Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Τα "Ράιχσταγκ" ... συνεχίζουν να καίγονται !!!   # Τι έγινε ρε παιδιά ? Οι ισλαμοφασίστες συνεχίζουν το πετσόκομα του κοσμάκη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών αυτή την φορά ? Δεν χτύπησαν ούτε τώρα δυτικούς ... τραπεζίτες, πρωθυπουργούς, καναλάρχες, πετρελαιάδες, ολιγάρχες ? Τι όχι ?

   # Χτύπησαν ένα ακόμα καπιταλιστικό κέντρο ... όπως την 11/9, ή όπως στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο, όπως πέρυσι στο Παρίσι και πρόσφατα στην Τουρκία ? Α ναί ? Μπουμ ... 11/9/2001 ... εισβολή στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ !!! Μπουμ ... στην Μαδρίτη το 2004, μπούμ στο Λονδίνο 7/7/2005 ... σειρά είχε η Βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή !!! Μπούμ στο Παρίσι ... μπούμ ... μπούμ 

   # Αντιστέκονται οι ισλαμοφασίστες στον καπιταλισμό έ ??? Οπως αντιστάθηκε στους ναζί και στους εγγλέζους ο Ζέρβας ?? Ακριβώς έτσι !!! Με τα όπλα, και τις λίρες των εγγλέζων ... υπονόμευε το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, δηλαδή το λαό, παίζοντας το παιχνιδάκι της ελληνικής αστικής τάξης είτε για την μιά εκδοχή (εαν επικρατούσε οριστικά ο ναζισμός) είτε για την άλλη (εαν ηττηθεί όπως και έγινε). Ακριβώς έτσι οι ισλαμοφασίστες με τα όπλα και το χρήμα των δυτικών και την στήριξη Ισραήλ, Τουρκίας (να δυό “έμμεσοι-κρυφοί” σύμμαχοι) και πετρελαιάδων του κόλπου ... έχουν γίνει το βασικό πιόνι στην σχεδίαση του νέου κόσμου.
    # Τι επιδίωκαν οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στον 2ο πόλεμο ?? Την καταστροφή της ΕΣΣΔ ... και το μοίρασμα του κόσμου ανάμεσα στους φασίστες και στους δυτικούς “δημοκράτες” ... φτιάχνοντας μιά υφήλιο που οι μισοί λαοί θα στενάζουν κάτω απο την φασιστική καπιταλιστική μπότα και οι άλλοι μισοί κάτω απο μιά μισοφασιστική “κοινοβουλευτική καπιταλιστική δημοκρατία” και το φάντασμα του φασισμού. Το σχέδιο δεν δούλεψε καλά !!! Ολοι ξέρουμε το γιατί ...
   # Τι ... δεν επιδίωκαν οι δυτικοί να παζαρέψουν την μοιρασιά με τον Χίτλερ όταν αυτός θα ξεμπέρδευε με την ΕΣΣΔ ??? Ομως το μαράζι τους έτρωγε απο τότε. Βρήκαν την ευκαιρία στις αρχές του ΄90 να ξαναβάλουν μπροστά το ίδιο ακριβώς σχέδιο.
    # Αλλος ένας μύθος ... τώρα ... ξεβρακώνεται. “Ο φασισμός ήταν η αναγκαία απάντηση στον ολοκληρωτικό κομμουνισμό. Αν δεν υπήρχε η σταλινική αρκούδα δεν θα υποφέραμε απο τον ναζισμό” !!! Αλήθεια ?? Και τώρα που το “παραμύθι” δεν έχει δράκο-αρκούδα ?? Σε αυτό το σημείο φαντάζουν γελοίες οι προσπάθειες των δυτικών να μεταμφιέσουν σε κόκκινο δράκο-αρκούδα ... τον Πούτιν !!! Στην ίδια λούμπα πέφτουν και ένα σωρό “αριστεροί” που μεταξύ ύπνου και ξύπνιου περιμένουν την σωτηρία απο το ξανθό γένος ... κι ας μην είναι και τόσο πολύ "κομμουνιστικό". Πανεύκολο και εύλογο συμπέρασμα: ο φασισμός (χριστιανικός, ισλαμικός, δυτικός, ανατολικός, ασιατικός, φανερός, συγκαλυμμένος ... ή οτι διάολο θέλετε) ... τίποτα άλλο δεν εξυπηρετεί παρά να τσακίζει τους λαούς για να γίνεται ανενόχλητα το μοίρασμα της εκμεταλλευτικής λείας.
   # Ο σύριος, ο αφγανός, ο ιρακινός, ο αφρικάνος ... φεύγουν σαν τρομοκρατημένα κοτόπουλα για να γλυτώσουν το σβέρκο τους απο τους εξοπλισμένους με χριστιανικά όπλα ισλαμοφασίστες ... και όταν φτάσουν στην “γή της επαγγελίας” ... τους περιμένουν για να τους “περιλάβουν” οι ... κανονικοί χριστιανοφασίστες για να τους βαφτίσουν στο άψε-σβήσε ... “τζιχαντιστές”. Ο δυτικοευρωπαίος, ο αμερικάνος, ο ρώσος ... που έχουν στο κεφάλι τους για κυβερνήτες κάτι ξεφωνημένους κρυφοφασίστες ... στην αρχή τους λυπάτε ... αλλά όταν αρχίζει να τρέχει το δικό του αίμα στα πεζοδρόμια αρχίζει να το σκέφτεται αλλοιώς. Το παιχνίδι αρχίζει να πετυχαίνει τον στόχο του. Εκεί που όλοι οι λαοί ... ανεξάρτητα απο θρησκεία ... έπρεπε να “βλέπουν” το αισχρό παιχνίδι του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού που ξανά έχει την πολιτική μορφή ανταγωνισμού ανάμεσα σε φασίστες και κρυφοφασίστες καπιταλιστές ... “βλέπει” ... έναν πόλεμο των “δύο κόσμων” !!! Είναι έτοιμοι να ξεχάσουν τα δικά τους προβλήματα ... να συμμαχήσουν με τους κυβερνήτες τους και τους δικούς τους καπιταλιστές ... και να πολεμήσουν τους άλλους. Είναι έτοιμοι να δεχτούν τον αυταρχισμό ... τάχα για να σωθούν απο την απειλή του ισλάμ οι χριστιανοί και των σταυροφόρων του χριστιανισμού οι μουσουλμάνοι. Μπίνγκο !!!
   # Η ΕΕ του “πολιτισμού” και του “ανθρωπισμού” ... μετατρέπεται σε ένα απέραντο μεσαιωνικό σκλαβοπάζαρο για χριστιανούς και μουσουλμάνους που αν σκεφτούν να αντιδράσουν ... τους περιμένει στην γωνία ο εξοπλισμένος απο τα χέρια της "δημοκρατίας", μοντέρνος πανευρωπαικός φασισμός. Ο τρόμος !!! Η σύγχρονη νύχτα της Ευρώπης.
Αλλά η αριστερή ελληνική δημοκρατία ... βλέπει λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Απο την μιά η δημοκρατία και απο την άλλη ο τρόμος. Η δημοκρατία δεν έχει καμμία σχέση με το έγκλημα. Η απόλυτη δικαίωση των Παπαδημούληδων ... που όπου νάναι θα βγούν και θα ζητήσουν περισσότερη δημοκρατία και περισσότερη Ευρώπη !!!
   # Και η αριστερή Ελλάδα του Τσίπρα ... για λογαριασμό της αστικής μας τάξης ... διεκδικεί κομβικό ρόλο στο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο. Εδώ και στην Τουρκία θα είναι παρακαρισμένη ... όλη η καλή "πραμάτεια" των σύγχρονων σκλάβων για να έρχονται οι ενδιαφερόμενοι να διαλέγουν κοιταζοντάς τους στα δόντια. Εχουν δε και το θράσος να μιλάνε για ... συνθήκες της Γενεύης και άλλα ευτράπελα ... την στιγμή που δεν άφησαν ούτε ένα άρθρο χωρίς να το καταπατήσουν. Τελικά ο Τσίπρας δεν ξέσκισε τα μνημόνια ... αλλά την συνθήκη της Γενεύης μιά χαρά την κατάφερε.

 
   # Για να τελειώνουμε κάποτε. Το παγκόσμιο παιχνίδι το ... στρώνει όπως γουστάρει ο ιμπεριαλισμός (και κανένας άλλος) ... καθώς, λίγο ως πολύ, και όποιος συμμετέχει σε αυτόν με τον οποιονδήποτε τρόπο, ασχέτως δύναμης και επιρροής. Στις Βρυξέλλες δεν επιτέθηκε ο “ένας” κόσμος ενάντια στον “άλλον”. Επιτέθηκε ένα όργανο του ιμπεριαλισμού ... ενάντια σε έναν ακόμα λαό. Και δεν είναι το χειρότερο ... την στιγμή που ένα άλλο όργανο του ιμπεριαλισμού ... η δικιά μας ΕΕ ... επιτίθεται ταυτόχρονα ενάντια σε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Δεν είναι το χειρότερο ... την στιγμή που το πιό μοντέρνο και πανίσχυρο όπλο του ιμπεριαλισμού ... το ΝΑΤΟ ... μακελεύει την μισή υφήλιο χρόνια τώρα ... χωρίς ούτε μιά μαύρη κορδελίτσα στα δυτικά "πολιτισμένα" μέσα μαζικής ενημέρωσης ... 
   # Λοιπόν πάλι σήμερα και στις Βρυξέλλες δεν έγινε άλλο ένα σύγχρονο ... "Πέρλ Χάρμπορ" !!! Εγινε άλλος ένας μαθηματικά αναμενόμενος και συνεπώς οργανωμένος, προβοκατόρικος και ελεεινός ... όσο οι ηθικοί και φυσικοί του αυτουργοί ... μοντέρνος "εμπρησμός του Ράιχσταγκ" !!! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι