Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Δεν καταλαβαίνει χριστό ο κουβανός !!!

   Ο Φιντέλ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για την χτεσινή νίκη.

    Σαν κομμουνιστής (ο Φιντέλ ... για να μην παρεξηγηθούμε) ... μιλάει σε αρχηγούς αλλά απευθύνεται σε λαούς. Εδωσε συγχαρητήρια στον λαό που δεν δέχτηκε τον εκβιασμό ... έστω μέσα απο αυτό το ερμαφρόδιτο δημοψήφισμα. Γιά τον διεθνιστή Φιντέλ ... οποιοσδήποτε δεν ψήφισε ΝΑΙ ... ήταν νικητής. Εχει δίκιο ο Φιντλέλ !!! Λίγοι, πολύ λίγοι Ελληνες ... λύγισαν στον φόβο του αισχρού εκβιασμού των “εταίρων” στο “κοινό ευρωπαικό μας σπίτι”. Και αυτό δεν μπορεί να μην το βλέπουν οι ξένοι. Εκφράζει τον θαυμασμό τον δικό του και των λαών της Λατινικής Αμερικής.
    Αλλά λίγο μετά το χοντραίνει το παιχνίδι ο Φιντέλ !!! Απαπα σύντροφε θα σε μαλώσω !!! Τι ακριβώς είπες στον εντιμότατο σύντροφο Αλέξη Τσίπρα και στον ελληνικό λαό ?? Είπες πως κάποιοι του κάνουν επίθεση ανάλογη με εκείνη του Μουσολίνι ... και πως αυτή η χώρα τέτοιες επιθέσεις τις απέκρουε με γενναιότητα αναγκάζοντας τους ισχυρούς να αλλάζουν τα σχεδιά τους ?? Μας θυμίζεις σύντροφε πως αυτή η χώρα έχει καθήκον να μην υποκύψει ??
    Δεν καταλαβαίνει χριστό ο κουβανός !!! Σύντροφε Αλέξη ... καταλαβαίνεις τι σου λέει ?? Να ψάξεις – λέει – να βρείς έντιμους, υπεύθυνους και σοβαρούς ανθρώπους που διοικούν και αγωνίζονται σήμερα για να αντιμετωπίσουν τις καταστροφές που απειλούν τον πλανήτη. Σου κάνει και γεωστρατηγικές υποδείξεις σύντροφε Αλέξη !!! Σου λέει, όσο περνάει απο το χέρι σου, να αποδυναμώσεις την ευρωνατοική στρούγκα και να δείς με άλλο μάτι τις σχέσεις της χώρας που κυβερνάς ... με την Ρωσία, την Κίνα και άλλα έθνη της Ασίας. Ο Φιντέλ θεωρεί πως αυτή την στιγμή αυτός ο άξονας μπορεί να ανακόψει την στρατιωτική επιθετικότητα. Και μας το λέει ένας αγωνιστής που έζησε μιά ζωή ... κάτω απο το στόμα του κτήνους. Κακομοίρη Αλέξη (θλιβεροί συριζαίοι) ... όξω απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ... λέει ο Φιντέλ !!!

   Σήμερα το πρωί ... νάξερες σύντροφε Φιντέλ ... τι τύχη είχε το ΟΧΙ του ελληνικού λαού !!!
   Πόσο ειρωνικό φαντάζει σύντροφε Φιντέλ ... αυτό που γράφεις στην αρχή της επιστολής σου !!! 
   Πως η Ελλάδα δίδαξε σε όλο τον κόσμο την τέχνη και την επιστήμη της πολιτικής !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι