Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Οι αγνές κορασίδες ... ήταν "έτοιμες" απο καιρό.

   # Με αφορμη την "απλή αναλογική" του Τσίπρα ... βλέπουμε εκείνους τους ξεφτυλισμένους  που ακόμα προσπαθούν να τον υπερασπίζονται ... να μοιάζουν με εκείνη την αγνή κορασίδα με τις καλύτερες των προθέσεων αλλά που η ανάγκη την ... έριξε στο βούρκο. Η διακόρευση ήταν βίαιη ... αλλά τώρα πιά πολλοί υποψιάζονται πως η κορασίδα ... την "ευχαριστήθηκε".
     Θυμάτε κανείς την πρόταση των 5 σημείων που είχε κάνει τον Μάη του 2012 ο Τσίπρας ... σαν βάση για την συγκρότηση κυβέρνησης της "αριστεράς" ??? Ας την θυμηθούμε ξανά ... 
     "1. Ακύρωση των μέτρων του μνημονίου και των νόμων που περικόπτουν περαιτέρω μισθούς και συντάξεις.
      2. Κατάργηση νόμων που καταλύουν εργασιακά δικαιώματα, όπως ο νόμος που ορίζει ότι λήγει η μετενέργεια στις 15 Μαΐου και καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις.
      3. Προώθηση αλλαγών στο πολιτικό σύστημα για εμβάθυνση της δημοκρατίας, όπως η αλλαγή του εκλογικού νόμου και η καθιέρωση της απλής αναλογικής, καθώς και η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
      4. Δημόσιος έλεγχος στο τραπεζικό σύστημα και στη δημοσιότητα η έκθεση της Black Rock.
      5. Συγκρότηση διεθνούς επιτροπής ελέγχου του επαχθούς δημόσιου χρέους και μορατόριουμ στην αποπληρωμή του."

      Θυμάται κανείς την "οργή" του συρφετού των αριστερών για το ΚΚΕ που απέρριψε μιά τέτοια πρόταση ???

   # Για τα σημεία 1,2,4 και 5 εκείνης της πρότασης Τσίπρα ... σήμερα όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος ... της ξεφτίλας του ανδρός. Αυτή την ξεφτίλα ο πολιτικός ανήρ Τσίπρας ... προσπαθεί σήμερα να την κρύψει με ένα μοντέρνο φύλλο συκής, με ένα βρακάκι, με το σημείο 3 εκείνης της πρότασης.
   # Ο Τσίπρας και οι ταλαίπωροι υπερασπιστές που του έχουν απομείνει είναι τόσο γελοίοι που έχουν ξεχάσει την δική τους πρόταση για την απλή αναλογική ... και σήμερα που δεν τολμούν να φέρουν την απλή ανόθευτη αναλογική ... βαφτίζουν απλή αναλογική" οτιδήποτε θεωρούν οτι μπορεί να τους εξυπηρετεί στα σχεδιά τους για να συνεχίσουν να βολεύουν τον κώλο τους στις κυβερνητικές καρέκλες της αστικής εξουσίας. 
   # Την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται πυρετωδώς ... να "περιποιηθούν" με τον δικό τους αριστερό τρόπο το σημείο 2 εκείνης της πρότασης. Τον Σεπτέμβρη ... έρχονται τα εργασιακά ... και οι πάλαι ποτέ αγνές και τίμιες κορασίδες ... ετοιμάζονται, τακτοποιούν τα λιπαντικά τους και είναι έτοιμες να κατεβάσουν το υγρό απο τον πόθο βρακάκι τους ... για να βυθιστούν ξανά στην λαγνεία της διαχείρησης της αστικής εξουσίας.
   # Και ας φωνάζουν ... "τι να κάνουμε ?? μας εκβίασαν !!!" ... 
      Αραγε δεν τους έχει πεί η μαμά τους πως τα τίμια κορίτσια φεύγουν ?? Τα πουτανάκια μένουν. 
   # Οι αγνές κορασίδες που το 2012 μπορούσαν και κάναν τοιούτες προτάσεις ... τελικά ήταν πανέτοιμα πουτανάκια ολκής που σήμερα έχουν μεταμορφωθεί οριστικά σε πόρνες πολυτελείας.
   # Πόρνες πολυτελείας ... βολικές για τα προβληματάκια που εμφανίζει τα τελευταία χρόνια ... το μπουρδέλο της αστικής εξουσίας. Τι να πρωτοπρολάβει ο Κυριάκος και ο Αδωνις ?? ... καμμένες πουτάνες απο παλιότερες χρήσεις. Η Φώφη ?? ... πρόκοψε ποτέ πουτάνα μόνο με τ΄όνομα του μπαμπά της ?? Και ο Πάνος ο Καμμένος τι άλλο να κάνει ?? ... πουτάνα και καμμένη και τρελλαμένη που ανα πάσα στιγμή θα την σουτάρουν απ΄το μαγαζί και θα καταλήζει στο πεζοδρόμιο. Ο Σταύρος ?? ... πουτανάκι σε μπουρδέλο που δεν το γουστάρει ούτε η τσατσά ούτε και οι πελάτες ... χαμένη περίπτωση. Και ο γερολεβέντης ... η πουτανόγρια ?? ... δεν μπορεί να είναι η κολώνα του μαγαζιού. Τα φασισταριά ?? ... αυτά τα βρωμιάρικα πουτανάκια δεν είναι έτοιμα για να βγούνε στη βιτρίνα ακόμα. Τα ετοιμάζουν, τα "καθαρίζουν", τα γυαλίζουν για ειδικές αποστολές.
   # Θα κλείσω σήμερα με μιά άλλη γλυκιά φωνούλα ... με ένα άλλο κοριτσάκι που μοστράρει τίμιο και αγνό παρότι πέρσι για οχτώ μήνες ... "δούλεψε" στο γνωστό μπουρδέλο. Λέτε αυτό το κοριτσάκι που έχει και μπαμπά με "όνομα" να βγήκε απο εκεί ... ανέγγιχτο ??
        
      
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι