Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σταλινο-ρεαλισμοί

   Ο Τσίπρας ... παρά τους λεονταρισμούς του κώλου ... ετοιμάζεται να υπογράψει το 3ο+4ο μνημόνιο, με την αντιπολίτευση του ευρωπαϊκού τόξου ... να "φωνάζει" για την κυβέρνηση που καταστρέφει τον τόοοοοοπο και τη χώωωρρρρρρα ... πανηγυρίζοντας κρυφά για τον μαλάκα που θα υπογράψει αυτά που κανονικά θα έπρεπε να έχουν υπογράψει οι ίδιοι. Απο την κατάσταση που διαμορφώνεται δεν πρέπει να μας ξεφύγουν δυό-τρία άλλα σημεία. Διάφορα φιλοκυβερνητικά αλλά και νεοφιλελέ παπαγαλάκια ξαναρχίζουν τάχα ... κάτι περίεργους "προβληματισμούς" για την τύχη της χώρας στο euro, για το εθνικό νόμισμα και τα συναφή !!! Σαν να στήνουν (βεβαίως κατόπιν της ψήφισης των νέων μέτρων στη βουλή) ... σκηνικό εκβιασμού καλοκαιριάτικα που μπορεί να περιλαμβάνει και εκλογικό "ντέρμπυ" !?!? Αξιοσημείωτο είναι επίσης το λάσπωμα και θάψιμο που επιχείρησαν όλα τα μέσα (φιλελέ και κυβερνητικά με μιά φωνή και πανομοιότυπα επιχειρήματα) στην πορεία του δήμου της Πάτρας ... την ίδια στιγμή που τα θρασύδειλα φασισταριά ξαναβγάλαν κεφάλι με την ευγενική χορηγεία όλων των μέσων (των ίδιων ακριβώς μέσων που θέλησαν να θάψουν τον Πελετίδη) και την αμέριστη συνδρομή και συνεργασία των "αριστερών" ΜΑΤ. Αυτή την κατάσταση ... όλοι αυτοί ... προφανώς θέλουν να μας την εμφανίσουν κάπως αλλοιώς ...    
   Απο την μιά έχουμε την "αριστερο"δέξια τσιπροκαμμενοκυβέρνηση να το παίζει σαν εκείνα τα μαλακισμένα αγοράκια που σκίζονται να πείσουν τους άλλους πως τελικά το "τακτοποίησαν" το γκομενάκι κοκορευόμενα πως έμπηξαν την "σημαιούλα" τους στο απόρθητο κάστρο (ενώ όλη η κοινωνία ξέρει πως τα έχει ρέψει η μαλακία) ... και απο την άλλη να έχει ξαμολυθεί όλο το φασιστονεοφιλελέδικο κοπριταριό για να μας πείσει πως ... αυτό το μαλακισμένο αγοράκι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα σταλινικό απολίθωμα !!! Δηλαδή ... απο την μιά το νεοφιλελέδικο - χωρίς να ενοχλείται καθόλου απο τα φασισταριά που ξαναλωνίζουν - "τρέμουν" σύγκορμα για τον σταλινικό Τσίπρα που "καρατομεί" δημοσιογράφους ... και απο την άλλη το κυβερνητικό "αριστερολόι" - χαιδεύοντας τα "οργισμένα" φασισταριά που έπρεπε να είναι σε περιορισμό κατ΄οίκον - δεν θίγεται καθόλου απο την φοβερή και τρομερή μομφή του σταλινικού !!! Ολοι αυτοί μαζί ... κρύβουν τον Πελετίδη ... και "δείχνουν" τον Τσίπρα σαν ... σταλινοκομμουνιστή !!!

   Ετοιμο το παραμύθι ... να κι΄ο δράκος.  
   Ερχεται η σοβιετοποίηση ... μας πνίγει ο σταλινισμός !!! 
   Μιά πρώτη αντανακλαστική απάντηση θα ήταν ...

   Σταλινικός ο Τσίπρας !!! Δεν θα συνεννοηθούμε !!! Σα να λέμε πως το ... "φούλαμ" ... έχει το ίδιο νόημα στην Βρετανία (ποδοσφαιρική ομάδα) και στ Αγρίνιου (αδερφούλα μ) !!!
   
   Μακάρι να ήταν μόνο ... αστεία η κατάσταση. Και μονοσήμαντη.    
   Οι πραγματικοί απόγονοι αυτών που όταν σφίγγαν τα γάλατα ανέθεσαν την δουλειά στο "πατριώτη" Μεταξά για να περιποιηθεί τους σταλινικούς με ρετσινόλαδο, οι απόγονοι αυτών που στην φασιστική κατοχή συνεργάστηκαν με τους ναζί ή φύγαν σαν λαγοί για ταξιδάκι αναψυχής στο Κάϊρο για να σωθούν απ΄το κονσερβοκόυτι των σταλινικών, οι απόγονοι αυτών που έστησαν την εξουσία τους με τα βρετανικά τάνκς και τις αμερικάνικες ναπάλμ (στριγγλίζοντας για τους ξενόδουλους σταλινικούς), οι απόγονοι αυτών που "υπηρέτησαν" την "δημοκρατία" με το κράτος του πιστοποιητικού φρονημάτων και της Μακρονήσου της αναμόρφωσης των σταλινικών (οι Παρθενώνες ντέ !!!), οι απόγονοι του Παπάγου ή του Πλαστήρα των εκτελέσεων των σταλινικών κατασκόπων, οι απόγονοι αυτών που όταν ξανασφίξαν τα γάλατα ανέθεσαν την δουλειά στον "πατριώτη" Παπαδόπουλο και στους "καλούς μας συμμάχους" της CIA για να μας σώσουν και πάλι απο τον κομμουνιστικόν κίνδυνον ... 
  ... ωρύονται σήμερα για τον λάκο της σοβιετοποίησης που μας ρίχνει το σταλινικό απολίθωμα ... ο Τσίπρας.

   Θα ήταν εντελώς γελοίο να πιστέψει κάποιος ... ακόμα και πολιτικά αμόρφωτος ... πως όλοι αυτοί οι φασιστονεοφιλελέδες ειλικρινά φοβούνται τον σταλινισμό του Τσίπρα !!! Του Τσίπρα που κάνει ότι θα κάναν και αυτοί στην ίδια ακριβώς στάση ... στα τέσσερα. Του Τσίπρα που απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ, χέρι-χέρι με αυτούς ... προσπαθεί να "ψήσει" τον λαό πως η σωτηρία του είναι ... η καπιταλιστική "αναπτυξή" τους !!!
Αυτή είναι η αναπτυξή τους ... (όπως την βλέπει ... μιά ψυχή του Twitter)
   Εκτός απο γελοίο ... κυρίως είναι επικίνδυνο. Επειδή απέναντι σε αυτούς τους πραγματικούς απόγονους της αντίδρασης ... βρίσκονται ... τα τερατογεννημένα εκτρώματα της "αριστεράς" που επιδιώκουν να μοστράρουν σαν απόγονοι εκείνων των σταλινικών ... αφού πρώτα τους περάσουν απο μιά "βάφτιση" των αγνών αγωνιστών της εθνικής αντίστασης και μετά ένα δεύτερο χέρι "ξεβάφτισης" καταδικάζοντας τον σταλινισμό τους και ξευτιλίζοντας τον κομμουνισμό τους.

   Το σχήμα είναι τόσο απλό και για αυτό επικίνδυνο.
   Ο άβουλος λαός βλέπει απο την μιά το φασιστοφιλελέδικο να δείχνει τους τελειωμένους σοσιαλδημοκράτες ... σαν σταλινικούς κομμουνιστές ... και τους τσιπροσοσιαλδημοκράτες να τον ξεφλουδίζουν σαν νεοφιλελέδες όσο του τάζουν σοσιαλισμούς αλά ΟΟΣΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ !!! Παγίδα κανονική ... φάκα με τυράκι ... πάνω και πέρα απο την πραγματικότητα. Σουρεαλισμός κανονικός. Η "δημοκρατία" του επιστημονικού σουρεαλισμού !!!
   Και όταν ο άβουλος λαός αναγκαστεί να πάρει την τύχη στα χέρια του και αποφασίσει να τελειώσει με τα παράσιτα και τους υπηρέτες τους ... τότε ξαφνικά θα αντικρύσει μπροστά του τους φασιστοφιλελέδες να τον κοπανάνε κατακέφαλα για να τον "σώσουν" απο τον σταλινισμό ... και το εκπληκτικό ... τους τσιπροσοσιαλδημοκράτες να τον κοπανάνε και αυτοί κατακέφαλα για να τον "γλυτώσουν" και αυτοί απο τους σταλινικούς !!!! Θα αρχίσει να νοιώθει στο τομάρι του τον ... ρεαλισμό του σουρεαλισμού. 
   Ετοιμάζουν κανονική Βαιμάρη ... ή αλλοιώς ...
   ... ή ο λαός επιμένει να μην καταλαβαίνει πως ... τα άκρα στην "δημοκρατία" τους είναι ο μαύρος φασισμός και η ελεεινή σοσιαλδημοκρατία ... με την γνωστή κατάληξη ...
   ... ή θα αποφασίσει να ξεμπλέξει με τους κηφήνες της αστικής εξουσίας πριν αυτοί καταφέρουν να μας υποδουλώσουν, εξαθλιώσουν, εξοντώσουν ... και στ΄αρχίδια μας εαν όλοι αυτοί εν χορώ ... μας αποκαλούν σταλινικούς. Αισίως φτάσαμε στον ... "σοσιαλιστικό ρεαλισμό". 

   

   

              
     
   

1 σχόλιο:

  1. Ο Μεγαλος Γεωργιανος ειναι εδω και φερνει εφιαλτες σε Οπορτουνιστες και Φασίστες 63 χρονια μετα τον θανατο του.... ΠΑΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι