Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Σύριζα ... στην "Βάρκιζα". Ιδιο θάναι το κλάμα του λαού.

# Τη υπερμάχω στρατηγώ ... τα νικητήρια θα τα αποκαλούμε απο εδώ και πέρα εθνική ενότητα. Η θυσία θα ακολουθήσει με την λεπίδα να πέφτει στους σβέρκους μας ... με ομοψυχία.

# Ο ορισμός του μπανάλ και του δογματικού : ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ.
# Η κυβέρνηση με τις ευχές όλης της αστικής τάξης ... ισχυρίζεται οτι διαπραγματεύεται με τους εταίρους-δανειστές !!! Ναι αλλά οι “εταίροι” διαπραγματεύονται ... σαν ιδιοκτήτες διαμερίσματος που ο ενοικιαστής του ... έχει κάνει ζημιές. Μας ξεφεύγει κάτι ??
# Νικήσαμε τον Σόιμπλε !!! Δεν υπάρχει Grexit !!! Αποδείχθηκε πως η απειλή του Grexit ήταν κυρίως ... ένα διαπραγματευτικό χαρτί. Χαρτί που χρησιμοποίησε χυδαία ... η Ευρώπη στον Τσίπρα ... και ο Τσίπρας στον ελληνικό λαό.
# Οι “καναλάρχες” (μαζί και ο αριστερός Τσακνής) ... με εθνική ομοψυχία ... έχουν σχεδόν εξαφανίσει το ΚΚΕ και έχουν ξαμολύσει κάτι “ποντίκια” που ανησυχούν μήπως ... φουντώσει η Χρυσή Αυγή !!! Ο αισχρός Φίλης στο ίδιο παιχνιδάκι ... δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον “θεσμό Ζωή” ... για να μας πεί πως η αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα (με την στήριξη απ΄όλο το σκυλολόι νδ, πασοκ, ποταμι κλπ) ... θα μας σώσει απο τον φασισμό.
# Τι μας λένε ?? Οτιδήποτε είναι αντίθετο στο πνεύμα της “εθνικής ενότητας” ... είναι αντιπατριωτικό !!! Η απάντηση πρέπει να είναι ευθεία: Αντε γαμηθείτε όλοι σας !!! Με τέτοια επιχειρήματα ... γελοίοι ... μόνο τους χρυσαυγίτες μπορείτε να βάλεται στο χέρι. Οχι το ΚΚΕ.
# Ωραιότατη διαπραγμάτευση !!! Πήγε ο Τσίπρας να κάνει το χρέος βιώσιμο με κούρεμα ... και κάνοντας πίσω, πίσω, πίσω ... το έκανε “βιώσιμο” με τα 50 δισ. της κρατικής περιουσίας. “Αυτοχρηματοδοτούμενη Αλληλεγγύη” !!!
# Ας πεί κάποιος στον Αλέξη πως την “ολιγαρχία” δεν την προστάτευαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ... αλλά οι νόμοι του αστικού κράτους ... που ο ίδιος τρέμει να ακουμπήσει.
# Εξάλλου την “ολιγαρχία” θα την τσακίσει ... μαζί με τους γνωστούς “διώκτες” του καπιταλισμού όπως η ΝΔ, το Πασοκ, το ποτάμι, οι καμμένοι ... και κάτι ευρωπαίοι τοιούτοι.
# Δεν ντρέπονται ρε πούστη μου !!! Και είχαν πάει για λουλούδια στο σκοπευτήριο της Καισαριανής !!!
# Τελικά ποιός έκανε ... “πραξικόπημα” ?? Ο Σόιμπλε και η Μέρκελ ... ή ο Τσίπρας που έγραψε το 62% του λαού στ΄@ρχίδια@ του ??
# Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε ... τους φίλους μας τους Αμερικάνους !!!
# Σε ποιό νησί άραγε θα πάει ο Αλέξης να μας ανακοινώσει το μνημόνιο 3 ??
# Ρε τον πούστη τον Τσίπρα ... κατάφερε να ενσαρκώσει σε σάρκα μία ... και τον χαζογιωργάκη και τον σημίτη μαζί !!! Μεγάλο επίτευγμα.
# Και τώρα όλοι αυτοί θα μας ζαλίσουν τ΄αρχίδια ... με το ποιανού το μνημόνιο ήταν μεγαλύτερο ... σαν τα αγοράκια που μετράνε τις πουτσούλες τους.
# Τι μας έλεγαν τα συριζομεγαλοστελέχια όταν ο Τσίπρας κωλοτρίβονταν με τον ΟΟΣΑ ?? Πως είναι αλλοιώς η πολιτική που παραγγέλνει στον ΟΟΣΑ μιά δεξιά κυβέρνηση και άλλο μιά αριστερή !! Σήμερα διαβάζοντας το κείμενο της συμφωνίας το καταλάβαμε και εμείς. Συγνώμη παιδιά που σας είχαμε παρεξηγήσει.
# “Οσον αφορά τις αγορές εργασίας, να προχωρήσει σε αυστηρή επανεξέταση και εκσυγχρονισμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων, των εργατικών κινητοποιήσεων και, σύμφωνα με την οικεία οδηγία και βέλτιστη πρακτική της ΕΕ, των ομαδικών απολύσεων βάσει του χρονοδιαγράμματος και της προσέγγισης που έχουν συμφωνηθεί με τους θεσμούςΚαταλάβαμε και μάλιστα ... αριστερά.
# Αδέρφια τι πάει να πεί ... “αποπολιτικοποίηση της ελληνικής διοίκησης” ??
# “Η κυβέρνηση οφείλει να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς όσον αφορά όλα τα νομοσχέδια στους σχετικούς τομείς, αρκετό χρόνο πριν από την υποβολή τους σε δημόσια διαβούλευση ή στη Βουλή” !!! Αιντά αριστερά.
# “... η ελληνική κυβέρνηση θα επανεξετάσει, με σκοπό να τροποποιήσει, τις θεσπισθείσες νομοθετικές πράξεις που δεν συνάδουν με τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου ...” Μήπως θα ξανακλείσουν και πάλι την ΕΡΤ ... τώρα που θα αρχίσουν να τραγουδάνε για τον μορφονιό τα άλλα κανάλια (τα μεγάλα) και η Ζωίτσα ετοιμάζεται να φάει σούτ (??) Α ρε φτωχέ και μόνε αριστερέ ... Διονύση Τσακνή.
# Η γραμμή Σύριζα είναι το πιό γελοίο τρόλ της πολιτικής ιστορίας. Υποστηρίξτε – λένε στον λαό – μαζί με την πασοκονεοδημοκρατία, το ποτάμι και τον καμμένο ... το μνημόνιο Τσίπρα ... για να μην πέσει η κυβέρνηση της Αριστεράς ... και πάθουμε κανένα μεγαλύτερο κακό !!!
# Αλέξη να μην λησμονήσεις να στείλεις ένα αντίγραφο της συμφωνίας και στον Φιντέλ.
# Σκουρλέτης ... θα καούνε τα Καλάβρυτα και το Δίστομο ... επειδή δύο χωριανοί αντιστάθηκαν. Το @rxidi (ο “πατριώτης”) ακόμα και τώρα τρομοκρατεί ... όποιον σκεφτεί να αντισταθεί.
# Γέμισε ο κόσμος απο τα “μπράβο” του ποταμιού στον Αλέξη !!! Τον “ευρωπαίο Τσέ” θα το φοράνε σε μπλουζάκια μόνο ... ο χαζοσταύρος, η Λυμπεράκη και ο Ψαριανός !!! Ο Τζήμερος θα το φοράει κρυφά. Κατάντια.
# Αραγε οι Συριζαίοι καταλαβαίνουν οτι ο Τσίπρας και η Μέρκελ ... είχαν στήσει το παιχνιδάκι στην πλάτη τους ... πριν το δημοψήφισμα ?? ... ή είναι τόσο τυφλοί ??
# Ο Λάκης ο Λαζόπουλος και ο Στάθης ο Σταυρόπουλος ... πρέπει να έχουν σκάσει απο το κακό τους ... που το δεκανίκι της δεξιάς, το ΚΚΕ, την ανάστησε ... και αναγκάζονται αυτοί οι αγνοί αγωνιστές να συνεργασθούν μαζί της.
# Ο Λαφαζάνης έστησε την “αριστερή” πλατφόρμα ... για να εκτοξεύσει τα μνημόνια στο κεφάλι μας. Αποστολή εξετελέσθη !!! Και εις ανώτερα Παναγιώτη. Ξέρεις εσύ ... μετά την πλατφόρμα ... το ανάχωμα.
# Ενα ώμο πρέπει να προσφέρουμε ... να κλάψουν τα “μετανοιωμένα” παιδιά της Ανταρσύα.
# Λαέ ΚΚΕ ... δεν μας έμεινε τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι