Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η μαύρη αλήθεια ... ενός τύπου που υπέφερε απο την μπότα των κομμουνιστών

Κόψτε φάτσα ... ο ψιλοΆριος
   Η πρώτη πιο αναμενόμενη απάντηση σε οποιαδήποτε κουβέντα περί σοσιαλισμού-κομμουνισμού ... διαχρονικά παραμένει το ... "Ναι, αλλά ο Στάλιν ...". Η δεύτερη πιό αναμενόμενη και συνάμα αφελής είναι το ... "Και καλά, που έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά ?". Η τρίτη πιο αναμενόμενη, αφελής και ταυτόχρονα (όπως πάντα αποδεικνύεται) ύποπτη απάντηση είναι το ... "Ρωτήστε ρε αυτούς που έζησαν τον κομμουνισμό" !!! 
   Αυτό θα κάνουμε σήμερα. Δεν θα ρωτήσουμε βέβαια κάποιον που έζησε τον κομμουνισμό ... επειδή μας τα λέει μόνος του. Είναι ο κύριος Ούρμας Ρεϊνσάλου υπουργός δικαιοσύνης της Εσθονίας ... που "συνομιλεί" με τον δικό μας υπουργό δικαιοσύνης, τον γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο Κοντωνή. Ωραιότατα ... δυό ειδικοί στον κομμουνισμό ... βαλθήκαν να μας ανοίξουν τα μάτια.

   Κατά πως φαίνεται ... τσαντίστηκε ο Ούρμας επειδή ο Σταύρος δεν του έκανε την τιμή να κοπιάσει στο φετινό αντικομμουνιστικό πάρτυ στο Ταλίν. Πέρσι βέβαια οι Συριζαίοι δεν είχαν πρόβλημα ... έστειλαν αντιπρόσωπο σε παρόμοιο πάρτυ, στην Σλοβακία αν δεν κάνω λάθος ... αλλά φέτος που ανέλαβε την διοργάνωση ο Ούρμας, ο τσόγλανος, ο ξεφωνημένος ... δεν έγραψε στα καλέσματα ... "Ελάτε να καταδικάσουμε τα εγκλήματα του σταλινισμού ... θα γλεντήσουμε, θα χορέψουμε, θα περάσουμε καλά". Πήγε το μαλακισμένο και έγραψε ... "Ελάτε να καταδικάσουμε τα εγκλήματα του κομμουνισμού ..." !!! Ήταν επόμενο να χαλαστεί ο κυρ´ Σταύρος ... καθότι κομμμμμμουνιστής. Του έτριψε τη μούρη του Ούρμας ... ο Σταύρος με επιστολή τους τις προάλλες ... "Είμαστε κομμουνιστές εμείς ... εεεεεεΕυρωκομμουνιστές. Γράψε ρε μαλάκα για τον Στάλιν και έφτασα τρέχοντας !!! Θα πάρω και τον Κατρούγκαλο παρέα ... θα περάσουμε καλά." Τίποτα ο Ούρμας ... κολλημένος. Εγινε τελικά το πάρτυ ... κάτι σαν Καπή μετά απο επιδημία γρίπης τον Μάρτη ... και φτάσαμε αισίως να στείλει γράμμα απάντησης ο Ούρμας ... και να μας λέει τον πόνο του για τον κομμουνισμό. Ας παρακολουθήσουμε αυτό το δόλιο το θύμα του κομμουνισμού. 
   Γράφει το θύμα του Στάλιν ... "Οι αξίες μας είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, η δημοκρατία και η εφαρμογή του νόμου, για την οποία η οδός είναι μία. Για τους λόγους αυτούς, αντιτίθεμαι σε κάθε ιδεολογία ή πολιτική κίνηση που καταργεί αυτές τις αξίες ή τις προσπερνά κανείς μόλις αποκτήσει εξουσία. Με αυτό το δεδομένο, δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Ναζισμό, το Φασισμό ή τον Κομμουνισμό." 
   Πως είπατε ?? Καμμία διαφορά παρακαλώ !!! Καταλάβαμε. Οτι λένε και οι φασιστοφιλελέδες. 
Καλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην "δημοκρατία" του καπιταλισμού δεν χρειάζεται να πούμε πολλά ... όλοι ξέρουμε. Όμως το θύμα του κομμουνισμού σκίζεται απ´οτι μας γράφει για την ... δημοκρατία και την εφαρμογή του νόμου ... έτσι αόριστα !!! Δεν μας το λέει ακόμα ... αλλά προφανώς εννοεί την δημοκρατία του καπιταλισμού και την εφαρμογή του νόμου του καπιταλισμού. Δεν φαντάζεται κανένας οτι το θύμα αυτό ... θα σκιζόταν για την δημοκρατία και την εφαρμογή του νόμου του σοσιαλισμού !!! Απαπα εκείνα ήταν φασισμός κόκκινος. Και θα ήταν ηλίθιος όποιος φανταστεί οτι αυτό το γελοίο "θύμα του κομμουνισμού" ... θα έκανε αντίσταση ενάντια στην παραβίαση της δημοκρατίας και του νόμου απο τον ναζισμό. Απαπα ... εξάλλου τους βρωμερούς προγόνους του μόνο η "κατοχή" του Στάλιν τους καταπίεσε. Η κατοχή του Χίτλερ τους έσωσε απο το πολικό ψύχος ... ντύθηκαν οι κακομοίρηδες ... με στολές των SS. Αλλά το "θύμα του κομμουνισμού", προφανώς χωρίς να το καταλαβαίνει, λέει και μιά άλλη αλήθεια. 
   Μας διαβεβαιώνει πως θα αντιπαλέψει όποιον, όταν αποκτά εξουσία, παραβιάζει την δημοκρατία και την εφαρμογή του νόμου !!! Οταν αποκτά εξουσία ... Φοβερό ... Ποιός και Πώς ?? Ο κομμουνιστής όταν κατακτά την εξουσία ... την κατακτά ενάντια στην αστική τάξη και δεν καταργεί γενικά και αόριστα τον νόμο ... καταργεί τον νόμο του καπιταλισμού. Το φασισταριό ... δεν κατακτά την εξουσία ... την αποκτά (το λέει και το θύμα) με την θέληση της αστικής τάξης για να εφαρμόσει πιό σκληρά τον νόμο του καπιταλισμού. Να λοιπόν για ποιό λόγο όλα τα γνωστά "θύματα του κομμουνισμού" ... λυσσάνε με τον κομμουνισμό και στήνονται στα τέσσερα στο κάθε φασισταριό. Μια είναι η λεξούλα που ημερεύει όλα αυτά τα άγρια θηρία της "εφαρμογής του νόμου" και της "δημοκρατίας" ... ο καπιταλισμός. 

   Αφού λοιπόν μας δήλωσε ευθέως τις "πίσω" σκέψεις του (μάλλον είναι τόσο ηλίθιος που το κάνει ασυναίσθητα) ... προσπαθεί να τις στηρίξει ιστορικά χρησιμοποιώντας σαν επιχείρημα την "ιστορία" ενός διάσημου φασισταριού: του Σολτζενίτσιν !!! Είναι τόσο ξεφωνημένα φασισταριά τα άτομα αυτά ... τόσο κωμικοί απολογητές του καπιταλισμού που το εν λόγω "θύμα του κομμουνισμού" γράφει ... "παρότι η Σοβιετική Eνωση έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας, ο Κόκκινος Στρατός δεν απελευθέρωσε την Ανατολική Ευρώπη ώστε οι χώρες και οι λαοί της που είχαν βρεθεί υπό ναζιστική κατοχή να μπορέσουν να καθορίσουν το πεπρωμένο τους." Καταλάβατε τι ήθελαν τα "θύματα του κομμουνισμού" ?? Να τους απελευθερώσει ο Κόκκινος Στρατός και μετά να τους αφήσει στην ησυχία τους ... να παραδώσει τους απελευθερωμένους λαούς με Σοβιετικό αίμα στον καπιταλισμό τους και είναι βέβαιο και πολλούς απο αυτούς στον ναζισμό τους πάλι ... στο πεπρωμένο τους !!! Μάλιστα. 

   Συνεχίζει το γελοίο (κρυφο)φασισταριό με μιά κουτοπόνηρη προτασούλα που επανέρχεται όμως στο κύριο ζήτημα ... "Δεν αποτελεί διαφορά για ένα θύμα, εάν θα δολοφονηθεί στο όνομα ενός καλύτερου μέλλοντος για την Άρια φυλή ή επειδή ανήκει σε μια κοινωνική ομάδα που δεν έχει θέση στην κομμουνιστική κοινωνία." Βλακώδης διατύπωση επειδή η κοινή λογική (που δεν πολυψάχνει βαθύτερα) μπορεί μεν να παραδεχτεί οτι το δολοφονημένο θύμα του ναζισμού είναι θύμα όσο και το θύμα του κομμουνισμού ... αλλά δεν υφίσταται η λογική όταν απο τον κατάλογο των θυμάτων προσπαθεί ένας γελοίος να εξαιρέσει τα θύματα του "δημοκρατικού" και "νόμιμου" καπιταλισμού. Εκτός αν αυτά δεν είναι θύματα αλλά ... μάρτυρες της δημοκρατίας !!! Μάρτυρες του καπιταλισμού. Αυτή ακριβώς είναι η μαύρη αλήθεια των "θυμάτων του κομμουνισμού". 
   Οταν σκοτώνει ο φασισμός για το μέλλον τάχα της "Άριας" φυλής ... ένα μυστήριο πράγμα ... δεν σκοτώνει ποτέ και πουθενά καπιταλιστές ("Άριους", ξεάριους) και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκοτώνει "Αριους" εργάτες, κομμουνιστές κλπ κλπ κλπ. Να ποιό είναι το άλλο που πασχίζει να μας κρύψει το τσιράκι του καπιταλισμού ... που τότε θα είναι πανέτοιμο να ξαναφορέσει την στολή των SS και να πανηγυρίσει σαν ψιλοΆριος εσθονός. Οτι ακριβώς έκαναν οι προγονοί του. 
   Το θράσος των τοιούτων "θυμάτων του κομμουνισμού" γίνεται απύθμενο (με την ευγενική βέβαια "χορηγεία" κάθε ποικιλίας αντικομμουνιστή), μετά την συσκότιση της ρίζας του φασισμού, ... με την χυδαία προσπάθεια εξίσωσής του με τα τάχα θύματα ... "εκείνης της κοινωνικής ομάδας που δεν έχει θέση στην κομμουνιστική κοινωνία" !!! Φτάσαμε στην ουσία. Ποιούς εννοεί ?? Μα την αστική τάξη βεβαίως. Την τάξη που κατέχει τα μέσα παραγωγής. Την τάξη που κατέχει την εξουσία. Την τάξη των εκμεταλλευτών της κοινωνίας ... και ας την αποκαλεί για ξεκάρφωμα ... αόριστα κοινωνική ομάδα σα να ήταν ισότιμη με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, σα να μην πίνει τον ιδρώτα και το αίμα των άλλων. Τι μας λέει ο υπηρετάκος του καπιταλισμού ?? Οτι στον σοσιαλισμό-κομμουνισμό δεν έχουν θέση οι καπιταλιστές. Σωστά τα λέει ... αλλά τα εννοεί με τον τρόπο του καπιταλιστή. Ο κομμουνισμός δεν ψάχνει σβέρκους πλούσιων για να κόψει ... τον πλούτο θέλει να "κόψει" αλλοιώς. Ο κομμουνισμός δεν επιδιώκει την φυσική εξόντωση της αστικής τάξης ... αλλά την καταργησής της σαν εκμεταλλεύτρια και εξουσιαστική κοινωνική τάξη. Ο κομμουνισμός δεν χρειάζεται να ξεκοιλιάσει τον εφοπλιστή ... τα καράβια χρειάζεται η κοινωνία. Ο κομμουνισμός δεν θα ξεκοιλιάσει τον τραπεζίτη ... θα τον κάνει εργάτη, επιστήμονα, μάγειρα, λογιστή. Θα του πάρει το ρόλο του κοινωνικού παράσιτου μαζί με την εξουσία του ... και θα του αποδώσει ρόλο κοινωνικά χρήσιμο ισότιμο με όλα τα μέλη της κοινωνίας. Αυτό επιδιώκει ο κομμουνιστής ... το τέλος της εκμετάλλευσης ανθρώπου απο άνθρωπο. Το αντίθετο επιδιώκει ο καπιταλιστής και όλοι οι υπηρέτες του ... απο τους αριστερούς μέχρι τους φασίστες. Την διαιώνιση αυτής της εκμετάλλευσης. 

   Ο καπιταλιστής και οι υπηρέτες του ποτέ μα ποτέ ... δεν πρόκειται να αποδεχτούν (δημοκρατικά όπως κοκορεύονται) την απόφαση ... ούτε της πιό θηριώδους κοινωνικής πλειοψηφίας που θα είχε αποφασίσει να τραβήξει για τον κομμουνισμό. Ξέρουν πολύ καλά πως καμμία επαναστατική πρωτοπορία δεν μπορεί να φέρει τον κομμουνισμό. Ξέρουν επίσης καλά πως η επαναστατική πρωτοπορία μόνο με τον λαό δίπλα της τους απειλεί. Αυτό μόνο τρέμουν. Το έχουν αποδείξει σε κάθε στιγμή της ιστορίας τους. Όσο μπορούν να εξαπατούν την μάζα με την επίφαση της "δημοκρατίας" το παίζουν υπεράνω δημοκράτες ... όταν ζορίζονται και η "δημοκρατία" τους αγκομαχάει βγάζουν απ´τους υπονόμους τα φασισταριά που προετοιμάζουν να τα ρίξουν πάνω στο λαό και οι ίδιοι το παίζουν θύματα του Χίτλερ και του Στάλιν. Πάντα κάνουν οτι μπορούν για να είναι έτοιμοι τις αποφάσεις της πλειοψηφίας που δεν θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους ... να τις βάψουν στο αίμα. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ... ξεχνούν τότε την δημοκρατία ... και άλλες αξίες έρχονται σε πρώτο πλάνο. Οι πραγματικές τους αξίες. Δείτε πως τις περιγράφει αυτό το θρασύ "θύμα του κομμουνισμου" απο την Εσθονία ... "Μπορεί να είμαι 40 χρονών, αλλά έχω εκπαιδευτεί στο σοβιετικό καθεστώς. Και μία από τις θεμελιώδεις και αυτονόητες αρχές της ΕΕ, η ατομική ιδιοκτησία και το ελεύθερο επιχειρείν, απαγορεύονταν από τη Σοβιετική Ένωση και ήταν εγκλήματα." Περί αυτού ακριβώς πρόκειται ... η εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο ήταν έγκλημα στην Σοβιετική Ένωση. 
   Να η μαύρη αλήθεια όλων αυτών των "θυμάτων του κομμουνισμου": η απειλή κατάργησης της εκμετάλλευσης ... είναι έγκλημα !!! 

   Την οποιαδήποτε απειλή για την εξουσία τους (που πηγάζει μόνο απο την ατομική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής) ... πάντα θα επιχειρούν με μαθηματική ακρίβεια να την βάφουν με το αίμα του λαού ... για να διαιωνίζουν την κυριαρχία τους. Δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν. Τρέμουν μόνο για εκείνη την στιγμή που οι συνθήκες θα έρθουν έτσι που το αίμα ... θα είναι το δικό τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον απύθμενο αντικομμουνισμό τους. 
Αυτός είναι ο λόγος που η "απειλή της δημοκρατίας απο τον φασισμό" είναι πολύτιμο εργαλείο στα χέρια τους.
Αυτός είναι ο λόγος που ο αντικομμουνισμός δεν "σημαδεύει" ποτέ μόνο τους κομμουνιστές ... αλλά κάθε εκμεταλλευόμενο χωρίς καμμιά εξαίρεση.
   Τσακίστε τον αντικομμουνισμό ... για να τσακιστεί ο φασισμός  

21 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει κοκκινος φασισμος. Ο φασισμος ιστορικα ειναι ενας, ειτε με Χιτλερ ειτε με Μουσολινι, ειτε με Φρανκο, Σαλαζαρ, Βιντελα, Σταλιν.

    Владимир Александрович Антонов-Овсеенко

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Η αναφορά στον κόκκινο φασισμό στο κείμενο έχει σαφώς ειρωνικό χαρακτήρα.
      Για την ουσία ... https://antivaro-for-marx-and-lenin.blogspot.gr/2017/08/blog-post.html

      Διαγραφή
    2. Αν λοιπόν ρίξεις μια ματιά θα πάρεις την απάντηση σου περι Σταλιν.

      Διαγραφή
    3. Με Χίτλερ Μουσολίνι Φράνκο Σαλαζάρ Βιντέλα είχανε Καπιταλισμό με τα μέσα παραγωγής στους Καπιταλιστές. Στην ΕΣΣΔ με τον Ι.Β ΣΤΑΛΙΝ είχανε Σοσιαλισμό με Κοινωνικοποιημένα τα μέσα παραγωγής. 64.5 χρόνια απο τον ....θάνατο του..... Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ σπέρνει εφιάλτες στους Καπιταλιστές και στα Σκυλιά τους τους ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ. Ξυδάκι στα ΣΚΥΛΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Η ΕΣΣΔ συνέτριψε τον ΑΝΟΙΧΤΟ Φασισμό και κάρφωσε την Κόκκινη Σημαία. Εχασε και ανατράπηκε δολοφονημένη απο μέσα απο τα ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ που αναρριχήθηκαν στην ηγεσία του Κόμματος των Μπολσεβίκων μετά το 1953.... λόγω των Τεράστιων απωλειών του πολέμου σε Στελέχη. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    5. Εχουμε καινούργιο κατόρθωμα στην Λευκάδα. Κοινή ανακοίνωση των Τροτσκιστών ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ μαζί με τους .....σταλινικούς χαφιέδες Αραβανή Πετρόπουλο του ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. Κατογηρούνε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ οτι ξεπουλάει τον πλούτο της ΑΟΖ στο Ιόνιο στους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ της Ε.Ε και τον ΗΠΑ και την καλούν να σταματήση αυτό το Εγκλημα και να εγκληματίσει με ξεπούλημα στους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΙΡΑΝ κ.α. Αυτά είναι τα κατακάθια που καλούσαν το ΚΚΕ το 2012 να σκίσει το πρόγραμμα του 15ο Συνεδρίου του 1996 και να μπει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού αγκαλιά με το τΣΥΡΙΖΑ. ΑΞΙΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Και ο Κύριος Ζαφείρης στο Λαφαζαναίικο κατηγορεί το ΚΚΕ γιατί κάνει συνεχώς εκδηλώσεις για τον ΔΣΕ και οτι διαστρεβλώνουμε τάχα την ιστορία μας παρουσιάζοντας τον ΔΣΕ οτι πάλευε για Σοσιαλισμό. Να ενημερώσουμε λοιπόν το συγκεκριμένο ΤΑΞΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ και τον Λαφαζάνη οτι την ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ την χρωστάμε στον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Χωρίς αυτόν ο ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ δρόμος ήταν Στρωμένος απο το 1944 όπως και αλλού. Το οτι το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σαμποτάριζε αυτή την εξέλιξει είναι άλλο θέμα. Ο Λαός που θυσιάστηκε πολεμούσε για Σοσιαλισμό. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    7. Το Γλέντι συνεχίζεται με τις Μεταμορφώσεις των Οπορτουνιστών προκειμένου να Εγκλωβίσουν τον λαό στα Νέα Οπορτουνιστικά αναχώματα που θέλουνε να φτιάξουνε κατα εντολή των Καπιταλιστών. Ο Αραβανής λοιπόν που καλούσε το ΚΚΕ το 2012 να σκίσει το πρόγραμμα του και να μπει σε κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού με τον τΣΥΡΙΖΑ επειδή πλέον ξεφτιλήστκε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ φόρεσε νεα προβια. Μιλάει για ....ταξικούς αγώνες..... που ο λαός δεν θα δώσει με ανάθεση στις εκλογές αλλά θα πάρει λέει την εξουσία και θα καταργήση το εκμεταλευτικό σύστημα.... Σιγά Γεράσιμε μη σκίσεις το Καλσόν οπως θα πέφτεις...... Αφού λοιπόν προχτές κιόλας αυτός ο ....σταλινικός...... υπόγραψε μαζί με τους ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ σε ΛΑΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανακοίνωση που καλεί την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να μην δώσει την ΑΟΖ στους Αμερικάνους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ αλλά σε ΡΩΣΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ .....αντιιμπεριαλιστικά...... βεβαίως βεβαίως έρχεται να μας πει Κουραφέξαλα για ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Οτι προβιά και να βάλεις Γεράσιμε δεν κρύβεται το Σάπιο πρόσωπο του Καπιταλισμού που εκπροσωπούσες πάντα. Φαε τώρα την Βουλευτική Σύνταξη που καταχράστηκες με τις ψήφους των Κομμουνιστών και μη σε νοιάζει δεν είναι τίποτα Απλά βρέχει ΤΑΞΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ. ΟΙ Φασίστες μπροστά σας είναι Αγγελούδια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Και μια προσωπική εμπειρία γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο. Παραμονές 14ο Συνέδριο τον Δεκέμβρη του 1991 που ξεκίναγε η επίπονη πολύχρονη προσπάθεια του Κόμματος που μόλις βγαίναμε απο την τεράστια καταστροφή. Το συγκεκριμένο Ρετάλι είχε έρθει σε Αχτιφ. Συζητούσαμε και πάνω στην κουβέντα λέγαμε με άλλους Συντρόφους οτι αυτά δεν πρέπει να συμβούνε ξανά και οτι ο μοναδικός τρόπος είναι να μην υπάρξουνε ξανά πολιτικές συνεργασίες με κόμματα. Τον λαο πρέπει να επιδιώκουμε να ενώσουμε. Η Απάντηση του ΤΑΞΙΚΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ήταν οτι αυτά είναι ....σεχταρισμός...... όλοι στην αριστερά..... ανήκουμε απλά την επόμενη φορά πρέπει να τους βάλουμε καλύτερους όρους.... Πέρασαν 21 χρόνια και ήρθε η ....αλλη φορά....... Ευτυχώς για τους Κομμουνιστές και τον λαό είμαστε Ιδεολογικά εντάξει και πετάξαμε έξω όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ σαν τον Γεράσιμο. ......αριστερέστες..... επειδή του θίξαμε το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα σημερινό νούμερο στο Λαφαζαναίικο δίνει τα Αντικομμουνιστικά του ρέστα. Αφού βαφτίζει Λ.Δ Κίνα Βιετνάμ και Λάος.... τις Ταυτίζει με την Κορέα στην συνέχεια γράφει για το ...νεο... ΚΚΕ που θέλει να μείνει στο ευρώ και άλλες τέτοιες μακακίες και οτι ζητάμε απο τον Τσίπρα πράγματα που δεν γίνονται. Και επίσης οτι κακώς κατηγορούμε την Βενεζουέλα για Καπιταλισμό. Είναι ...σοσιαλιστική..... Φουρτούνες μεγάλες στον Λαφαζαναίικο ΣΤΑΒΛΟ μεγάλα τα Ζόρια. Η 26 ΧΡΟΝΗ πορεία του ΚΚΕ τους έχει φέρει σε απόγνωση. Μιλάμε για Γλέντι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ολα τα μωρά στην Αντικομμουνιστική πίστα. Λιόσης στο Λαφαζαναίικο σερβίρει το παραμύθι της Φουκαριάρας της Αστικής τάξης που είναι Σκλαβωμένη.... στους ξένους ...δυτικούς.... Ιμπεριαλιστές και δεν μπορεί να ξεσκλαβωθεί... με τίποτα και για γαρνιτούρα ....το τροτσκιστικό...... ΚΚΕ που μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ απο το 1911...... Τώρα βέβαια το ότι ο Τροτσκιστής Ρούσης του ΝΑΡ που είναι κολητοί όλοι αυτοί οι ....σταλινικοί..... εχει κατηγορήση το ΚΚΕ το 2009 για Σταλινική στροφή αυτά είναι ψιλά γράμματα για αυτούς τους ...εγκεφάλους.... του Καπιταλισμού. Οπως επίσης πουθενά δεν έχω βρει Ντοκουμέντο του Τρότσκι που να μιλάει για ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. παραξενο......... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι όλα αυτά τα λεει παρουσιαζοντας ένα βιβλίο του Τροτσκιστή Τούσεν που μιλάει για Εξαρτημένη..... Αστική Τάξη. χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζοντας σήμερα έμαθα οτι και στην Ιταλία έχουν θέμα ....εθνικής ανεξαρτησίας..... με την αστική τάξη σε βαθιά....σκλαβιά. Μιλάμε για μεγάλο δραμα. Ρε μήπως ακόμα έχουμε ....φεουδαρχία..... παγκόσμια......χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ο Λαφαζάνης πανηγυρίζει σήμερα γιατί η Βενεζουέλα σκέφτεται να συνδέση το Νόμισμα της Με τον Ρώσικο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. Απο την άλλη ο Αραβανής λέει οτι η Ε.Ε είναι σαν την Τουρκοκρατία. Αποικία......είμαστε. Ρε πόσα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΜΕ......ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Αφήνω εδω την Απάντηση γιατί στο Λαφαζαναίικο έπεσε Λογοκρισία. Ο Λαφαζάνης στην ΔΕΘ αφού μίλησε για επιστροφή στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ που για τον λαό σημαίνει καταστροφή απέριψε τον Σοσιαλισμό που γνωρίσαμε στην ΕΣΣΔ οτι απέτυχε. Ταυτόχρονα κάλεσε το ΚΚΕ σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ όπως έκανε και το 1941 1944 για να σώσουμε την ....χώρα.... Είναι πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον του για το Εγκλημα σε Βάρος του λαού. Καλούμε λοιπόν τον ΛΑΦΑΖΑΝΗ και όλους στην ΛΑΕ να έρθουν να παλέψουμε στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ για όλα τα προβλήματα του λαού και μέσα απο την ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗ και δράση η ζωή τα ξεκαθαρίζει όλα. Οσο για τα όνειρα που βλέπει ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις αγάπες του Λαφαζάνη στην ΔΕΘ που μας καλει να θυμηθούμε τις ...καταβολές.... μας και να φτιάξουμε το νέο ...ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ..... ερχεται σήμερα ο Μαράκης να σχολιάσει τον Ριζοσπάστη στην κριτική που κάνει στον Αντικομμουνισμό του τΣΥΡΙΖΑ και για το Συνέδριο στην Εσθονία. Λάσπη μέσα απο τον Οπορτουνιστικό βόθρο στο Κόμμα των Μπολσεβίκων και στον σ.ΣΤΑΛΙΝ ακριβώς ότι λένε και οι Φασίστες. Εκφυλισμένη.... η ΕΣΣΔ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ Σύμφωνα με τον Μαράκη. Τι μας λέει σε προέκταση. Οτι ο ΤΣΕ που ορκίστηκε σε πορτρέτο το Ι.Β ΣΤΑΛΙΝ στο ΣΑΝ ΧΟΣΕ της ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ το 1953 ήταν εκφυλισμένος..... Ενω ο 5ο Φαλαγγίτης Τρότσκι ήταν ...μπολσεβίκος..... Με όλο αυτό το ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ σε ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ του Μανιαδάκη μας καλούνε να συνεργαστούμε γιατί αλλιώς είμαστε .....τροτσκιστές..... ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Ο ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑΣ Καλύβης στο Λαφαζαναίκο. Το Σοβιετικό Καθεστώς ήταν ...εκφυλισμένο..... γιατί παρόλο που δέχτηκε λέει όλο το μίσος του Καπιταλισμού δεν έπρεπε λέει να τους τσακίσει γιατί έτσι ...διασπάτηκε..... Το Κ.Κ. Η 1η Ερώτηση είναι αφού κατά την γνώμη τους το ΚΚΕ είναι ...εκφυλισμένο... γιατί ζητάνε συνεργασία..... Και το δεύτερο κατα την γνώμη του Σοσιαλφασίστα έπρεπε οι Μπολσεβίκοι να ....παρασημοφορήσουν..... Εσερους Μενσεβίκους και τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΡΕΝΣΚΙ που στηρίξανε την Αντεπανάσταση όπως και τους ΤΟΥΧΑΤΣΕΦΣΚΙ ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΙΝΟΒΙΕΦ που συνομώτησαν με τον ΧΙΤΛΕΡ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Και θυμώνουνε μετά όταν τους λες οτι είναι χειρότεροι απο τους Φασίστες. Και βέβαια με όλους αυτούς που λένε ΕΣΣΔ και ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ...εκφυλισμένους...... ΟΙ Μανιαδάκηδες ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ και σια..... θα κάνουνε συνεργασία για την ....ενότητα της αριστεράς....... Δεν είναι τίποτα Γεράσιμε ΒΡΕΧΕΙ.... Το νού σου στο Φαρμακείο και στην Βουλευτική σύνταξη που καταχράστηκες απο τους Κομμουνιστές. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μια καταπληκτική πρόταση για την Εξόρυξη στην Χαλκιδική απο τον Λαφαζάνη. Πρέπει να φύγει ο Καναδός καπιταλιστής που καταστρέφει την φύση. Και στο ερώτημα τι θα γίνει με τους Εργαζόμενους ...ΑΠΑΝΤΑΕΙ... Θα συνεχίστεί η εξόρυξη απο το ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ δηλαδή τον Εκπρόσωπο των Καπιταλιστών και αυτό δεν θα ...καταστρέφει.... την φύση και οι Εργαζόμενοι θα έχουν δικαιώματα. ΘΡΙΑΜΒΟΣ. Ο Εθνικός Καπιταλισμός στα καλύτερα του. Τύφλα να έχουν ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Μπράβο Οπορτούνια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αριάδνη Αλαβάνου του Σχεδίου Β απο την Αντικομμουνιστική Σελίδα Prehsa RebeIde μας λέει τα εξης καταπληκτικά για την Βενεζουέλα. Δεν πειράζει που η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μαδούρου εδώ και 19 χρόνια εξαθλίωσε τον λαό με παραμύθια οτι θα έρθει ο ...σοσιαλισμός..... με στάδια τον εξαθλίωσε να ψάχνει φαγητό στα Σκουπίδια την στιγμή που η Αστική τάξη ζει στην Χλιδή. Δεν πειράζει που η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ σφάζει τον λαό μαζί με τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΙΡΑΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ κ.α. Οποιος αντιδράση σε όλα αυτά και μιλήσει για ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής και Δικτακτορία του Προλεταεριάτου ταυτίζεται δήθεν με τους Αμερικάνους που είναι τάχα μου ....ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ....... και είμαστε με τους ...δεξιούς...... Αν σε Σφάζει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αντιδράσεις είσαι με τους Αμερικάνους και την ....δεξιά.... ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα Ταξικό Ναυάγιο με το όνομα Γρηγοριάδης πρωην του Ριζοσπάστη που Στεγάζεται πλεον στον Στάβλο των Αραβανή Πετρόπουλο νομίζει οτι ανακάλυψε την Αμερική και βρίσκει δήθεν Αντιφάσεις στο θέμα της Εξόρυξης στην Χαλκιδική μεταξύ των Συντρόφων Παπαρήγα και Κουτσουμπα. Να ενημερώσουμε λοιπόν τον Συγκεκριμένο Χαφιέ και την Χαφιεδοσελίδα οτι η Θέση του ΚΚΕ ήταν και είναι ξεκάθαρη. Το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος στην Ενδοκαπιταλιστική διαμάχη του Καναδού Καπιταλιστή και των Ξενοδόχων που θίγονται τα συμφεροντά τους. Συμφωνούμε με την Εξόρυξη που θα διαφαλίζει την θέση των Εργαζομένων με πλήρη δικαιώματα και την Τουριστική ανάπτυξη απο την Εργατική Λαική Εξουσία που θα έχει ξηλώσει το Καπιταλιστικό κέρδος και θα οικοδομήσει τον Σοσιαλισμό χωρίς Ανεργία και με προστασία του περιβάλοντος. Αυτά ειπε και η Παπαρήγα το 2014 και ο Κουτσούμπας το 2017. Ας Σκούζουν όσο θέλουν τα ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ του Καπιταλισμού Αραβανής Πετρόπουλος. ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τροτσκιστής Μαράκης της ΛΑΕ κατηγορεί το ΚΚΕ για Σταλινική στροφή επειδή στην Ανακοίνωση για τα 100χρονια της Επανάστασης στην Ρωσία γράφει οτι ο Τρότσκι υποτιμούσε τον Ρόλο της Αγροτιάς. Και ενω ο Κύριος Μαράκης της ΛΑΕ μας κατηγορεί για Σταλινισμό οι ...σταλινικοί.... Αραβανής.... Πετροπουλος και σια κατηγορούν το ΚΚΕ για ....τροτσκιστικό ....και ταυτόχρονα οι ίδιοι συνεργάζονρται με τους Τροτσκιστές σε ΛΑΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Συνέχισε Γεράσιμε δεν είναι τίποτα λίγες ΡΟΧΑΛΕΣ ΜΟΝΟ...... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι