Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Το φασιστικό φίδι ... θέλει να κυβερνήσει σαν τους "δημοκράτες"

   Προχτές είδαμε έναν γελοίο "δημοκράτη" να μας δηλώνει πως είναι έτοιμος να δαγκώσει ... σαν το φασιστικό φίδι.
   Χτές το πράγμα ήρθε τούμπα. Το φασιστικό φίδι μας δηλώνει πως είναι έτοιμο ... να κυβερνήσει σαν "δημοκράτης" !!!!



   Πράματα και θάματα !! 
   Τώρα που την Συριζανέλ κυβέρνηση άρχισε να την τρώει το γνωστό σαράκι της κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας" (κάμποσα "παλληκάρια" αφού κάνουν την βρώμικη δουλειά ... αποχωρούν σαν "ήρωες" - 153 μείνανε) ... διάφορα φυντάνια μπανιαρίζονται, σιδερώνουν τα επίσημα και περιμένουν την ... "οικουμενική" !!!
   Εχουμε και εκπλήξεις !!! Το "αντισυστημικό" φασισταριό Μιχαλολιάκος ... κατόπιν εκλογών και όσο συνεχίζεται η δίκη ... πετάει απο πάνω του την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα ... και δηλώνει πρόθυμος προς κάθε ενδιαφερόμενο. 
   Ωπατις ο "αντισυστημικός" ... που όταν έρθει θα τρέμει η γή !!! Κατουρήθηκε απο τον φόβο του το σύστημα. Τα θρασύδειλα υπηρετριάκια του συστήματος το παίζουν παρθένες κορασίδες μέχρι να τους ξεπλύνει η "δικαιοσύνη" του συστήματος. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργασθούν με οποιονδήποτε άλλο υπηρέτη του συστήματος !!! Αρκεί να υπάρχει  ... μιά κατάσταση ανάγκης !!! Ολοι ξέρουμε πως και με ποιούς το "δημοκρατικό" μας συστηματάκι ... κατασκευάζει ... καταστάσεις ανάγκης. 
   Φωνάζει το φασισταριό ... "καθαρίστε με και είμαι έτοιμος γιά όλα"
   Για όλα ?? Απορεί ακόμα κι΄ο φτωχός δημοσιογράφος
   Ακούνε τα καραγκιοζάκια του Σύριζα που μας τα είχαν ζαλίσει για τα καλά ... τάχα με το ΚΚΕ που δεν συνεργάσθηκε μαζί τους ?? Και καλά να σου λένε ... το ΚΚΕ είναι σεχταριστικό και δεν βοηθάει την κυβέρνηση της "αριστεράς" ... αλλά όταν φτάνει εκείνη η ώρα που το φασισταριό δεν έχει πρόβλημα να στηρίξει μιά κυβέρνηση της "αριστεράς" ... τότε είναι ολοφάνερο πως το πρόβλημα δεν είναι στο ΚΚΕ κύριοι. Ούτε το πρόβλημα είναι ... μήπως τα φασισταριά τρελλάθηκαν. Για ψαχτείτε.
   

   Αλλά μήπως αλήθεια τα φασισταριά τρελλάθηκαν ... και ζητάνε να μπουκάρουν ή να στηρίξουν κυβέρνηση ... με μοναδικό στόχο την καταγγελία των μνημονίων ??  Μήπως τρελλάθηκαν και ζητάνε την καταγγελία των μνημονίων απο το "συνταγματικό τόξο" ... που υπογράφει μνημόνια με ιλιγγιώδεις ρυθμούς ?? Είναι με τα καλά τους ?? 
    Μιά χαρά είναι. Κάνουν αυτό ακριβώς που έχουν ανάγκη και διατάζουν τ΄αφεντικά τους. Ας θυμηθούμε τον πατριάρχη των φασισταριών ... τον Γκαίμπελς "Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της. ... Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. ... Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε."  Ομως ο λύκος για να την πέσει στο κοπάδι ... χρειάζεται να ντυθεί με την προβιά. Και στις μέρες μας δεν υπάρχει καλύτερη ... απο την καταγγελία των μνημονίων. 
   Το ακούς Παναγιώτη Λαφαζάνη ??  Εσύ Ζωίτσα τ΄ακούς ?? Γιατί η Ραχήλ σίγουρα τ΄ακούει ... καλά !!! 

   Αυτά λοιπόν τα "καθαρά χέρια" θέλουν να κυβερνήσουν για να απαλλάξουν τον λαό απο την δυστυχία. Πως ακριβώς θα κυβερνήσουν ?? Για δείτε.
   Εχουμε πήξει στους "σωτήρες" που αναλαμβάνουν να κάνουν την ελεύθερη οικονομία (τον καπιταλισμό εννοούν ... αλλά αυτή είναι ξύλινη και απαγορευμένη λέξη) ... ανθρώπινη καταργώντας τα μνημόνια !!!   
   Το ακούς Παναγιώτη Λαφαζάνη ?? 
   Εσείς εκεί στην αντιμνημονιακή "αριστερά" το ακούτε ?? Τα ίδια λέτε στον λαό ... με την διαφορά οτι εσείς είσαστε "μαρξιστές".  
   Καταλαβαίνεται με ποιούς μοιάζετε ... όταν κοροιδεύετε τον λαό με τις ίδιες παπαριές ?? Οταν ονειρεύεστε πως θα καταργήσετε τα μνημόνια ... χωρίς να ενοχλήσετε τον καπιταλισμό ?? Οταν βγείτε απ΄αυτό το όνειρο και κοιτάξτε στον καθρέφτη ... θα σκιαχτείτε.
Θα μοιάζετε με τα πρώην συντροφάκια σας στον Σύριζα που σήμερα "κυβερνάνε" ... και κρύβωνται ακόμα και στον ΟΗΕ ... και απέχουν σαν ντροπαλές κοτούλες όταν πρέπει να καταδικάσουν τον φασισμό !!!


  Να πως ... δένει σιγά-σιγά το γλυκό του εκφασισμού !!!  
  Να και το σημερινό δειγματάκι. Νύχτα-νύχτα μπουκάραν τα "αριστερά" ΜΑΤ. 
 
  Κλείνω με ένα τελευταίο δείγμα της γελοιότητας της ναζιστικής υποκρισίας !!!
   

   
   
  

2 σχόλια:

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι