Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ενα ωραιότατο κάστρο

   # Πριν σχεδόν εκατό χρόνια σε ένα έλος βόρεια της Θεσσαλονίκης ακουμπήσαν τα κορμιά τους και τις υπάρξεις τους κάτι πρόσφυγες απ΄τον Πόντο. Οι ελληναράδες της εποχής ... τους φωνάζαν ... τουρκόσπορους !!! 
     Τώρα οι απόγονοι εκείνων των προσφύγων κατά πως φαίνεται έχουν ... ελληναροποιηθεί.

   # Δεν μπορούν να συγκριθούν οι πόντιοι με τους πακιστανούς ... λένε οι ελληναράδες με το καθαρό αίμα ... και τα 3000 χρόνια συνεχών επιμειξιών. Εχουν καθαρό αίμα αυτοί ... και οι άλλοι βρώμικο. Η σύγχρονη ... "αιματολογία" !!!
   # Αλλο ο πρόσφυγας, άλλο ο μετανάστης ... λένε κάποιοι άλλοι έξυπνοι. Λες και άμα φύγεις κυνηγημένος απ΄τις ρουκέτες είναι διαφορετικό απ΄το να φύγεις κυνηγημένος απ΄την πείνα.     
   # Φοβούνται λέει την φυματίωση ... χωρίς να τους νοιάζει οτι οι κυβερνήσεις τους ... έχουν τρία-τέσσερα χρόνια να εμβολιάσουν τα δικά τους παιδιά για φυματίωση. Χώρια που πολλοί "μάγκες" απ΄αυτούς δεν εμβολιάζουν καθόλου τα παιδιά τους !!! Αντιστέκονται, λέει, στην παγκόσμια καπιταλιστική συνομωσία της φαρμακοβιομηχανίας που έβαλε στο σημάδι την ελληνική φυλή !!!
   # Φοβούνται λέει την ηπατίτιδα για τα παιδιά τους ... ποιοί ?? αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στα κωλόμπαρα.
   # Και αν τους πείς πως το πρόβλημα λύνεται ... με λίγα εμβόλια, λίγους γιατρούς και λίγες δαχτυλήθρες χλωρίνη σε ένα κουβά νερό ... τότε θυμούνται τις πολιτισμικές διαφορές !!! Φοβούνται μην και αλλοιωθεί ο πολιτισμός τους !!!
   # Απο αυτό το σημείο και μετά ... ο δρόμος είναι γνωστός ... ο δρόμος του δημάρχου του ωραίου κάστρου ... Σπάστε κεφάλια ... αλλά δεν το είπα εγώ αυτό !!! Αυτό που ακούσαμε εκεί πάνω με τόσο θράσος και έπαρση ... δείχνει μόνο την σιγουριά της ασυδοσίας του κάθε φασιστόψυχου και την ευθεία δήλωση οτι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απο την γκαβή, κουτσή και ανάπηρη αστική δικαιοσύνη ο κάθε μαυρόψυχος. 
   # Ομως αυτή η γκαβή, κουτσή και ανάπηρη αστική δικαιοσύνη ... επιχειρεί να δείξει τα δόντια της στον δήμαρχο της Πάτρας ... τον κομμουνιστή Πελετίδη ... επειδή δεν διευκόλυνε τα φασισταριά της ΧΑ δίνοντας στοιχεία για τα προσφυγόπουλα των παιδικών σταθμών της Πάτρας !!! Αυτή η δικαιοσύνη επίσης εγκαλεί τον Πελετίδη επειδή ... απέκλεισε τα φασισταριά απο την παραχώρηση χώρων του δήμου για μαύρες εκδηλώσεις "πολιτικού" μίσους. Αραγε αυτή η δικαιοσύνη θα εγκαλέσει ποτέ και τον Πάκη τον πρόεδρο ... επειδή "αποκλείει" συστηματικά τα φασισταριά απο τα συμβούλια πολιτικών αρχηγών ?? Τι ?? Οχι ??
   # Σημείωση: Ο Πελετίδης εγκαλείται στην δικαιοσύνη μετά την παρέμβαση του διοικητικού μηχανισμού του αριστερού προέδρου της βουλής (τώρα, τότε υπουργού) ... κου Βούτση !!!
   # Εδώ φτάνουμε στο δεύτερο κομβικό σημείο του θέματος. Απο την μιά ... τάχα παρατάσσονται όλα τα ξεφωνημένα σκατόψυχα φασισταριά παρεούλα με τα κάθε λογής κρυφοφασισταριά του "δημοκρατικού τόξου" ... και απο την άλλη τάχα οι προοδευτικοί αντιφασίστες της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της. Αυτοί όλοι (εκτός απ΄τους ξεφωνημένους φασίστες) ... δηλώνουν αντιφασίστες (!!!) ... που συστηματικά όμως ... κρατάνε λυμένα τα χέρια των ξεφωνημένων και κάνουν οτι περνάει απο το "δημοκρατικό" τους χεράκι για να τους διευκολύνουν με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.
   # Μακάρι το πρόβλημα να ήταν τα λίγα (ακόμα) ξεφωνημένα φασισταριά. Το πρόβημα είναι ο εκφασισμός αυτών που ακόμα μπορούν να διαθέτουν κάποιες (όποιες) αντιστάσεις. Το πρόβλημα είναι ο εκφασισμός της κοινωνίας. Βλέπεις κύριε αριστερέ εκεί στην προοδευτική κυβέρνηση οτι η κοινωνία "τσιμπάει" και σκιάζεται ... τους γκετοποιημένους, τους ανεμβολίαστους, τους εξαθλιωμένους, τους άρρωστους ... τους "άπλυτους" ?? Βγάλτους απ΄τα γκέτο, εμβολιασέ τους, θεραπευσέ τους, ταισέ τους, ελευθερωσέ τους, "πλύνε τους", και δώστους τα πολυπόθητα χαρτάκια της αριστερής δημοκρατίας ... να πάνε εκεί που θέλουν. Οσο δεν το κάνεις ... εκφασίζεις συνειδητά. 
   # Αλλά είπαμε αυτό είναι που επιτάσσει η ευρωπαική μας αστική δημοκρατία ειδικά τώρα με την κρίση. Και αφού είναι νόμιμη και δημοκρατική επιταγή ... να εκφασίζεις τον ντουνιά ... τι θέλετε να κάνουν ?? Να πάνε κόντρα στην δημοκρατία ??

   # Ομως εκεί στο ωραίο κάστρο ... δεν είναι όλα μαύρα κι΄άραχνα ... 
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι