Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Αδιόρθωτοι οπορτούνες


Το ΚΚΕ το λέει ξεκάθαρα ... λαική-κοινωνική συμμαχία της εργατικής τάξης με εκείνα τα στρώματα του λαού που καταστρέφονται απο την καπιταλιστική κρίση και το μόνο συμφέρον τους είναι ο σοσιαλισμός ... οργανωμένη πάνω στον συνειδητοποιημένο στόχο των μαζών ... για την εργατική-λαική εξουσία ... με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, την αποδέσμευση απο ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς και την απόδραση απο τις "υποχρεώσεις" που ανέλαβε απέναντι σε αυτούς η ελληνική αστική τάξη (ΝΑΤΟ, εξοπλισμοί, δάνεια, χρέη κλπ).


Οι επίδοξοι "μεταφραστές" των θέσεων του ΚΚΕ ... σημειώνουν αξιοσημείωτα επιτεύγματα και πάλι. Μεταφράζουν την θέση του ΚΚΕ ... σε παραπομπή όλων ... στην Δευτέρα παρουσία του Αγίου Σοσιαλισμού (μεγάλη η χάρη του) !!! Νομίζουν πως έτσι ξεμπλέκουν με το ΚΚΕ και αποκαθιστούν την επαφή τους με την διαλεκτική !!! Η ίδια θέση όταν πάρει τις λογικές της διαστάσεις ... καταλήγει στο συμπέρασμα πως το ΚΚΕ τελικά ... θες απο σεχταρισμό, θες απο ατολμία, θες απο αδυναμία, θες απο γραφειοκρατικοποίηση της βολεμένης ηγεσίας, θες απο παθολογική εμμονή στην διατήρηση της ιδεολογικής καθαρότητας, θες, θες (ας βάλει καθένας οτι νομίζει) ... τελικά το ΚΚΕ υπηρετεί την σταθεροποίηση της αστικής εξουσίας !!! Τελικά το ΚΚΕ με τον τρόπο του ... απομακρύνει κάθε πιθανότητα επαναστατικής διέγερσης της μάζας !!!


Εμείς ... λένε όλοι αυτοί ... θέλουμε ο λαός να συσπειρωθεί σε ένα μέτωπο γύρω απο ενα στόχο που θα λειτουργήσει σαν σπίθα στην συνειδητοποίηση του λαού προς την δίκη του εξουσία !!! Βέβαια αυτός ο στόχος δεν μπορεί να είναι τώρα η λαική εξουσία ... επειδή σκιάζεται ο λαουτζίκος και λακίζει σαν λαγός !!!

@ Το πως λοιπόν κάποιος στόχος θα λειτουργήσει σαν σπίθα της λαϊκής εξουσίας χωρίς να την ομολογεί στον ίδιο τον λαό ... παραμένει στην σφαίρα του ανερμήνευτου.



Όχι ... λένε όλοι αυτοί ... δεν είναι μόνο πως ο λαουτζίκος φοβάται να πάρει την εξουσία ... είναι και κάτι άλλο. Ο στόχος που θα βάλουμε θα συσπειρώνει εκτός απο τις λαϊκές δυνάμεις που αυτή την στιγμή δεν πιστεύουν ακόμα στην λαική εξουσία, και εθνικές αστικές δυνάμεις που είναι έτοιμες να συμφωνήσουν με αυτόν τον στόχο !!! Θα πάρουμε με το μέρος μας δηλαδή και αστικές δυνάμεις που πνίγονται απο το παγκόσμιο κεφάλαιο που καταρρέει !!!

@ Κάτι σαν τα λαϊκά μέτωπα του μεσοπολέμου στην δυτική Ευρώπη που συμμαχούσαν λαϊκές δυνάμεις με τις αντιφασιστικές τάχα αστικές δυνάμεις ... οι οποίες τελικά μόλις οι λαοί και η ΕΣΣΔ έπνιξαν το φασιστικό τέρας ... αυτές έπνιξαν τους ίδιους τους λαούς που πήγαν να σηκώσουν κεφάλι σε αγαστή συνεργασία με τους συνεργάτες του φασισμού



-Και ποιός μπορεί να είναι ένας τέτοιος στόχος που θα έχει όλες αυτές τις ιδιότητες ??

-Σε αυτή την φάση ο μόνος στόχος είναι η ... έξοδος απο το ευρώ με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα !!!

Με την καπιταλιστική δραχμή ... λένε ... μπαίνουν φράγματα στην νεοαποικιοκρατική οπισθοδρόμηση, ξαναζωντανεύουν οι εθνικές δυνάμεις και οι κοινωνικές αντιστάσεις, οι λαϊκοί αγώνες αποκτούν άλλη προοπτική και περιεχόμενο !!!

@ Ας φανταστούμε την επάνοδο μας στην καπιταλιστική δραχμή με συμμάχους τις υγιείς εθνικές αστικές δυνάμεις (μαζί και τα φαισταριά βεβαίως, βεβαίως) και έναν λαό που φοβάται την δίκη του εξουσία ... με μιά δραχμή που θα υποτιμιέται πρωί-μεσημέρι-βράδυ σαν φάρμακο ... οι μπομπολοβαρδινογιάννηδες θα τεντώνουν το τομάρι του λαού για να βγάλουν τον παλιό κέρδος το αντίστοιχο ενός € σε αναλογία δραχμής ... την ίδια στιγμή που οι τσιμεντοφαρμακοξενοδόχοι θα κερδίζουν ευκολότερα ... και όλα μαζί αυτά τα παλληκαρια που θα μοιράζονται και πάλι την πραγματική εξουσία θα φωνάζουν στον λαό πως στο όνομα του σωτήριου ριζοσπαστικού προγράμματος ... πρέπει τα δάνεια που πήραμε με το € να τα πληρώσει σε δραχμές και πως τα όπλα που παραγγείλαμε σε € να τα πληρώσει σε δραχμές ... και πως ... και πως ... και πως ...



Πολλοί απο αυτούς δεν διστάζουν να κολλήσουν και την εξοδο απο την ΕΕ. Άλλοι δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα ... το σκέφτονται ... και αν ζοριστούν θα πάνε σε δημοψήφισμα !!! Μερικοί ... ακόμα μιλάνε και για εξοδο απο το ΝΑΤΟ !!! Πάντως όλοι αυτοί ... είχαν σαν προηγούμενο στόχο κάποιου παλιώτερου παρόμοιου φαντασιακού μετώπου ... την απαλλαγή απο τα μνημόνια !!!

@ Και ακόμα "μυαλό δεν έβαλαν". Περιμένουν με το άλλο νόμισμα πως θα ... λυθεί η καπιταλιστική κρίση ως δια μαγείας ... με το άλλο νόμισμα περιμένουν να έρθει η ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων ... και όχι μόνο αυτό, αλλά να έρθει και προς όφελος του λαού και σε βάρος του κεφαλαίου (τι διάολο ριζοσπάστες θα ήταν αλλοιώς) χωρίς τα μέσα παραγωγής να είναι στα χέρια του λαού ... επειδή απλά λένε πως πιστεύουν ... πως όλη αυτή η διαδικασία θα ριζοσπαστικοποίησει τις μάζες και θα αυξήσει την απαιτητικοτητά τους απέναντι στην νέα αστική εξουσία ασχέτως εάν ο στόχος των μαζών δεν θα είναι η ίδια η λαική-εργατική εξουσία.

@ Περιμένουν δηλαδή όλοι αυτοί να βρεθούν κάποια εθνικά τάχα τμήματα της αστικής τάξης που θα εξασκήσουν την αστική εξουσία με άλλο ύφος και άλλο τρόπο ... τμήματα της αστικής τάξης που θα σεβαστούν τον λαό που πολέμησε μαζί τους και θυσιάστηκε για την καπιταλιστική δραχμή ενάντια στην νεοαποικιοκρατία του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου ... τμήματα της αστικής τάξης που ενώ θα έχουν βρεί άλλους συμμάχους ιμπεριαλιστές, θα παραχωρήσουν μέρος της εξουσίας τους στον λαό !!! Την ίδια ώρα που η αστική εξουσία θα σταθεροποιείται αφού υποτίθεται θα έχει βγάλει την χώρα και τον λαό απο τα δεινά της κρίσης. Την ώρα που η νέα αστική εξουσία θα παίρνει τα πάνω της ... υπάρχουν κάποιοι που τάζουν στον λαό πως ξέρουν τον τρόπο ... να αναγκάσουν τον αστό να παραχωρήσει στον λαό όχι απλά κάποια ψίχουλα-δωράκια όπως παλιά (ο ανθρώπινος δραχμοκαπιταλισμος) ... αλλα και μέρος της εξουσίας του !!!

Δηλαδή πιο ΣΥΡΙΖΑ ... πεθαίνεις !!!



Και αυτό ... λένε ... δεν θα είναι κάποιο ενδιάμεσο στάδιο εξουσίας ... αλλά ένα σκαλοπάτι για την λαική εξουσία !!!

@ Δηλαδή οι τύποι ... λένε πως πιστεύουν πως ξέρουν τον τρόπο ... για να βρεθεί ένας ηλίθιος λαός που ενώ φοβάται την δίκη του εξουσία αυτοί θα τον παραπλανήσουν και θα τον βάλουν στον σωστό επαναστατικό δρόμο που τον συμφέρει χωρίς ο ίδιος ο λαός να το καταλάβει ... ενάντια (αλλά ταυτόχρονα και σε “συμμαχία”) με μια βλαμμένη αστική τάξη που την ώρα που θα κερδίζει το παιχνίδι ... θα δώσει στον λαό εξουσία ...

@ και θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα !!!



Μάλιστα λένε πως είναι βαθύτατοι μελετητές του Λένιν. Λένε πως πιστεύουν ... πως αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει στην γέννηση νέων μορφών λαϊκής εξουσίας ... σε μια μοντέρνα δυαδική εξουσία μέσα στην οποία οι αναζωογονημένες λαϊκές δυνάμεις σε συνεργασία με την εθνική αστική τάξη θα μας οδηγήσει στην γη της επαγγελίας !!!

@ Μάλλον εννοούν τον σοσιαλισμό ... αυτόν τέλος πάντων τον σοσιαλισμό που έχουν στο μυαλό τους ... ξεχνώντας βέβαια τεχνηέντως τον Βλαδίμηρο που έλεγε πως τέτοιες μορφές δυαδικής εξουσίας σύντομα λύνονται επαναστατικά και βίαια υπέρ πάντα μιάς μορφής εξουσίας ... ή της αστικής ή της προλεταριακής. Αλλά είπαμε ... οι φίλοι μας αυτοί ... έχουν στο μυαλό τους μάλλον τον ίδιο σοσιαλισμό σαν αυτόν που έχουν στο δικό τους μυαλό και οι μελλοντικοί σύμμαχοι τους απο την αστική τάξη που τώρα τρεκλίζει επικίνδυνα.

Δηλαδή πιο ΣΥΡΙΖΑ ... πεθαίνεις !!!

Τέτοιοι αναλυτές τις τελευταίες μέρες πήραν μιά συνέντευξη του Μήτσου του Κουτσούμπα ... την πετσόκοψαν ... και κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι το ΚΚΕ λέει πως ... και στην ευρωζώνη καθόμαστε άμα λάχει !!! Ξέρετε τι σημαίνει να προσπαθείς να αρθρώσεις επιχειρήματα πως τελικά το νόμισμα δεν είναι η ουσία της καταστασής μας ... και να σε πυροβολεί με καταιγισμό "νομισματικών" ερωτήσεων ... η Βάλια η Πετούρη ?? Μην σου τύχει !!!



Και τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα απο τους φίλους μας ... Το ΚΚΕ τελικά ... το παιχνίδι του Σόρος παίζει !!! 
@ Και θέλουν να μοστράρονται στην πολιτική πιάτσα σαν λενινιστές οι φίλοι μας αυτοί ... σαν και εκείνους τους φίλους του ρωσικού λαού που ξεσκίζονταν το 1917 πως ο Λένιν ... ήταν πληρωμένος και βαλτός απο το γερμανικό στρατιωτικό επιτελείο του Κάιζερ !!!

Εδώ η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα ... τέτοιου μεγέθους και τέτοιας γελοιότητας ... που οι ίδιοι καλόκαρδοι φίλοι μας ... λένε ... πως ξεσκίζονται απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να φτιάξουν το λαϊκό μέτωπο της δραχμής με ριζοσπαστικό πρόγραμμα ... και μαζί με τους "πληρωμένους του Σόρος"!!! Όλους τους θέλουν ... κανείς δεν περισσεύει ... ακόμα και οι κακοί, βολεμένοι, σεχταριστές.

Αλλά αυτοί οι κακοί αρνούνται ... να γίνουν ΣΥΡΙΖΑ

11 σχόλια:

  1. Ακριβώς σαν τα Λαικά Μέτωπα της Κ.Δ όταν η 5η Φάλαγγα του Οπορτουνισμό έκανε Σμπαράλια την Κ.Δ βγάζοντας τον Σοσιαλφασισμο και βάζοντας τους Πολιτικούς Σχηματισμούς με Οπορτουνισμό και την Σοσιαλδημοκρατία που το 1918 20 έπνιξε όλες τις Επαναστάσεις στο αίμα.Η ίδια 5η Φάλαγγα που το 1935 ΜΠΟΥΧΑΡΙΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΖΗΝΟΒΙΕΦ συνομωτήσανε μαζί με τον Χίτλερ για την ανατροπή των Μπολσεβίκων. Χαραχτηριστικότατο παράδειγμα το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με τους ΣΒΩΛΟ.....ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ......Μ.ΚΥΡΚΟ.....και τον Μενσεβίκο ΥΠΕΞ της Γεωργίας το 1921 που πολέμησε ενάντια στους Μπολσεβίκους Γ.ΠΑΣΑΛΙΔΗ. Με όλους αυτούς με την ....λαοκρατία..... ο λαός οδηγήθηκε στην σφαγή με ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ με αποτέλεσμα να μη πάρει ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ την Εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 πράγμα που θα είχε γίνει με ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Και μας λένε σήμερα για Εξω απο το Ευρώ...και την Ε.Ε ΣΚΕΤΟ. Δηλαδή ΛΑΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ.... και σία..... να ταίσουνε τον λαό με φούμαρα για να σωθεί ο Καπιταλισμός. Και απο την άλλη τους φταίει το ΚΚΕ Απλά ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και είναι τόσο Πλουραλιστές ο Λαφαζάνης και η Συμμορία του που κόβουνε τα Σχόλια σε όποιον απαντάει στην Σαπίλα τους ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ριζασπάστης συνέχεια έχει γράμματα στον Προσυνεδριακό διάλογο για το 20ο Συνέδριο με γνώμες Συντρόφων που όλοι συμφωνούνε με τις Θέσεις και υπάρχει πλούσια συζήτηση και κριτική για το πως θα γίνουμαι όλοι καλύτεροι στην προβολή τους για την ενίσχυση της Λαικής Συμμαχίας. Η Ισκρα του Λαφαζάνη βρήκε ένα απο τα δεκάδες που διαφωνεί και προτείνει ....ανθρώπινο καπιταλισμό.... και το δημοσίευσε. Και ενω θα περίμενε ο Πλουραλιστής..... Λαφαζάνης να δέχεται σχόλια τα κόβει..... Αντίθετα ο Ριζοσπάστης προβάλει το Γράμμα του Συγκεκριμένου Κυρίου που θέλει ....ανθρώπινο Καπιταλισμό όπως και ο Λαφαζάνης ΑΞΙΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λαφαζάνης σε πλήρη απόγνωση προσπαθεί να απαντήσει στον Ριζοσπάστη που τους φτύνει στο πρόσωπο. Μας αποκαλει ...συντρόφους.... γιατί ....ντάξει μωρέ όλοι αριστεροί είμαστε να ούμε.... συνεχίζει την λάσπη στον Γ.Γ και μας λέει να φτιάξουμε ενα ....μεταβατικό πρόγραμμα σωτηρίας του Καπιταλισμού δια των ...ΣΤΑΔΊΩΝ....ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ..... και μας καλει σε καινούργιο ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ...και καλα χωρίς Λιβανο καζέρτα βάρκιζα.... και οτι είχανε υπουργικές καρέκλες και τις αφήσανε επειδή ο σύριζα έπαψε να είναι αριστερά.... Τίποτα παράξενο σε όλα αυτά. Αυτή είναι η Οπορτουνιστική Μπόχα. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σημαίνει ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ....πλατύσκαλο..... τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 με την ....λαοκρατία..... στην Αστική Τάξη για να προλάβει να οργανωθεί και ο Ευρωκομμουνιστικός δρόμος έτοιμος. Τα ίδια και για σήμερα. Αυτοί που τέτοιες μέρες το 1991 με επικεφαλής τον ΑΘΛΙΟ ΦΑΡΑΚΟ ορμήσανε να διαλύσουνε το ΚΚΕ εφεδρεία του Καπιταλισμού για 20 χρόνια βοηθήσανε τα μέγιστα στην άνοδο του Σύριζα θέλουνε συνεργασία... με το ΚΚΕ. Γιατί άραγε...Μα ήδη η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ και ο Καπιταλισμός θέλει το νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα. Για αυτό οι Κύριοι αφήσανε τα υπουργεία και όχι γιατί καταλάβανε το λάθος..... Απο δίπλα οι ουρές τους τις ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα ΒΑΡΙΔΙΑ οι Κεντριστές του Κάουτσκι που στην πορεία αποκατάστασης των Επαναστατικών του χαραχτηριστικών το ΚΚΕ τους ξέρασε στους Υπονόμους Ας λυσσάνε όσο θέλουνε τα Οπορτουνιστικά Σκυλιά όλων των αποχρώσεων. Βαδίζουμε με βάση την Στρατηγική μας μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας δημοσιεύσω εδώ το σχόλιο μου στην ΙΣΚΡΑ ... που δεν θα το δημοσιεύσει ...

      "Οι ξεφτιλισμένοι οπορτουνιστές δεν έχουν όριο.
      Κάνουν κριτική στο ΚΚΕ οτι ειναι συστημικό … και μετά ζητάνε απο το συστημικό ΚΚΕ … μέτωπο !!!
      Ρε ξεφτιλισμένοι για ποιο λόγο το καλοκαίρι του 2015 δεν ρίξατε την κυβέρνηση Τσίπρα ?? … αλλα του επιτρέψατε να ψηφίσει το αριστερό μνημόνιο με 222 ?? … ή λοιπόν είστε πολιτικά ηλίθιοι και συνεπώς επικίνδυνοι … ή πολιτικά καρασυστημικοι … ή και τα δυο μαζί.
      Τιποτα άλλο δεν είστε …. που θέλετε και μέτωπα … γελοίοι οπορτουνιστές της τελευταίας σειράς

      ΥΓ Παράκληση-πρόκληση : Να δημοσιευτεί το σχόλιο για να φανεί πως βρίζουν οι συστημικοί σεχταριστες."

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω αν τους έχεις ζήσει το 1991. Μιλάμε για τα χειρότερα κατακάθια του Κόσμου. ΟΙ Φασίστες μπροστά τους είναι νήπια. Διαλυότανε το Σοσιαλιστικό Στρατόπεδο και πανηγυρίζανε για την νίκη του καπιταλισμού. Ορμήσανε να διαλύσουνε το ΚΚΕ βρίζανε με τα χειρότερα λόγια Καπετάν Γιώτη Αμπατιέλο Λουλέ Καλούδη και άλλους που είχαν θυσιαστεί για το ΚΚΕ και τους λέγανε δεινόσαυρους. Τα Σκουπίδια του Καπιταλισμού. ΑΛΗΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Το Αντικομμουνιστικό ταμπεραμέντο Αραβανή πετρόπουλος και σια... συνεχίζεται. Δεν τους άρεσε η Στάση του ΚΚΕ στην Θεατρική παράσταση του Σύριζα για την Χρηματοδότηση Κομμάτων και Μ.Μ.Ε. και τι έπρεπε να κάνουμε κατα την γνώμη τους. Να παίξουμε το παιχνίδι παραπλάνησης του λαού απο την Αριστερή κυβέρνηση και να πουλήσουμε στον λαό φύκια για μεταξωτές κορδέλες οτι υπάρχει τρόπος στον Καπιταλισμό να γίνει ...κάθαρση....δηλαδή το ΚΚΕ αβανταδόρος του Σύριζα και του Καλογρίτσα όπως το 1987 1991. Δεν ύπαρχει τίποτα παράξενο σε αυτά που λένε οι Μανιαδάκηδες. Συτιζόμενοι απο τον Σύριζα είναι πέφτει και ολόκληρη η Βουλευτική σύνταξη στην τσέπη ας πουλήσουμε φούμαρα στον λαό. Ας αλλάξουνε πλευρό ...ΜΟΥΔΙΑΣΑΝΕ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο τους ίδιους κυρίους έχουμε και την υποστήριξει των Ψευτο Λ.Δ Λουγκάνσκ και Ντόνεσκ με Καραμπινάτο Καπιταλισμό και τζούφιο ...αντιφασισμό..... στο πλευρό της Ιμπεριαλιστικής Ρωσίας που μοιράζει στα δυο τον Ουκρανικό λαό με τις ΗΠΑ Ε.Ε ΝΑΤΟ. Τα ίδια και με τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Συρία και την Σφαγή του Συριακού λαού απο ΗΠΑ Ε.Ε ΝΑΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΙΡΑΝ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ και τα αντίστοιχα τμήματα της Συριακής αστικής τάξης. Και το ....Κ.Κ.... Συρίας να στηρίζει τους ΑΣΑΝΤ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ συμμετέχοντας στην σφαγή του Συριακού λαού. Τέτοιο ΚΚΕ θέλανε τα ....παιδιά....σαν τα μούτρα τους. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικά πράγματα. Ο Πετρόπουλος έχει βάλει το Βίντεο στην εκδήλωση του ΝΑΡ που παραβρέθηκε και μίλησε Είπε τους ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ συντρόφους και άρχισε να τους λέει το παραμύθι του. Πως το άντεξε αυτό η ...σταλινική....ψυχή του. Αφού μας λέει οτι το ΚΚΕ είναι ...τροτσκιστικό.... θα τον μαλώσουνε τα ΡΕΤΑΛΙΑ Αραβανής Καλαματιανός. Αυτός ο Αντικομμουνιστικός βούρκος τους δεν έχει τέλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καινούργιο σημερινό κατόρθωμα στον Βόθρο του Λαφαζάνη. Ενα ναυάγιο του Αλαβάνου ο Σπετσέρης ανέσυρε απο το αρχείο φωτογραφία με τον σ.Τηλέμαχο Δημουλά του Π.Γ για να μας συγκινήση οτι ...ντάξει μωρέ όλοι αριστεροί... είμαστε δεν πρέπει να διαδηλώνουμε χώρια στο Χίλτον και οτι όλοι είμαστε με την Οκτωβριανή Επανάσταση. Ας αλλάξουνε πλευρό και χέρι τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΑΘΛΙΟΥ ΦΑΡΑΚΟΥ. Ο Αγώνας εναντίον τους θα είναι χωρίς έλεος. Δεν ξεχνάμε τίποτα απο τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο τίτλος που έχεις βάλει είναι πραγματικά διαχρονικός. Αυτοί που έχουνε πάθει την μεγαλύτερη ψύχωση είναι οι Μανιαδάκηδες Αραβανής Πετρόπουλος και σια. Είχανε αναρτήση στον βόθρο τους συζητήσεις τέλη 1946 ανάμεσα στο Κόμμα και τους τροτσκιστές και έχουνε καταγραφεί όλες οι απόψεις και των δυο πλευρών. Περιφέρουνε αυτό νομίζοντας οτι πιάσανε τον παπά απο τα αρ...α και λένε όποιος κάνει κριτική οτι το ΚΚΕ και το ΕΑΜ δεν είχε σωστή Στρατηγική είναι ενάντια στο ΚΚΕ και στον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. Μιλάμε για πολλά γέλια. Πάμε λοιπόν στην απάτη. 1. Ο Ζαχαριάδης έλειπε απο το 1936 μέχρι το 1945 συνεχόμενα και στο 2ο και 3ο Γράμμα μιλάει για ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δηλαδή ΕΑΜ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Τι σχέση έχει λοιπόν με την αποτυχημένη Στρατηγική των Σταδίων.... Απολύτως καμμία. 2. Ενω αμέσως μετά την Βάρκιζα είχε ξεκινήσει η σφαγή του λαού απο το Αστικό κράτος αντι να ρίξουνε όλο το βάρος στον ΔΣΕ απο την αρχή όπως πίεζε ο Ζαχαριάδης παίζανε τις ..πιτσικουλιές.... με τους τροτσκιστές και στο μεταξύ το Αστικό κράτος επαιρνε τα μέτρα του. Και πιστεύουνε οτι θα μπερδέψουνε σήμερα το ΚΚΕ στο ξεκαθάρισμα με τα Στάδια με αυτό το παραμύθι. Ας αλλάξουνε πλευρό ...πιάτηκε το χέρι τους.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι