Λαική Συμμαχία. Και τι μας προτείνουνε για λύση οι Μανιαδάκηδες. Οτι ακριβώς λεει Καρατζαφέρης Μπαλτάκος Μιχαλολιάκος και τα τμήματα της Αστικής Τάξης που επιδιώκουνε επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό και αλλαγή ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ. Και σερβίρουνε ξανά την ξυνισμένη σούπα της ....εξάρτησης...και της ...ανεξαρτησίας..... την στιγμή που ο Καπιταλισμός στην χώρα μας είναι στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ απο το 1919. Επίσης το παραμυθάκι οτι οι ....κακοί οι ξένοι σφάξανε τον λαό τον Δεκέμβρη του 1944. Να ενημερώσουμε τους Χαφιέδες οτι ο λαός της Αθήνας και του Πειραία σφάχτηκε το 1944 απο τις αυταπάτες και τα φούμαρα του ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ με την ....λαοκρατία..... που έδωσε τον Χρόνο στην ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ και τους Αγγλους συμμάχους τους να αλλάξουνε τον συσχετισμό και να σφάξουνε τον λαό την στιγμή που με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ο λαός θα έπαιρνε την εξουσία. Και έρχονται οι ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ και μας πουλάνε τα ίδια Ξυνισμένα παραμύθια. Ας αλλάξουνε πλευρό.....μουδιάσανε..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η κατρακύλα του Οπορτουνισμού συνεχίζεται με καινούργιο λιβελογράφημα στην Ισκρα του Λαφαζάνη απο κάποιον Ζαφείρη. Θέλει λέει να κάνουμε ....αντιιμπεριαλιστικό.... αγώνα όπως το 1999 με την Ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ ΝΑΤΟ στην Γιουγκοσλαβία και να πάμε όλοι μαζί όπως τότε χύμα..... Να ενημερώσω τον Κύριο Ζαφείρη οτι απο τότε πριν 20 χρόνια έχουνε αλλάξει δυο πολύ σημαντικά πράγματα. Το 1ο είναι οτι τότε δεν ήτανε έτοιμος 2ος ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ με ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ. Και 2ο το ΚΚΕ ήταν σε πορεία Ανασυγκρότησης μετά την ολοκλήρωση των Ανατροπών το 1991 και δεν είχε γίνει η Αποκατάσταση των Επαναστατικών χαραχτηριστικών του ΚΚΕ. Επειδή λοιπόν είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον του Κυριου Ζαφείρη τον καλούμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Το ότι δεν ήτανε ποτε Κομμουνιστής δεν πειράζει. Αντικαπιταλιστικός Αντιιμπεριαλιστικός αγώνας λοιπόν ενάντια στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Καλορίζικοι Κύριοι Ζαφείρης και Λαφαζάνη. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι