Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη

   Μιά φορά και έναν καιρό ήταν ένα κόμμα ... που του πήρε την μπουκιά απ΄το στόμα (τη δουλειά δηλαδή) ... ένα άλλο κόμμα πιό επιδέξιο, πιό φρέσκο και πιό δροσερό τελικά. Σα να ερχόταν δηλαδής ... ένα πουτανάκι να πάρει την δουλειά απ΄τα μπούτια της τσατσάς. Η τσατσά λοιπόν έπρεπε να ανανεωθεί ... την ίδια στιγμή που η σκληρή και άπονη ζωή ... χαράκωνε με βαθειές ρυτίδες το αφράτο δέρμα και το δροσερό προσωπάκι του πουτανακίου μας. Και ανανεώθηκε η κωλόγρια διαλέγοντας για αρχηγό έναν "δημοκράτη" απο σόι (μπρρρρρ) και για υπαρχηγό έναν "δημοκράτη" απο χίτικη, γερμανοτσολιάδικη κούνια !!! 

   Ετσι είναι η δημοκρατία βρε κουτά ... δεν έχει αδιέξοδα. Εμφανίζεται ένας κάποιος Τσίπρας και κάνει όλη την βρώμικη δουλειά (που δεν μπόρεσε να τελειώσουν οι προηγούμενοι δημοκράτες) ... στο όνομα της αριστεράς !!! (μπρρρρρ) ... Εεεε τι να κάνουν και άλλοι ?? Να κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα και αφού το παλληκάρι ο Τσίπρας κάνει τα ίδια με αυτούς ... ας τον βοηθήσουν ?? Ούτε ένα παιδάκι του δημοτικού ... μπασμένου στις βασικές αρχές της "δημοκρατίας" ... δεν θα το έκανε. Ακόμα και τα σχολιαρόπαιδα θα φώναζαν ... "καταστροφή, η αριστερά μας πνίγει, ο κομμουνισμός θα μας αφανίσει" !!! τρίβοντας τα χεράκια τους με αυτο-ικανοποίηση. Αυτό κάνει και η "μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη" !!! Και απο την άλλη μεριά της "δημοκρατίας" ... το άλλο σχολιαρόπαιδο ... υπεραμύνεται της αριστεράς !!! Φωνάζουν οι φιλελέδες ... "Βοήθεια μας μετατρέπουν σε σοβιετία" ... και το συριζολόι καμαρώνει. Την ίδια στιγμή και οι δυό μεγάλες παρατάξεις της ελληνικής δημοκρατίας ... σφαγιάζουν τον λαό ... ψηφίζοντας παρεούλα στην βουλή το στήσιμο νέων λαιμητόμων. 
   Και μέσα στην φαιδρότητα ενός τέτοιου σκηνικού ... νάτος πετιέται ο υπαρχηγός των φιλελέδων ... και δηλώνει πως ... "σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο." 
   "Ωρέ υπαρχηγέ ... σε χώνει στην φυλακή η δημοκρατία όταν δηλώνεις κομμουνιστής ?? Είσαι με τα καλά σου ??" Κάπως έτσι αντέδρασαν μέσα στην ΝΔ κάποιοι ακραιφνείς δημοκράτες της κλίκας του αρχηγού, στην φαινομενική βλακεία του υπαρχηγού !!! Και τι έκαναν ?? Θεώρησαν - απλά - λάθος την δήλωση του υπαρχηγού και η ζωή συνεχίζεται. 
   Και η ζωή συνεχίζεται επειδή απλά ο υπαρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ... έκανε καμμιά βλακεία. Εκανε την δουλίτσα που έπρεπε να κάνει. 

   Συνεχίζει το βλακώδες παιχνιδάκι (όσο πιάνει θα το παίζουν) δείχνοντας τον Τσίπρα τον Αλέξη ... σαν το σύγχρονο Στάλιν και ταυτόχρονα μας είπε ευθέως ... πως η "πραγματική δημοκρατία τους" ... δεν θα έχει ποτέ (και ούτε ποτέ είχε) κανένα πρόβλημα να μπαγλαρώνει τους κομμουνιστές πριν προλάβουν να ξεσηκώσουν τον λαό. Μας μίλησε ευθέως για την προληπτική αυτή δημοκρατία που ... παρότι "μισεί" και τα δύο "ολοκληρωτικά" άκρα (έτσι δεν λένε ??) ... ετοιμάζεται να φυλακίσει τους κομμουνιστές του ενός άκρου με την ευγενική χορηγία και τα ματσούκια του άλλου άκρου. Ετσι δεν κάνουν ένα σωρό σημερινές ευρωπαικές δημοκρατίες ??
   Στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη ... αφιερώνω σήμερα δύο παλιότερα κείμενα ... 
   Το πρώτο ... στον ανώνυμο τρομαγμένο φιλελέ (απο τον σταλινισμό του Τσίπρα ντέ) στην κλίνη του ψυχαναλυτή
   ... και το δεύτερο στα περσινά παρόμοια κατορθώματα του υπαρχηγού ... πριν ακόμα γίνει υπαρχηγός. Να τον χαίρεστε ωρέ δημοκράτες.        
        

2 σχόλια:

  1. Είσαι Αψογος. ΟΒΕΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό! Επιβάλλεται οι κομμουνιστές να αναπτύξουμε με μεγαλύτερο βαθμό έντασης και οργάνωσης σαφέστατο μέτωπο εναντίον των φασιστοσυμμοριτών. Δεν αρκεί, πλέον, το μόρφωμα της ΝΔ να αντιμετωπίζεται ως η ''παλαιότερη πολιτική δύναμη των συμφερόντων της αστικής τάξης''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι